Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 31., hétfő

519 - Az utóbbi 10 év legnehezebb döntését hoztuk meg - közölte Kóka János Az Estében.

 

Mélyen Tisztelt Honfitársak!
Kedves Barátok!
Tisztelt Cím!

„Szükség esetén azonnal jelentkezünk.”  Ezt írtam 2008. március 6-án csütörtökön 19:56-kor.

Itt a jelentkezés!

Igaz szeretettel

Kutasi József

2008. március 31. 23:03

 

http://www.hirado.hu/upload/cache/94x63-fill/14/81/23.jpg

http://www.hirado.hu/i/lead_kep_jobb.gif

http://www.hirado.hu/i/lead_kep_lent.gif

A pártelnök elmondta, hogy nem számít előrehozott választásokra, s leszögezte, hogy az SZDSZ-nek nem célja, hogy Orbán visszakerüljön a hatalomra

Kattintson ide a videó megtekintéséhez!

http://www.hirado.hu/i/pici_kamera.gif

http://www.hirado.hu/i/sav_100.gif

 

Az utóbbi 10 év legnehezebb döntését hoztuk meg - közölte Kóka János Az Estében. A pártelnök többször is hangsúlyozta: ennek a koalíciónak, ebben a kormányban április 30-val vége.

A liberálisok elnöke elmondta: ez az ügy nem személyi kérdésről szól. A pártelnök szerint Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a közös koalíciós reformprogramot, ezzel pedig a szocialisták és liberálisok koalíciós megállapodását, a Szabad Demokraták Szövetsége a továbbiakban nem kíván koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban.

http://www.hirado.hu/upload/cache/154x111-fill/17/87/22.jpg

Kóka János ugyanakkor hozzáfűzte: Horváth Ágnes menesztése egyoldalúan történt, ami nem tekinthető barátságos gesztusnak.

Kóka János közölte, hogy két éve dolgoznak a reformokon, és az SZDSZ továbbra is reformokat szeretne. A liberális párt azért van a Parlamentben, hogy minden ami az országot előrébb viszi azt megszavazza, azaz Magyarország érdekét szolgálja.

Az SZDSZ elnöke elmondta, hogy a keddi egyeztetésre, kizárólag technikai ajánlatokkal mennek a liberálisok.

Kérdésre válaszolva Kóka elmondta, hogy véleménye szerint kisebbségi kormányzás lesz április végétől. A pártelnök hozzátette, hogy nem számít előrehozott választásokra, s leszögezte, hogy az SZDSZ-nek nem célja, hogy Orbán visszakerüljön a hatalomra.

http://www.hirado.hu/upload/cache/154x111-fill/08/42/61.jpg

Lendvai Ildikó Az Estében elmondta, hogy egészségügyben több változásra van szükség, és ezeket a javaslatokat kedden ismertetik az SZDSZ-el a délutáni tárgyaláson. Lendvai Ildikó továbbá közölte: az SZDSZ eldöntheti, hogy koalíción belül vagy kívül támogatja a javaslatokat.

Lendvai elmondta, hogy előrehozott választásokat nem szeretnének, ugyanis ez nem érdeke az országnak.

Arra a kérdésre, hogy mi lesz április 30-tól, Lendvai elmondta, hogy két lehetőség van:

· az SZDSZ a koalíción belül marad, vagy

· külső támogatás is lehetséges.

518 - Barátként, testvérként kérlek benneteket, kezdjük el a csatát. ÖSSZEFOGVA HÍVJUK AZ EMBEREKET A KOSSUTH TÉRRE.

Von: Vass István [mailto:istvan.vass@invitel.hu]
Gesendet: hétfő, 2008. március 31. 20:04
An: Kutasi József

Betreff: csata

 

MINDEN SZERVEZETHEZ.

 

Tisztelt Harcostársak!

Kedves Nemzettestvéreim!

 

Nem kis szerepe volt a nemzeti radikális erőknek abban, hogy a gyurcsány-kóka, bolsevik-liberális bagázs, mára a totális káoszba, kormányválságba sodorta önmagát.

Ehhez folyamatos szembenállásunk, akcióink, demonstrációink, - amellyel minden magyar ember bátorságát, emberi önérzetét növeltük, - a népszavazás eredményét is befolyásolva, nagymértékben hozzájárult.

Ma már az ország színe előtt torzsalkodnak, cigánykodnak, marják egymást, s emellett érdemi kormányzati munka már nem is folyik.

 

Eljött az ideje annak, hogy learassuk eddigi küzdelmeink gyümölcsét, hogy siettessük, kikényszerítsük az aljas csürhe eltakarodását.

 

Kérlek Mindannyitokat. Nem kiemelve egyetlen szervezetünket sem, hogy KÖZÖSEN SZERVEZETT NAGYGYŰLÉSRE, EGYÜTT, ÖSSZEFOGVA HÍVJUK AZ EMBEREKET A KOSSUTH TÉRRE.

ADDIG MARADJUNK, AMÍG A PARLAMENT FÖL NEM OSZLATJA MAGÁT.

Egybehangzó hívó szavunkra, kellő nagyságú tömeg fogja megtölteni a teret, s ultimátumot adhatunk az aljas hatalomnak.

 

Ha mi forradalmároknak mondjuk magunkat, és hűek akarunk maradni magunkhoz, akkor ezt kell tennünk. Kötelességünk.

Barátként, testvérként kérlek benneteket, kezdjük el a csatát.

 

Egy harcos közületek

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

517 - Rendkívüli adás- A MAGYAROK VILÁGA A ZENIT TV-ben , felelős szerkesztő: M. Szabó Imre- (2008.03.31.) 22:30- 23:00 h-kor - a nemzetpolitikai magazin

Von: tornado-hirek@googlegroups.com

Im Auftrag von Tornádó Hír!
Gesendet: hétfő, 2008. március 31. 20:37
An: Kutasi József
Betreff: Rendkívüli adás- A MAGYAROK VILÁGA A ZENIT TV-ben , felelős szerkesztő: M. Szabó Imre- (2008.03.31.) 22:30- 23:00 h-kor - a nemzetpolitikai magazin

 

Renkívüli adás! A MAGYAROK VILÁGA A ZENIT TV-ben

(2008.03.31 .)  22:30- 23:00 h-kor  - a nemzetpolitikai magazin, Felelős szerkesztő: M. Szabó Imre

A TARTALOMBÓL:

AZ SZDSZ KILÉP A KOALÍCIÓBÓL- KEDDEN REGGEL BEADJÁK LEMONDÁSUKAT AZ SZDSZ MINISZTEREI, ÁLLAMTITKÁRAI: 2008.04.30-I HATÁLLYAL

KORMÁNYVÁLSÁG VAGY VESZEKEDÉS A GANGON? 

TELEFONINTERJÚ: BRÜSSZELI VISSZHANG: DR. BECSEY  ZSOLT FIDESZ-KDNP-EU NÉPPÁRT KÉPVISELŐ

Az adás megtekinthető: www.mszaboimre.hu – másnap www.tornado.cwi.hu/magyarokvilaga.htm  - www.mszaboimre.org – publicisztikák, riportok mobil: 30 6 327 348 ajánlom:  http://oktober23bizottsag.hu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

516 - Lapszemle.hu - - Gyorshír! Kilépett a koalícióból az SZDSZ! 21:31 - Navracsics: az MSZP és SZDSZ nem tehet mást, mint leváltja Gyurcsányt Lövétei: Az alkotmányjog nem ismeri a kisebbségi kormány fogalmát

 

Von: kutasi.eu@googlemail.com [mailto:kutasi.eu@googlemail.com]

Im Auftrag von Daniel Kutasi
Gesendet: hétfő, 2008. március 31. 21:57
An: Kutasi József
Betreff: Lapszemle.hu

 

21:50 - Kisiskolások megmentése – Szili átvette a petíciót
A kisiskolák megmentésére kidolgozott javaslatcsomagot nyújtottak át hétfő délután Szili Katalinnak civil szervezetek és az általuk indított, országos stafétafutás résztvevői a Parlament előtt. A Házelnök megígérte, hogy eljuttatja a javaslatot az Országgyűlés Oktatási Bizottságának és a parlamenti frakcióknak is.
HirTV
21:47 - Az MSZP támogatja Gyurcsány Ferencet
Az MSZP támogatja Gyurcsány Ferencet, a szocialista párt kedden tárgyal az SZDSZ-szel a kormány programjáról - közölte újságírókkal Nyakó István, az MSZP szóvivője hétfő este Budapesten, a párt elnökségi ülése után. Az MSZP támogatja Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt és a nyugodt, mérsékelt reformok pártján áll - mondta a szocialista politikus. Nyakó István közölte azt is: az SZDSZ eldönti, hogy kívülről vagy belülről támogatja a kormány programját, erről kedden tárgyalnak a liberális párttal.
Hír3
21:46 - Lövétei: Az alkotmányjog nem ismeri a kisebbségi kormány fogalmát
Jelenleg Magyarországon kisebbségi kormány akkor jön létre, ha a szabad demokrata miniszterek és államtitkárok lemondanak posztjukról, azonban az alkotmányjog nem ismeri a kisebbségi kormány fogalmát - mondta el Lövétei István alkotmányjogász az MTI érdeklődésére hétfőn.
InfoRádió - Belföld
21:45 - Az MSZP támogatja Gyurcsány Ferencet
Az MSZP támogatja Gyurcsány Ferencet, a szocialista párt kedden tárgyal az SZDSZ-szel a kormány programjáról - közölte újságírókkal Nyakó István, az MSZP szóvivője hétfő este Budapesten, a párt elnökségi ülése után.
HírExtra - Belföld
21:45 - Napirend után
Jogosult-e a középfokú oktatás ellátásáért felelős megyei önkormányzat a saját felelősségét és anyagi terheit olyan módon visszahárítani az állami költségvetésre, hogy iskoláját, iskoláit, pusztán anyagi okokra hivatkozva, átadja az egyháznak - tette fel a kérdést napirend utáni felszólalásában Tatai-Tóth András (MSZP) hétfőn az Országgyűlésben.
HírExtra - Belföld
21:45 - Az MSZP támogatja Gyurcsány Ferencet
Az MSZP támogatja Gyurcsány Ferencet, a szocialista párt kedden tárgyal az SZDSZ-szel a kormány programjáról - közölte újságírókkal Nyakó István, az MSZP szóvivője hétfő este Budapesten, a párt elnökségi ülése után.
InfoRádió - Belföld
21:45 - Szörnyű balesetek képeivel riogatják a szabálysértő autósokat
A legszörnyűbb közlekedési balesetekről készült fényképek megtekintésére kötelezik a szabálysértésen kapott autósokat a dél-ukrajnai Mikolajiv megyében, hogy elrettentsék őket a további kihágásoktól.
InfoRádió - Életmód
21:45 - "Gyurcsány hazardőr játékot játszott"
Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szerint a jelenlegi helyzetben mind az MSZP, mind az SZDSZ veszít.
Hírszerzõ - Belföld
21:42 - CB, Sajóbábony: a TV2 kipakol
Sajóbábony – kinek kell bemutatnunk? A még kisebbségben levő cigányság már most terrorban tartja a magyarokat, akik – utolsó lehetőségként – a halálbüntetés visszaállítását követelik [...]
Kuruc.info
21:42 - Félretájékoztattak a súlyadóról
Kinek kell fizetni?
TotalCar
21:38 - A kormányzati negyedről a parlamentben
Az ellenzék és a kormány képviselője is egyetértett a parlamentben abban, hogy szükség van kormánybeszámolóra a kormányzati negyedről. Az Országgyűlésben hétfőn tartották a kormányzati negyed beruházásról szóló országgyűlési határozat hatályon kívül helyezését célzó előterjesztés részletes vitáját.
HírExtra - Belföld
21:37 - Az SZDSZ kilép a koalícióból
Az SZDSZ ügyvivő testülete egyhangúlag úgy döntött, hogy miután Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a közös koalíciós reformprogramot, ezzel pedig a szocialisták és liberálisok koalíciós megállapodását, a Szabad Demokraták Szövetsége a továbbiakban nem kíván koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban - jelentette be hétfőn Kóka János pártelnök a testület ülését követően a Parlamentben.
Népszava - Belföld
21:35 - Gyorshír! Kilépett a koalícióból az SZDSZ!
Az SZDSZ ügyvivő testülete egyhangúlag úgy döntött, hogy miután Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a közös koalíciós reformprogramot, ezzel pedig a szocialisták és liberálisok koalíciós megállapodását, a Szabad Demokraták Szövetsége a továbbiakban nem kíván koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban - jelentette be hétfőn Kóka János pártelnök.
Népszava - Belföld
21:35 - Bűnlajstrom
Hány büntetőpont jár?
TotalCar
21:35 - Navracsics: Gyurcsány hazardőr játékot játszott
Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szerint a jelenlegi helyzetben mind az MSZP, mind az SZDSZ veszít; a politikus a Hír Tv Rájátszás című műsorában hétfő este azt mondta, az egyetlen "pozitív végösszegű játszma" ma az MSZP és az SZDSZ számára Gyurcsány Ferenc lecserélése és egy új miniszterelnökkel a koalíció folytatása.
Stop.hu - Belföld
21:34 - Stankovic: Ez már nem ugyanaz a csapat
A szerb középpályás elmondta, hogy fáradtság miatt szerepel az utóbbi idõben viszonylag gyengén az Internazionale.
Stopli.hu
21:34 - Távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettese
Távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettese; Nagy-Juhák István ezredes nyugdíjba vonul. A távirati iroda információja szerint Nagy-Juhák István távozását kedden jelentik be hivatalosan, utódja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója, Bozsó Zoltán ezredes lesz.
Népszava - Mozaik
21:33 - Lőwék partiban a német bajnokkal
Pepsifoci.hu
21:31 - Navracsics: az MSZP és SZDSZ nem tehet mást, mint leváltja Gyurcsányt
Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szerint a jelenlegi helyzetben mind az MSZP, mind az SZDSZ veszít; a politikus a Hír Tv Rájátszás című műsorában hétfő este azt mondta, az egyetlen "pozitív végösszegű játszma" ma az MSZP és az SZDSZ számára Gyurcsány Ferenc lecserélése és egy új miniszterelnökkel a koalíció folytatása.
HírExtra - Belföld
21:30 - Vita a folyékony aranyról és ezüstről a parlamentben
Hiányoznak a garanciák és a szankcionálási lehetőségek a pálinkatörvényből - mondta Gyenesei István a törvényjavaslat részletes vitájában hétfőn a parlamentben.
Hírextra - Gazdaság
21:30 - Túl fiatal korban káros a kasztrálás
Thaiföldön az emberek kifejezetten toleránsak a másság iránt - szexuális téren is. A női és férfi homoszexuálisok többsége nem is igyekszik leplezni irányultságát, a transzszexuálisok bátran vállalják nemük átalakítását.
InfoRádió - Életmód
21:29 - Dzsudzsák: jó esélyünk van a továbbjutásra
Dzsudzsák Balázs 50 % esélyt ad a PSV Eindhoven továbbjutására a Fiorentina ellen a labdarúgó UEFA-kupa negyeddöntőjében Olvassa el a teljes cikket ITT! (foci24
foci24.com
21:29 - Pénz, Pénz és Pénz - képgaléria
Milyen fejlesztési forrásokra számíthatnak a térségben vállalkozók, és az önkormányzatok 2008-ban? Milyen fejlesztési tervek, lehetőségek lesznek 2008-ban a régióban olyanok, amelyek a térségben élők, a térségben létrejött társulások, a kistérségek és azok szerveződései érdeklődését, fejlődését, gyarapodását eredményezik? Milyen kitörési lehetőségeket kínálnak a régióban működő és fejlődni akaró vállalatoknak, kicsiknek, közepeseknek a kormányzati és helyi önkormányzati, regionális szervezetek, intézmények? Hogyan korszerűsítsü
Piac és Profit
21:29 - NATO-bővítés: Athénra nehezedik nyomás
Most már egyértelműen Görögországra nehezedik NATO-nyomás annak érdekében, hogy Bukarestben - Horvátország és Albánia mellett - Macedóniát is meghívják az észak-atlanti szervezetbe - mondta hétfőn Brüsszelben egy NATO-diplomata.
Stop.hu - Külföld
21:28 - Navracsics: az MSZP és SZDSZ nem tehet mást, mint leváltja Gyurcsányt
Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szerint a jelenlegi helyzetben mind az MSZP, mind az SZDSZ veszít; a politikus a Hír Tv Rájátszás című műsorában hétfő este azt mondta, az egyetlen "pozitív végösszegű játszma" ma az MSZP és az SZDSZ számára Gyurcsány Ferenc lecserélése és egy új miniszterelnökkel a koalíció folytatása.
HírExtra - Belföld
21:26 - Majtényi lett az ORTT elnöke
Nem marad állami megbízatás nélkül Majtényi László. Ha adatvédelmi biztossá nem is választotta meg a parlament, a médiahatóság vezetéséhez megkapta a politikai bizalmat. A liberális jogászt Sólyom László köztársasági elnök és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök közösen jelölte az Országos Rádió és Televízió Testület elnökének.
HirTV
21:26 - Ismét Tisza vezette győzelemre az Újpestet
Az Újpest 1-0-ra nyert a Vasas otthonában a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójának záró mérkőzésén. A lila-fehérek 2001. márciusa óta nem szenvedtek vereséget az angyalföldiektől.
Origo - Sport
21:26 - Jaj a graffitiseknek? - Nyomozócsoportot állít fel a BRFK
A fővárosban elkövetett graffitis cselekmények elemzésére négyfős nyomozócsoport létrehozását rendelte el Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya.
Hírszerzõ - Belföld
21:24 - Audi Q7 V12 TDI quattro - 2,4 tonnás aszfaltcirkáló, győri sportmotorral
Miközben az egyik versenytárs végleg lemondott a V8-as dízelmotorról, az Audi egy V12-es TDI-vel kábítja a világot!
4x4online.hu
21:21 - Megválasztották az ORTT elnökét és tagjait
Az Országgyűlés hétfői ülésén megválasztotta az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnökét és tagjait; a képviselők elutasították annak a törvényjavaslatnak a tárgysorozatba vételét, amelyben a Fidesz-KDNP javaslatot tett a nemzeti kockázatközösségen alapuló egészségbiztosítás visszaállításához szükséges törvénymódosításokra.
HírExtra - Belföld
21:21 - Meglepte Gyurcsányt az SZDSZ éles reakciója
A vártnál élesebbnek nevezte az SZDSZ Horváth Ágnes menesztésére adott reakcióját Gyurcsány Ferenc kormányfő, aki a Friderikusz Most című műsorban hétfőn ese azt mondta: az elmúlt hetek koalíciós egyeztetéseiből az derült ki számára, elfogadja majd lépését a liberális párt. Gyurcsány közölte, megegyezésre törekszik április végéig az SZDSZ-szel, de "ha becsukódik az ajtó, ki kell nyitni azt, vagy egy másikat."
Origo - Itthon
21:18 - A domogyedovói repülőterére száll a Malév
Negyvenkilenc év után elhagyta a moszkvai Seremetyevo repülőterét a Malév. A Magyar Légitársaság ezentúl a domogyedovói repülőterére szállítja az orosz fővárosba tartó utasait, miután hétfőn az első hivatalos menetrend szerinti járata landolt a Moszkvától délkeletre fekvő repülőtéren.
NOL - Gazdaság
21:16 - Ha a kormány ígéretet tesz, visszavonják a népszavazási kezdeményzést
A civil szervezetek már jövő héten visszavonatnák az egészségbiztosítási törvényt a kormánnyal. Ha addig a kabinet nem ígéri meg nekik, hogy a következő 5 évben nem lesz több-biztosítós rendszer, benyújtják az Albert házaspár kezdeményezte népszavazást az Országos Választási Bizottságnak.
HirTV
21:15 - Szekeres: "A változásokat tovább kívánjuk vinni"
A Német Szociáldemokrata Párt (SPD) vezetői szerint az esetleges előre hozott magyarországi parlamenti választások nem használnának Európának - mondta Szekeres Imre berlini útja után.
HVG - Itthon
21:15 - Nem csak egy cég "kíséri el" a vécére is az alkalmazottjait
Alig néhány nappal a Lidl élelmiszerláncolatnál kirobbant botrány után a Schlecker nevű drogéria hálózatról is kiderült, hogy a főnökség törvénytelen eszközökkel igyekezett értesüléseket gyűjteni az alkalmazottak viselkedéséről. A Schleckernél is a cég detektívjei készítettek feljegyzéséket arról, hogy az alkalmazottak folytatnak-e magánbeszélgetéseket a munkaidő alatt, és milyen gyakran látogatják a mellékhelyiségeket.
InfoRádió - Külföld
21:14 - DÖNTÖTTEK: AZ SZDSZ KILÉP A KOALÍCIÓBÓL!
Nem akarunk a kormányban maradni – mondta Kóka János, az SZDSZ elnöke a párt hétfő esti ügyvivői tanácsa után. Az SZDSZ tagjai egyhangú döntéssel szavazták meg a kilépést.
OrientPress - Belföld
21:10 - Legyőzhetik a zimbabwei diktátort
A zimbabwei választások után késnek a hivatalos eredmények, de az ellenzéki MDC máris bejelentette győzelmét Mugabe elnök felett.
Kitekintõ
21:07 - Gyurcsány: Horváth Ágnes leváltása élesebb reakciót váltott ki a vártnál
Horváth Ágnes menesztése élesebb reakciót váltott ki az SZDSZ-ben, mint amire számítottam - mondta Gyurcsány Ferenc az ATV hétfőn este sugárzott Friderikusz Most című műsorában. A miniszterelnök beszámolt arról: a szombati pártértekezlet előtt több nappal az SZDSZ vezetői fogalmazták meg, hogy ha a pénztártörvénynél az MSZP nem fogadja el az SZDSZ akaratát, akkor minisztercserére van szükség. Arra a felvetésre, hogy egy ilyen személyi döntést talán az SZDSZ vezetésének is jóvá kellett volna hagyatnia saját pártjával, a miniszterelnök azt mond
Hír3
21:05 - Fergie: koncentráltnak kell maradnunk!
Sir Alex Ferguson szerint a Manchester United nem engedhet ki a szezon vége felé közeledve.
Topfoci.hu
21:05 - "Sajnálom" - erre nem számított Gyurcsány
Látom és értem, hogy Horváth Ágnes menesztése élesebb reakciót váltott ki az SZDSZ-ben, mint amire számítottam - mondta Gyurcsány Ferenc az ATV-n hétfőn este sugárzott Friderikusz Most című műsorának délutáni felvételén.
Hírszerzõ - Belföld
21:02 - Távozik a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettese
Origo - Itthon
21:02 - Győzike lánya már ötévesen szív
"Megdöbbentő fotók Győzike kislányáról SALGÓTARJÁN – Megdöbbentő fotók kerültek szerkesztőségünk birtokába. A képeken a Gáspár család legkisebb tagja, az alig ötéves Virág látható, amint é [...]
Kuruc.info
21:02 - Gyurcsány: "Gondolnom sem szabad a kisebbségi kormányzásra"
Látom és értem, hogy Horváth Ágnes menesztése élesebb reakciót váltott ki az SZDSZ-ben, mint amire számítottam - mondta Gyurcsány Ferenc az ATV hétfőn este sugárzott Friderikusz Most című műsorának délutáni felvételén.
InfoRádió - Belföld
21:01 - Juhászék tovább menetelnek! (video)
Ismét nyerni tudott a belga bajnokságban szereplő Anderlecht, és harcban áll a második helyért Tovább folytatta remek szereplését a belga bajnokságban Juhász Roland csapata, az Anderlecht
foci24.com
21:01 - Gyurcsány kitálal: túl sokat akart az SZDSZ!
Gyurcsány továbbra sem gondolkodik kisebbségi kormányzásban, és mindent elkövet, hogy megállapodjanak az SZDSZ-el. Ugyanakkor nem érzi úgy, hogy megalázta volna a koalíciós partnert szombati bejelentésével.
Stop.hu - Belföld
21:00 - Az SZDSZ kilép a koalícióból
Az SZDSZ ügyvivő testülete egyhangúlag úgy döntött, hogy miután Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a közös koalíciós reformprogramot, ezzel pedig a szocialisták és liberálisok koalíciós megállapodását, a Szabad Demokraták Szövetsége a továbbiakban nem kíván koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban - jelentette be hétfőn Kóka János pártelnök.
NOL - Magyarország
21:00 - Hova vezet a szadomazo orgia?
Max Mosley-t, a Nemzetközi Automobil Szövetség elnökét, aki egyben a Forma-1-es autóversenyek igazgatója, az a veszély fenyegeti, hogy elveszíti az állását, miután szadomazo orgia céljából, náci koncentrációs táborokat felidéző jeleneteket rendezett prostituáltakkal a londoni lakásán.
InfoRádió - Külföld
21:00 - Gyurcsány: "Gondolnom sem szabad a kisebbségi kormányzásra"
Látom és értem, hogy Horváth Ágnes menesztése élesebb reakciót váltott ki az SZDSZ-ben, mint amire számítottam - mondta Gyurcsány Ferenc az ATV hétfőn este sugárzott, de még délután rögzített Friderikusz Most című műsorában.
HVG - Itthon
20:58 - A Real el akarná adni csatárát?
Olasz lapértesülések szerint a Real Madrid el akarja adni az argentin Javier Saviolát a Lazio labdarúgócsapatának. "A madridiak értesítettek bennünket, hogy megvehetjük Saviolát" - nyilatkozta Claudio Lotito, a fővárosi klub elnöke a Corriere dello Sport című sportnapilapnak.
HírExtra - Sport
20:55 - Hegyikerékpár: Dobogón debütált az LTV Merida Racing Ausztriában!
Kiemelt erősségű viadalon mutatkozhatott be az LTV Merida Racing két junior-korú hegyibringása március utolsó vasárnapján Ausztriában.
xlsport.hu
20:54 - Az SZDSZ kilép a koalícióból (+videók)
Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a koalíciós megállapodást, így az SZDSZ üt úgy döntött, nem akarnak koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban. A liberális miniszterek április 30-i hatállyal mondanak le.
HirTV
20:52 - 2038-ig van neve a stadionnak
A VfB Stuttgart 30 évre eladta a futballstadion névhasználati jogát a Mercedes-Benznek. A Gottlieb Daimler Stadiont a következő szezontól Mercedes Benz Arénának hívják, a "svábok" az első mérkőzést július 30-án, az Arsenal ellen vívják majd az átkeresztelt létesítményben.
HírExtra - Sport
20:52 - Ez nem vicc: vezető nélkül indult útra egy autó
Hajmeresztő élményben volt része néhány dán állampolgárnak Give városában. Egy parkoló autó ugyanis magától beindult, és útra kelt.
Hírszerzõ - Shake
20:51 - Az SPD szerint az előre hozott magyarországi választás Európának sem használna
A Német Szociáldemokrata Párt (SPD) vezetői szerint az esetleges előre hozott magyarországi parlamenti választások nem használnának Európának.
Stop.hu - Belföld
20:49 - Március 15. miatt kell mennie a BRFK rendészeti helyettesének?
Bencze József országos főkapitány kezdeményezte Nagy-Juhák István, a Budapesti Rendőr-főkapitányság közbiztonsági igazgatójának felmentését - értesült a Független Hírügynökség.
Hírszerzõ - Belföld
20:45 - Előzetesben a borsodi zsarolók
Előzetes letartóztatásba helyezték azokat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei zsarolókat, akik kétmillió forintot követeltek egy férfitól és családjától.
Origo - Itthon
20:39 - Vita Oros jövőjéről
Csaknem négyórás vita alakult ki az orosi településrész leválásáról döntő április 27-ei népszavazással kapcsolatban a nyíregyházi önkormányzat képviselő-testületének hétfői ülésén, pedig a politikai oldalak egységesek voltak abban, hogy tiszteletben tartják mind a kezdeményezést, mind az érintettek majdani szavazásának eredményét.
HírExtra - Belföld
20:37 - 650 magyar festmény érkezett Indiából
Két Indiában élő festőművész hagyatéka érkezett hétfőn Nagykanizsára. Sass Brunner Erzsébet és lánya, Brunner Erzsébet még a múlt század húszas éveiben sodródott Indiába. Már Magyarországon is alkottak, de pályafutásuk jelentősebb részét a távoli országban töltötték.
HirTV
20:37 - Gyurcsány: "Gondolnom sem szabad a kisebbségi kormányzásra"
Látom és értem, hogy Horváth Ágnes menesztése élesebb reakciót váltott ki az SZDSZ-ben, mint amire számítottam - mondta Gyurcsány Ferenc az ATV hétfőn este sugárzott Friderikusz Most című műsorának délutáni felvételén.
HírExtra - Belföld
20:34 - Megválasztották az ORTT elnökét és tagjait
Az Országgyűlés hétfői ülésén megválasztotta az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnökét és tagjait; a képviselők elutasították annak a törvényjavaslatnak a tárgysorozatba vételét, amelyben a Fidesz-KDNP javaslatot tett a nemzeti kockázatközösségen alapuló egészségbiztosítás visszaállításához szükséges törvénymódosításokra.
NOL - Magyarország
20:34 - Gólképtelen Vasas, szerencsés Újpest
Rengeteg helyzetet puskázott el az angyalföldi gárda, amely végül megbosszúlta magát.
Stopli.hu
20:32 - Előzetesben a borsodi zsarolók
Előzetes letartóztatásba helyezték azokat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei zsarolókat, akik kétmillió forintot követeltek egy férfitól és családjától - tudatta a rendőrség. Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa közölte: a tokaji rendőrőrs az érintett bejelentése alapján zsarolás miatt indított eljárást még március közepén. A fenyegetők azzal keresték meg a férfit és közvetve családját, hogy amennyiben március 20-ig nem ad át számukra kétmillió forintot egy általuk meghatározott időben és helyen, akk
Népszava - Mozaik
20:32 - Rátámadt tanárára: Újpest összes önkormányzati iskolájából kitiltották
Egy újabb diák támadta meg a tanárát - most egy újpesti iskolában. A polgármester ezért a 15 éves fiút kitiltotta a kerület összes önkormányzati iskolájából.
Hírszerzõ - Belföld
20:32 - Idegen fickót engedett lábai közé Clooney barátnője! Fotó!
George Clooney barátnőjéről, Sarah Larsonról az utóbbi napokban előkerült néhány igen pikáns kép. Az említett fotók még tavaly júliusban készültek, alig egy hónappal azelőtt, hogy a színésszel komolyabbra fordult volna az egykori pincérnő kapcsolata.
Stop.hu - Bulvár
20:31 - Menesztették Malesanit
Az Empoli labdarúgóklub vezetői menesztették a gárda trénerét, Alberto Malesanit, akinek a helyét elődje, Luigi Cagni foglalja el.
HírExtra - Sport
20:30 - Az SZDSZ kilép a koalícióból (+videó)
Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a koalíciós megállapodást, így az SZDSZ üt úgy döntött, nem akarnak koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban. A liberális miniszterek április 30-i hatállyal mondanak le.
HirTV
20:19 - Végre valami hasznos is: falfirkálóvadász nyomozócsoport alakul
A fővárosban elkövetett graffitis cselekmények elemzésére négyfős nyomozócsoport létrehozását rendelte el Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya. A munkacsoport feladatai közé tartozik a nyomozati ir [...]
Kuruc.info
20:17 - Kilép az SZDSZ a koalícióból
Az SZDSZ ügyvivő testülete egyhangúlag úgy döntött, hogy miután Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a közös koalíciós reformprogramot, ezzel pedig a szocialisták és liberálisok koalíciós megállapodását, a Szabad Demokraták Szövetsége a továbbiakban nem kíván koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban.
HírExtra - Belföld
20:17 - Döntött az SZDSZ - lemondanak a liberális kormánytagok
Az SZDSZ-es kormánytagok április 30-i hatállyal lemondanak posztjukról, addig ellátják feladataikat.
Stop.hu - Belföld
20:15 - Az SZDSZ kilép a koalícióból
Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a koalíciós megállapodást, így az SZDSZ üt úgy döntött, nem akarnak koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban. A liberális miniszterek április 30-i hatállyal mondanak le.
HirTV
20:15 - Hamarosan tető alatt az amerikai-cseh radaregyezmény
Napokon belül bejelentik az amerikai-cseh radaregyezményt a Kelet-Európába telepítendő amerikai rakétavédelmi rendszer csehországi elemeiről - közölte az amerikai külügyminisztérium tisztviselője hétfőn.
Origo - Nagyvilág
20:15 - Hatalmas stresszt okoz, ha nem vagyunk elérhetőek mobiltelefonon
Nomofóbia - ez a neve annak az új stresszforrásnak, amelyben egyre többen szenvednek.
InfoRádió - Életmód
20:14 - Koraesti ork-levrov
Tisztelt kuruc.info Szerkesztősége! Március 23.-án vasárnap villanyoszlopnak ütközött egy taxi Vácott. A sajnálatos hírt a legtöbb hírportál a így közli.  A helyi közbeszéd szerint - amelyet már [...]
Kuruc.info
20:14 - A világsztár már elmúlt 25 - nem bírja feldolgozni!
Kate Bosworth "negyedszázados krízisben" szenvedett, amikor betöltötte 25. életévét. A Superman visszatér sztárja, aki januárban ünnepelte 25. szülinapját, elszörnyedt arra a gondolatra, hogy milyen gyorsan múlik az élete.
Stop.hu - Bulvár
20:13 - Lesz májusi választás
Szerbia a koszovói függetlenség kikiáltása ellenére Koszovóban is megrendezi a május 11-re kitűzött parlamenti és helyhatósági választásokat - közölte Slobodan Samardzic, a koszovói ügyekért felelős szerb miniszter.
Hírextra - Külföld
20:13 - Kormányválság
Az SZDSZ kilép a koalícióból. Gyurcsány Ferenc hétfőn menesztette Horváth Ágnes egészségügyi minisztert. Az ellenzék úgy véli, Gyurcsány Ferencnek mennie kell. Az SZDSZ ügyvivői testületi ülése után Kóka János bejelentette: visszahívják minisztereiket.
HVG - Itthon
20:12 - "A mérgező gáz elárasztotta a lakást" - még hárman kórházban a miskolci robbanás után
Három ember még mindig kénytelen bent tölteni a kórházban a hétfőről keddre virradó éjszakát.
Hírszerzõ - Belföld
20:11 - "A politikai problémák kavarták fel ismét az állampapírpiacot"
További fél százalékpontig terjedő kamatemelést várnak a hétfőn bejelentett emelés után londoni felzárkózó piaci elemzők.
Hírszerzõ - Profit
20:10 - Kempo Világbajnokság Portugália: A magyar csapat elutazott
Az április 1-5-ig tartó világbajnokságon a magyar csapattól jó eredményeket várunk, hiszen az eddigi nemzetközi versenyeken is kiválóan szerepeltek a magyar sportolók.
xlsport.hu
20:09 - Képek: Tehervagon égett Szombathelyen
A vasúti szerelvények felújításával és gyártásával foglalkozó cég telephelyén egy használaton kívüli tehervagonban csaptak fel a lángok, melyben utaskocsikból kiszedett üléseket tároltak.
Lánglovagok.hu
20:07 - Real Madrid: Saviolát eladnák a Laziónak
Olasz lapértesülések szerint a Real Madrid el akarja adni az argentin Javier Saviolát a Lazio labdarúgócsapatának.
Stop.hu - Sport
20:06 - Egy diáklány a Dior új arca
A Dior egyik új arca Elvira Hiszajeva 17 éves baskíriai egyetemista lány, aki elsősorban a világhírű divatház kiegészítőt mutatja majd be. Pár éve Elvirának még nem sikerült bejutnia a köztársasági szépségverseny döntőjébe, s akkor az egyik szervező azzal vigasztalta, hogy egyszer majd az egész világ megismeri.
Hírextra - Búlvár
20:06 - A második görög diaszpóra 60 éve
Kétnapos rendezvénysorozat keretében ünnepli hatvan éves fennállását a második magyarországi görög diaszpóra: a Magyar Művelődési Intézet előtt tartott ünnepségen magyar és görög zenekarok népszerűsítik a görög muzsikát.
OrientPress - Kultúra
20:06 - "Alaptalan városi legenda" - Cáfolja a rendőrség a gyermekrablásokat
Alaptalan városi legenda a rendőrség szerint az a közösségi portálokon keringő hír, mely szerint a múlt héten egy farkasréti iskola elől egy román rendszámú gépkocsival megpróbáltak elrabolni egy kisgyermeket - jelenti a HavariaPress.
Hírszerzõ - Shake
20:05 - A Werder Bremen harcba száll Pizarroért?
A Werder Bremen a nyáron megpróbálja leigazolni a Chelsea csatárát, Claudio Pizarrot.
Topfoci.hu
20:05 - Wossala harmadszor is az Európai Vitorlás Szövetség elnöke
Harmadszor is Wossala Györgyöt választotta elnökének az Európai Vitorlás Szövetség.
xlsport.hu
20:04 - Az SZDSZ kilép a koalícióból
Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a koalíciós megállapodást, így az SZDSZ üt úgy döntött, nem akarnak koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban. A liberális miniszterek április 30-i hatállyal mondanak le, közli az index.hu.
HirTV
20:04 - 1500 csángó gyermek vesz részt a magyarórákon
Ezerötszáz csángó gyerek látogatja Moldvában a magyarórákat - mondta Hegyeli Attila, a Moldvai Csángómagyarok Szövetsége oktatási programjának felelőse. Az állami tanintézményekben nem kötelező tantár [...]
Kuruc.info
20:01 - Az SZDSZ kilép a koalícióból
Az SZDSZ ügyvivő testülete egyhangúlag úgy döntött, hogy miután Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a közös koalíciós reformprogramot, ezzel pedig a szocialisták és liberálisok koalíciós megállapodását, a Szabad Demokraták Szövetsége a továbbiakban nem kíván koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban - jelentette be hétfőn Kóka János pártelnök.
HVG - Itthon
19:56 - Koalícióbontás? - Az SZDSZ ügyvivő testülete döntött:: visszahívják a minisztereiket
A SZDSZ ügyvivői testülete hétfő esti ülésén úgy döntött, hogy megerősíti a párt délelőtti döntését, azaz a liberálisok április 30-i hatállyal visszahívják a szabad demokrata minisztereket és államtitkárokat.
Gondola

515 - Kilép a koalícióból az SZDSZ! Az liberális kormánytagok április 30-i hatállyal lemondanak posztjukról, addig ellátják kormányzati és parlamenti feladataikat - közölte Kóka János

Von: kutasi.eu@googlemail.com [mailto:kutasi.eu@googlemail.com]

Im Auftrag von Daniel Kutasi
Gesendet: hétfő, 2008. március 31. 21:53
An: Kutasi József
Betreff: Kilép a koalícióból az SZDSZ!

 

Az liberális kormánytagok április 30-i hatállyal lemondanak posztjukról, addig ellátják kormányzati és parlamenti feladataikat - közölte Kóka János

Kattintson ide a videó megtekintéséhez!

 

Kattintson a hirdetésre!

Az SZDSZ ügyvivő testülete egyhangúlag úgy döntött, hogy miután Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a közös koalíciós reformprogramot, ezzel pedig a szocialisták és liberálisok koalíciós megállapodását, a Szabad Demokraták Szövetsége a továbbiakban nem kíván koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban - jelentette be hétfőn Kóka János pártelnök a testület ülése után a Parlamentben.

Az SZDSZ-es kormánytagok április 30-i hatállyal lemondanak posztjukról, addig viszont ellátják kormányzati és parlamenti feladataikat - tette hozzá Kóka János.

A Fidesz beszólt az MSZP-nek és az SZDSZ-nek: mindkét párt bebizonyította alkalmatlanságát

A pártelnök hangsúlyozta, hogy ez a döntés nem személyi kérdésekről szól, hanem arról, hogy "a miniszterelnök szombaton hátat fordított a közösen elfogadott kompromisszumos reformprogramnak." Mint mondta, sajnálják, hogy ebben a koalícióban a kormány nem volt képes végigcsinálni azt a programot, amely az egészségügyben, az oktatásban és a közteherviselésben megoldotta volna azokat a problémákat, amelyek megoldására a politikai elit a rendszerváltás óta nem képes.

Emlékeztetett rá, hogy a szocialisták és a szabad demokraták decemberben, illetve januárban közösen szavazták meg az egészségbiztosítási reformtörvényt. Véleménye szerint amennyiben Gyurcsány Ferenc e mögül a program mögül kiáll, "akkor a Gyurcsány-kormány programja mögül áll ki."

A liberálisok frakcióvezetője közölte, hogy pártja a parlamentben - függetlenül attól, hogy milyen pozícióban - továbbra is annak érdekében dolgozik majd, hogy azokon a területeken, ahol változás szükséges, ezek a változások megtörténhessenek. Mint mondta, elő fognak állni egy közteherviselési programmal, szeretnék elérni a lehető legjobb egészségügyi programot és szeretnék, ha folytatódna a felsőoktatási reform.

Kóka János szerint ahhoz, hogy elkerülhetőek legyenek a további megszorítások és újrakezdődjön a gazdasági növekedés, arra van szükség, hogy a kormány vegye komolyan a közgazdászok, az egészség- és oktatáspolitikusok egybehangzó javaslatait ezeknek a változásoknak a folytatására.

A pártelnök újságírói kérdésre elmondta, hogy kedd délután kettőkor a szabad demokraták és a szocialisták egyeztetést tartanak, ahol az SZDSZ ismerteti a liberálisok ügyvivői testületének állásfoglalását és egyeztetnek arról, technikailag hogyan bonyolítható le zökkenőmentesen a miniszterek lemondása. Hozzátette, hogy a szabad demokraták felelőssége és célja az, hogy csak olyan lépéseket tegyenek, amelyek segítik a kormány működését és a miniszterek és államtitkárok lemondásával nem szeretnének zavart kelteni.

Elmondta, hogy a koalícióból való kilépéshez a párt országos tanácsának (ot) javaslatot kell tennie a rendkívüli küldöttgyűlésnek. Hozzátette, az ot szombati ülésén indítványozni fogja, hogy a rendkívüli küldöttgyűlés napirendjére vegyék fel javaslatot a kormányból kiválásra. Kóka János elmondta, hogy a küldöttgyűlést április végére tervezik.

Arra a kérdésre, hogy ha Gyurcsány Ferenc lemond, akkor az SZDSZ a koalícióban marad-e, azt felelte: az ügyvivő testület döntése arról szól, hogy az SZDSZ nem kíván koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban. "A jelenlegi kormányt pedig Gyurcsány Ferenc vezeti" - tette hozzá.

Magyarázatként elmondta, hogy "ha a szocialisták más döntést hoznak, az már nem ennek a kormánynak erről a programjáról szól, hanem egy másik keretről, akkor nyilván a szabad demokraták eldöntik, hogy mit csinálnak."

A kisebbségi kormány életképességéről úgy vélekedett, hogy ez is alkalmassá teszi a jelenlegi kormányt, hogy kitöltse a ciklusát. Hozzátette: semmiféleképpen nem céljuk az, hogy "Orbán Viktor átvegye a kormányrudat." Véleménye szerint ugyanis a Fidesz elnökének politikája a "biztos összeomlásról szól." Közölte, hogy az SZDSZ-nek nem érdeke és nem célja az előrehozott választások kikényszerítése. Hozzátette: minden reformértékű javaslatot támogatnak majd a jövőben is, mert az SZDSZ képviselői mindannyian abban érdekeltek, hogy Magyarországon a kedvező változásokat támogassák.

 

514 - 2008-03-31 20:44 Az SZDSZ kilép a koalícióból (+videók)

Mélyen Tisztelt Honfitársak!
Kedves Barátok!
Tisztelt Cím!

Kutasi József – HÍRLEVÉL 62/2008/1

 2008. március 14-től április 18-ig szabadság miatt, szünetel a Kutasi József – HÍRLEVÉL és a POLITIKAI HÍRFUTÁR!
Szükség esetén
azonnal jelentkezünk.”  Ezt írtam 2008. március 6-án csütörtökön 19:56-kor.

 

Itt a jelentkezés:

 

2008-03-31 20:44
Fidesz: alkalmatlanok voltak a kormányzásra

Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a koalíciós megállapodást, így az SZDSZ üt úgy döntött, nem akarnak koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban. A liberális miniszterek április 30-i hatállyal mondanak le.http://www.hirtv.hu/_i/s.gif

http://www.hirtv.hu/_i/film3.gif  Videók:

Az SZDSZ kilép a koalícióból

Kóka bejelentése

Nyakó István reagált

http://www.hirtv.hu/_i/s.gif

Április 30-ával kilép az SZDSZ a koalícióból - közölte Kóka János az SZDSZ ügyvivőinek válságtanácskozása után. Az ügyvivők egyhangú döntést hoztak a kilépésről, amiért Gyurcsány Ferenc tehető felelőssé - mondta az SZDSZ elnöke. A miniszterelnök ugyanis szombaton egyoldalúan döntött Horváth Ágnesről.

Az SZDSZ elnöke szerint nem a miniszter személyéről van szó, hanem a koalíciós szerződésről. Az esetleges kisebbségi kormányzásra vonatkozó kérdésre Kóka elviekben igent mondott, de ennek hosszabb jövőt nem jósolt. Arra a kérdésre, hogy Gyurcsány nélkül elképzelhető-e a koalíció, az SZDSZ elnöke kitérő választ adott, de végül kijelentette, hogy a miniszterelnök menesztése után maradhat a koalíció.

Kedden délután 2 órakor koalíciós egyeztetést tartanak, ahol az SZDSZ ismerteti az MSZP-vel az állásfoglalását – nyilatkozta Kóka János, aki közölte, hogy az SZDSZ kilép a koalícióból.

Tárgyalni akarnak arról is, technikailag hogyan bonyolítható le a miniszterek zökkenőmentes kilépése, mert az átadással nem akarnak zavart okozni. Ezen a megbeszélésen kerül majd szóba, hogy konstruktív ellenzékként támogatni tudják
-e a kormány munkáját.

Kóka arra is célzott, hogy nem kizárt: egy Gyurcsány Ferenc nélküli MSZP-vel együtt tudnának kormányozni.

Fidesz: alkalmatlanok voltak a kormányzásra

Az MSZP és az SZDSZ is bebizonyította alkalmatlanságát az ország kormányzására és mindkét párt egyaránt felelős az ország egyre mélyülő szociális válságért - így reagált Szijjártó Péter a Fidesz szóvivője hétfőn este arra a hírre, hogy a szabad demokraták kilépnek a koalícióból.

A Fidesz egyébként a kormányválsággal kapcsolatban még nem alakította ki hivatalos álláspontját. A párt elnöksége kedden reggel ül össze és várhatóan ezt követően tartanak sajtótájékoztatót.

Nyakó: Az MSZP támogatja Gyurcsány Ferencet

Nyakó István a szocialista párt elnökségi ülése után elmondta, kedden tárgyalni fognak az SZDSZ-el. Arról, hogy az ülésen mi hangzott el, először a koalíciós partnerüket kívánják tájékoztatni. Azt leszögezte, hogy az MSZP továbbra is támogatja Gyurcsány Ferencet.