Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 1., szerda

2.842 - Felhívás minden magyarhoz a világ bármely pontján! > 2009.március 15.-én, HUNGÁRIA TV néven, megszületett a Szabad Magyar Televízió. ....

Felhívás minden magyarhoz a világ bármely pontján!
Tisztelt Nemzettársaim!
2009.március 15.-én, HUNGÁRIA TV néven, megszületett a Szabad Magyar Televízió.
Régi álmunk volt és hosszú előkészítő munka után most már azt mondhatjuk, hogy életképes a "csecsemő".
Hiányt pótló, valóban közszolgálati televízió.
Adásaink pillanatnyi szerkezetét híradó, aktuálpolitikai vitaműsor, az elmúlt 20 év történéseiből szerkesztett válogatások adják, sohasem látott szenzációs felvételekkel. Kulturális programokról szóló tudósításaink a népzenétől a hagyományőrzésen át a turizmusig adnak ízelítőt mindennapjainkból.
Megvalósítottuk azokat a szükséges fejlesztéseket, amiket egy kábeltelevíziós sugárzáshoz szükséges magasabb minőség és színvonal megkövetel. Kialakítottunk egy teljes stúdiót az élő adás valamennyi technikai kellékétől, a díszleten, a stúdióvilágításon és hangosításon át a vágóasztalig. Rendelkezésre áll a megfelelő technikai személyzet is.
Jelenleg 6-8 óra friss műsor jelenik meg hetente, amit folyamatosan sugárzunk a nap 24 órájában, heti 7 napon át.

Műsorainkat eddig több mint 163 ezren látták. Naponta mintegy 2000 alkalommal kapcsolódnak be a műsor vételébe a földgolyó 59 országából.

A közeljövőben műsorkínálatunkat tovább kívánjuk bővíteni. Ahhoz azonban, hogy egyre színesebb, színvonalasabb műsorokat tudjunk készíteni, melyben a teljes magyarság életét, sorsát, kultúránkat, hagyományainkat, történelmünket, jelenünk és jövőnk égető kérdéseit is be tudjuk mutatni, rengeteg pénzre van szükség.
Ehhez kérjük az Önök támogatását is.
Neveljük fel együtt a "csecsemőt", hogy unokáink is láthassák...
Támogathatnak bennünket és saját nemzeti megmaradásukat is a következő módokon:
MAGYAR-TURÁN ALAPÍTVÁNY
10102086-65899600-01003001 a megjegyzésbe kérjük odaírni: Hungária TV
Vagy hirdethetnek nálunk igen kedvező feltételek mellett:
Havi 28 megjelenés (30 mp reklámfilm) 10.000,- Ft + Áfa
Havi 72 megjelenés (30 mp reklámfilm) 20.000,- Ft + Áfa
Havi 120 megjelenés (30 mp reklámfilm) 33.300,- Ft + Áfa
Kapcsolattartó:
Varga Zoltán
produkciós vezető
Hungária TV
kapcsolat@falconfilm.hu

Nirschné Henn Edith
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ügynökhálózat szorításában...
Az MSZP fél a változástól
Gondola, Figyelőnet nyomán 2009. június 30. 14:44
Semmi sem fog változni az MSZP-ben a szombati kongresszuson. A Figyelőnetnek szocialista politikusok bevallották: személyi kérdések valószínűleg csak ősszel kerülnek terítékre. A párt túlnyomó többsége nem akar az előrehozott választást, s nincs bennük illúzió, hogy megnyerhetik a következő voksolást.
Ez a stabilitás és nem a változás kongresszusa lesz - fogalmazott Szanyi Tibor az FN-nek. A szocialista politikus szerint a párt 95 százaléka 2010-ig szeretné kihúzni, nem tartják valós alternatívának az előrehozott választást. "Az idő előrehaladtával ráadásul ennek egyre kevésbé van értelme" - mondta Szanyi.
A párt retteg a személyi kérdésektől, értesült a Gondola országgyűlési forrásokból. Vannak lendületes lázadók - de cél, és főképpen vezér nélkül. A legtöbb, amire most MSZP-s politikus képes, az annak kimondása, hogy a párt jövőre veszíteni fog a választáson.
Titokban viszont sokan várják a csodafegyvert. Pontosan nem tudják, miben bízhatnak, de nem is nagyon keresnek konkrétumot. Sem személyt, sem eszményt, sem cselekvési tervet.
Félnek a vereség után következőktől - és ez a félelem jelenleg a legerősebb motiváció az MSZP-ben.
Ez a félelem garantálja, hogy Szekeres Imre elnökhelyettes válasza a mai Népszavának - meggyőződése, hogy nem lesznek előbb a választások, mint jövő áprilisban - a pillanatnyilag leghitelesebb előrejelzés.
A változást sürgető belső kritikusok erőtlenek, és nem képesek vonzerőt sugározni sem a pártban, sem a frakcióban. Éles pillanatban egyetlen szocialista sem mer járatlan útra lépni.
Az MSZP összeomlása csak egy tényleges hatalmas választási vereség után fog bekövetkezni. Ma nincsen olyan politikai vízió, sem "tiszta" garnitúra, amelyik képes lenne a pártot megújítani.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tömegesen lépnek ki az MDF-ből
A VIII. kerületi MDF-szervezet hétfőn délután fel fogja oszlatni magát
Népszava Online 2009.06.29. 14:31:46
Országszerte körülbelül 100-150-en léphetnek ki a Magyar Demokrata Fórumból - mondta Porkoláb Mátyás, az MDF II. kerületi szervezetének elnöke hétfőn.
Mint mondta, a II. kerületben kedden tartanak taggyűlést, és körülbelül 15-20-an fognak kilépni a pártból, többek közt ő maga is.
Porkoláb Mátyás elmondta: úgy tudja a VIII. kerületi MDF-szervezet hétfőn délután fel fogja oszlatni magát. Hozzátette: becslése szerint országszerte 100-150-en fognak kilépni az MDF-ből. Az MTI kérdésére közölte: a kilépettek egyesületet hoznak majd létre.
Porkoláb Mátyás a sorozatos kilépéseket úgy magyarázta: az MDF június 20-án tartott országos gyűlése volt az "utolsó csepp a pohárban".

A júniusi országos gyűlés nagy többséggel, nyílt szavazáson erősítette meg Dávid Ibolya pártelnököt pozíciójában. A szavazást követőn több tucat küldött elhagyta a helyszínt, a távozók között volt Porkoláb Mátyás is, aki akkor közölte: nem adtak helyt ügyrendi javaslatának, amely arról szólt, hogy az országos gyűlés akar-e inkább titkosan szavazni arról, hogy továbbra is Dávid Ibolya maradjon-e párt elnöke. Mint akkor hangsúlyozta, kritikák nem hangozhattak el az országos gyűlésen, "meglehetősen diktatórikusan vezették az ülést". Bejelentette azt is: kilép az MDF-ből.
Thaisz Miklós, az Ifjúsági Demokrata Fórum (IDF) alelnöke a szavazás után újságíróknak azt mondta: az igen szavazatokat nem számolták meg, és zavarosak voltak a körülmények, sok küldött nem is tudta, hogy miről szavaz, ugyanis konkrétan nem azt tették fel szavazásra, hogy Dávid Ibolya maradjon-e a párt elnöke.
Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője az országos gyűlés után azt mondta: "a bizalmi szavazás több mint kétharmados többséggel megerősítette az MDF elnöke és elnöksége által folytatott politikát. Hozzátette: ez egyfajta felhatalmazást is jelent arra, hogy a következő hónapok munkáját is folytassa ez a vezetés". Mint mondta, a szavazás nem Dávid Ibolya személyéről vagy pozíciójáról szólt, hanem a párt politikájáról.
Makay Zsolt, az MDF országos választmányának elnöke pedig a június 20-i gyűlés után azt jelentette be: az MDF alapszabályát módosították, és az Ifjúsági Demokrata Fórum kikerült onnan. MTI
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lemondott az SZDSZ Új Generáció elnöksége
2009-06-30 13:48 barikád.hu
Szerintük az EP-választási kudarc óta az SZDSZ egy része mindent megtett azért, hogy ellehetetlenítse a helyzetértékelést és a kiútkeresést.
Testületileg lemondott az SZDSZ Új Generáció elnöksége kedden - tudatta az MTI-vel a párt ifjúsági szervezetének egyik ügyvivője, Léderer András.
A Földiák János alelnök, valamint Ferenczi Annamária, Gálfi Antal, Kovács Péter, Léderer András, Mayer Dániel és Takács Flóra ügyvivők által aláírt közlemény szerint az EP-választási kudarc óta "az SZDSZ egy része mindent megtett azért, hogy ellehetetlenítse a helyzetértékelést és a kiútkeresést", és emiatt lehetetlenné vált, hogy az Új Generáció teljesítse célkitűzését, az SZDSZ megújítását.
"Ilyen körülmények között nem vállalhatjuk tovább a felelősséget az SZDSZ politikájáért, ezért lemondunk a párt ifjúsági szervezetében viselt tisztségünkről" - zárul a közlemény.
MTI - barikád.hu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------