Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 3., péntek

2.851 - Czapp János gárdista 2002-től egészen haláláig szolgálta a nemzeti - jobboldali - kormányellenes erőket.

Von: Mária Ballán

Gesendet: csütörtök, 2009. július 2. 18:01
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Segítsetek!

 

Czapp János gárdista 2002-től egészen haláláig szolgálta a nemzeti - jobboldali - kormányellenes erőket. Lehetőségei határán messze túlmenően hiteleket vett fel, hogy fizetni tudja az internet költségeit és más a cél szempontjából elengedhetetlen tennivalók velejáróit. Soha senkitől nem fogadott el egyetlen fillért sem cserébe. A nemzetét szolgálta. Önzetlenül, tiszta szívvel, igaza biztos tudatában. Az elsők között lépett be a Magyar Gárdába, és gárdistaként is halt meg, gárdista ruhában temették el. A családja most - Czapp János tragikus halála után - nagy bajba került: mintegy 500.000Ft tartozást követel rajtuk a bank. Amennyiben záros határidőn belül nem tudják előteremteni az összeget - amelyet Czapp János az elsőtől az utolsó fillérig a nemzet szolgálatára vett fel és fordított -, kilakoltatják a családot.

Czapp János elárvult családját a Magyar Gárda Mozgalom (Dósa István gárdája) 50.000Ft-tal, a helyi FIDESZ szintén 50.000Ft-tal támogatta. Ezen kívül csupán néhány magán személytől érkezett pár ezer forint a családnak. Mindezt a család természetesen nagy hálával köszöni a segítőkész embereknek. A Damoklesz-kard azonban még a fejük fölött van. Megjegyezni kívánom, hogy például a JOBBIK ezidáig megfeledkezett arról, hogy hosszú éveken át mit, mennyit köszönhetett Czapp Jánosnak, ahogy a JOBBIK-hoz köthető gárda is megfeledkezett János családjáról. Mindmáig egyetlen fillérrel sem támogatták a családot. A JOBBIK több, mint 400.000 szavazót - az összes választópolgár valamivel több, mint 5%-át tudhatja maga mögött. Ha mindegyikük csupán 1Ft-ot (!) áldozna Czapp János családjának megsegítésére, a halott gárdista családja nem kerülne az utcára. De nézzük másképp: ha ebből a 400.000 emberből csak 400 akadna (ez ugye éppen az 1 ezrelékük!), aki nem sajnálna 1.000Ft-ot erre a célra, a néhai gárdista özvegye és fia folytathatnák azt, amit Czapp János elkezdett.

Kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítsen, és különösképpen kérjük a JOBBIK vezetőségét, valamint Kiss Róbert gárdaparancsnokot, hogy vegye fontolóra a fentieket. Mert aki az élőktől kitartást vár, annak becsülnie kell a halottait is.

Kroko tanár úr

postacím: özv. Czapp Jánosné, 7200. Dombóvár, V. utca 23.

------------------------------------------------------------------------------------