Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 4., szombat

2.860 - Szemenyei-Kiss Tamás > Brüsszeli programjuk: a kommunisták, zsidók és cigányok nélküli Nagy-Magyarország megteremtés

Von: cyberpress-bp [mailto:cyberpress-bp@freemail.hu]
Gesendet: vasárnap, 2009. július 4. 19:48
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff:
Egy házban az ellenséggel

Szemenyei-Kiss Tamás:

EGY HÁZBAN AZ ELLENSÉGGEL...

Morvai Krisztina dr. - EP-képviselő

 

- A karrier érdekében hazáját is feljelentette a liberálisból

lett szélsőjobboldali karrierista

- Brüsszeli programjuk: a kommunisták, zsidók és cigányok nélküli Nagy-Magyarország megteremtése

 

 
MORVAI KRISZTINA DR. – EP-KÉPVISELÕ
 

Egy házban az ellenséggel

Nemcsak a politikai körökben, hanem a pesti aszfalton is megtalálták azt a viccet, melyet az utánunk következõ generációk a jelen közállapotok ismeretének hiányában biztosan nem fognak érteni… Kérdés Baló Györgyhöz: „– Baló úr, veri Ön a feleségét?" „– Nem." „– És miért nem?" A liberális tévé mûsorvezetõ, Baló György – ahogy azt a nevezettek a nyilvánosságnak kiteregették – ugyan egy házban él a 2009. június 7-én EP-képviselõvé megválasztott feleségével, ámde külön emeleten. Az ismert televíziósról köztudott, hogy (bizonyos körökben újabban „nemzetidegenként") emlegetett szabaddemokrata elvekkel szimpatizál – ugyanakkor a felesége, dr. Morvai Krisztina szélsõjobbos, antiszemita, rasszista eszmékkel megvert politikusként robbant be a köztudatba.

Dr. Morvai Krisztina nem csupán a magánéletében, hanem a magyarországi közéletben is kalandosnak mondható karriert futott be. Bár pártjáról, a Jobbik Magyarországért Mozgalomról, az erre irányuló kutatás hiányában még nem írható le ugyanaz, mint a kormányzó Magyar Szocialista Pártról vagy a Fidesz MPSZ-rõl: ti. az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára dokumentumai szerint a szocialista kormány két minisztere valamint az ellenzéki Fidesz Magyar Polgári Szövetség nyolc fõrangú politikusa is érintett az 1990 elõtti titkosszolgálatokkal fenntartott kapcsolatok terén – a neonáci-hungarista eszmeiségû organizáció a csak egyes politikusokat érintõ kollaboráció bûnénél is jelentõsebb veszélyeket rejt az alig két évtizedes demokráciánk számára.

A liberális családvédõ, majd a homoszexuálisok jogaiért harcoló háromgyermekes anya élete tulajdonképpen a 2006-ban bekövetkezett súlyos betegségéig, majd az ezt követõ üldözési mánia, személyiségzavar (paranoid personality disorder) bekövetkeztéig átlagosnak volt mondható.
1987-ben az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Büntetõjogi Tanszék tanára lett, jelenleg is ezen a munkahelyen tevékenykedik docensi beosztásban. -–1995-ben Strasbourgban töltött egy évet az Európai Emberi Jogi Bizottsága jogászaként. Saját elmondása szerint az 1990-es években még szemben állt az akkor liberális irányultságú ifjúdemokratákkal, de az egykori rossz viszony ellenére jelöltjük lett, vélekedése szerint az 1998-2002 között kormányzó párt békejobbot nyújtott neki. 2002-ben a Fidesz MPSZ delegáltjaként került az ENSZ CEDAW (Committee on the Elimination of Discrimination against Women) bizottságába, ahonnan késõbb a Magyar Köztársaság kormánya – a külpolitikai irányvonallal összeegyeztethetetlen megnyilvánulásai miatt – 2006-ban nem akarta meghosszabbítani tagságát az ENSZ Nõjogi Szekciójában, helyére Petõ Andreát javasolták.

Morvai - a Külügyminisztériumtól kapott értesítést követõen -, levelet írt az ENSZ-tagországok misszióvezetõinek, melyben hazája kormányát támadva („A szocialista-liberális koalíció így akar megfelelni Izraelnek!"), menesztését azzal magyarázta, hogy az Izraelben élõ arab nõk körében végzett vizsgálata, majd annak publikálása miatt Izrael panasszal élt vele szemben, a magyar kormány pedig így akar elégtételt adni a zsidó államnak. – „Hiszen az utódjául kiszemelt Petõ Andrea" – olvasható a Morvai Krisztina dr. által megfogalmazott körlevélben – „jól ismert cionista aktivista, alapító tagja és vezetõje egy befolyásos zsidó nõszervezetnek." A nemzetközi téren folyt vádaskodások eredményeként csupán annyit sikerült elérnie az antiszemitává átlényegült jogásznõnek, hogy a Gyurcsány-kormány jelöltjét nem fogadták el. (Igaz: Balóné Morvai Krisztinának is vissza kellett térni Magyarországra).

Mentális betegségébõl felépülve (?) a deviáns viselkedési forma diagnózisának megfelelõen az egyetemi oktató 2006 õszétõl fokozatosan kapcsolódott be a magyarországi anarchisták, radikális nacionalisták és a különféle nemzetiszocialista elveket valló szervezetek tevékenységébe.

2006. október 23.-án a Fidesz-nagygyûlésen vett részt, hazafelé indulva mintegy véletlenül rendõrök sorfalába ütközött – a könnygázgránátok és gumilövedékek elõl egy bérház udvarába kellett menekülnie… November 15-én huszonöt hasonlóan gondolkodó, vagy csak a radikális csoportok tevékenységébõl következõ perekbõl anyagi hasznot remélõ társával életre hívta a Civil Jogász Bizottságot. Hivatalosan ugyan a 2006. évi õszi tüntetések és demonstrációk elemzését végezte az egyetemi oktatói munkája mellett, de az elkészült 252 oldalas jelentésben elsõsorban Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt tette felelõssé a kialakult helyzetért.

A jelentés egyes és nyilvánvalóan igaztalan megállapításai miatt – pl. „Magyarország miniszterelnökének kezéhez vér tapad" – hamarosan a figyelem középpontjába került s ezzel elindult karrierje, melynek állomásait a Magyar Hírlap, a Magyar Demokrata, a Barikád, Kurucinfo, Hunhír, Kárpáti Harsona, Ellenkultúra internetes orgánumok szinte óráról órára dokumentálták.

2009. március 15-én, a Jobbik Magyarországért Mozgalom kampánynyitója után egy kis csoport élén távozott az arra a napra programozott tüntetésrõl… A belvárosi Nádor utcában haladtak – mögöttük a rendõrsorfallal – mikor több rendfenntartó elfutott mellettük, körbezárták a csoportot (közöttük dr. Morvait és dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvédet) és – a jobbikosok elmondása szerint – inzultálták õket. Morvai az esetet követõen, március 17-én közleményt adott ki és sajtótájékoztatót tartott, hangsúlyozva: „a rendõri támadás politikai jellegû volt, így próbáltak üzenni számára, hogy ne védje a szólásszabadságot."

Az EP-választások szélsõjobboldali forgatókönyvének megfelelõen ezután a jogásznõ feljelentést tett a gyülekezési jog megsértése és bántalmazás hivatalos eljárásban bûncselekmények miatt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Draskovics Tibor rendészeti miniszter ellen, a kormányfõ esetében azzal az indoklással, miszerint „a diktatórikus rendõrséget végsõ soron mindenki számára nyilvánvalóan ez a fõdiktátor irányítja".

Az amazonkeblû magyar asszony, három leánygyermek levelezõ tagozatos édesanyja – biztos, ami biztos! – tájékoztatásnak nevezett feljelentést küldött az Európai Parlament elnökének is arról, hogy „egy EP-parlamenti képviselõjelöltet, jelölti minõségében a kampány nyitónapján a hatalom által kézben tartott rendõri szerv támadott meg…" – Tanúként Szabó Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom pártigazgatója jelentkezett és tiltakozott a támadás miatt.
(A Daily Telegraph tudósítója, kommentálva az Európai Parlament elnökéhez írott levelet, úgy vélekedett, hogy „Morvai Krisztina dr., az európai szélsõjobb gondosan fodrászolt és parfümillatú megjelenítõje, talán egy kissé túlzottan is be akarja biztosítani mandátumát a brüsszeli karrierpolitikusok gyülekezetében…")

A család egyik régi ismerõse szerint: „bár egy fedél alatt, egy lakásban, de gyakorlatilag külön élnek. A Bánó András után Baló Györgyöt választott büntetõjogász második férje akarata ellenére sem járul hozzá a válókereset beadásához, mert úgy gondolja, hogy a válás rendkívül káros hatással lenne a gyermekeik fejlõdésére… Kapcsolatuk megromlása ellenére – amikor a Krisztina éppen Magyarországon tartózkodik – közösen nevelik a gyermekeket. Erre szükség is van, mert amíg az asszony a karrierjével van elfoglalva, addig a férje törõdik a lányokkal. Baló Györgynek ez nem szokatlan feladat, mert amíg a most tízéves ikrek kicsik voltak, Krisztina Amerikában dolgozott, így akkor is õ nevelte õket."

Az már, gondolom, senkit sem lep meg, hogy dr. Morvai Krisztina, a politikus számára az elkövetkezõ években fontosabb feladatok várnak, mint a gyermeknevelés – a családhoz közelállók szerint az elõzõ kapcsolatából született lányát, valamint a Baló Györgytõl született ikreket nem viszi magával Brüsszelbe…

Az „európai szélsõjobb gondosan fodrászolt és parfümillatú megjelenítõje" két társával együtt igyekszik majd az Európai Parlamentben kiharcolni a trianoni határok megváltoztatását, valamint folyamatosan tiltakozni szándékozik a magyarországi úgynevezett „cigánybûnözés" és a „zsidóság túlhatalma" ellen – a demokratikus Magyar Köztársaság nevében.

2009.07.04.

Szemenyei-Kiss Tamás (1945, Budapest – Szeghalom – Düsseldorf – Budapest)

Forrás: PR Herald



További cikkek a szerzőtől:
    1956 DIDERGÕ LÁNGJAI  „Leszünk múzeumi tárgyak"
    A HALÁL MÉRNÖKEI  Patkányút – történelmi háttérrel (5. rész)
    A NEMZETI MORÁL UTOLSÓ ESÉLYE  Patkányút – történelmi háttérrel (4. rész)
    A NÉP NEVÉBEN  Az emberek ellenében?
    A PÁRTHALOTT  A Nyilaskeresztes Párttól a Független Kisgazdapártig
    A SAKÁL ÉS TANÍTVÁNYAI  Parancsot teljesítettek
    A VILÁG CSENDÕREI  „Megszálljuk ezt a nevetséges kis országot"
    ARGENTÍNAI „EXILIUM"  Patkányút – történelmi háttérrel (6. rész)
    AZ EGYHÁZ BELÜGYE?  „A demokrácia a Sátán mûfaja"
    AZ EP-VÁLASZTÁS HETE  Weimar felé félúton…
    AZ IRÓFEJEDELEM ÉS AZ Õ UDVARONCAI  3. rész: Megélhetési magyarok
    BARTIS FERENC, HÁLÓZATI MUNKATÁRS  A fõnix kozmikus feltámadása
    BRÁDY ZOLTÁN HITELTELENSÉGE  Ez itt a gyász és a reklám helye
    CSÁNYI SÁNDOR, AZ ARANYPOLGÁR  Elvtársak és vadásztársak
    CSIKÁGÓ  Pénz – piac – panama
    CZINEGE LAJOS  A hadseregtábornok
    DEMOKRÁCIA-VÉDELEM  Rájuk bíztuk volna?
    DIPLOMATÁK ÉS KALANDOROK  „Olcsóbb egy golyó, mint egy repülõjegy…"
    EDUARDO RÓZSA-FLORES HALÁLA  A dicstelen vég
    EKREM KEMÁL GYÖRGY  Utolsó demonstráció a nyitott koporsóban
    ELLENZÉK ÉS RESTAURÁCIÓ  Csontváz a szekrényben
    ERDÉLYI LAKOMA  Pártütõk - mindkét oldalon
    ERZSÉBETVÁROSI CSIKÁGÓ  Vörös szegfû a rácsokon
    ESETI ORVOS  A hóhérsegéd
    FALUDY GYÖRGY (1910 – 2006)  Vérebek között
    FIDESZ ÉS A SZAKSZOLGÁLATOK  Mellékszálak, fõszereplõk
    GROSICS GYULA  Legenda és valóság
    HUNVALD GYÖRGY MEGDÖBBENT  Az erzsébetvárosi árnyjáték újabb felvonása
    INFORMATIKAI APOKALIPSZIS  Szálasi Ferenc születésnapja után
    IRÓFEJEDELMI UDVARONCOK (1. rész)  Egy kurzus-kultusz nyomában
    IRÓFEJEDELMI UDVARONCOK (2. rész)  (Új)hungarista organizációk
    JEGYZET „A NYILAS EMIGRÁCIÓ..."-HOZ  Észrevételek a tanulmányhoz
    JESZENSZKY GÉZA  Rokonok demokráciája
    KÁDÁR-GYERMEKEK  Holnaptól minden másképp volt?
    KALANDTÚRÁK  „Ahol a tisztesség véget ér…"
    KÁOSZ-KÖZELI DEMOKRÁCIA-DEFICIT  A „közös ügy"
    KECSKÉSI TOLLAS TIBOR  A korbácsos költõ
    KÉPÍRÓ SÁNDOR CSENDÕR-SZÁZADOS  Patkányút – történelmi háttérrel
    KÍMÉLETLENÜL  A törvényesség határsértõi
    KURUC.INFO, A BOTRÁNY-PORTÁL  Cyber-terroristák
    MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE  „Kollektív bûnösök" és „hazaáruló gazemberek"?
    MAURICIO SOSA INTÉZKEDIK  A New York-La Paz-Cochabamba-Santa Cruz-Budapest tengely
    MÚLTHAMISÍTÓK ÉS IGAZSÁGKERESÕK  Patkányút – történelmi háttérrel (3. rész)
    NAGY IMRE PER  A mártírok igazsága
    NEMZETISZOCIALISTA KAPCSOLATOK  Virtuális ellenzék
    NEMZETSTRATÉGIA – A LA FIDESZ  Irgalmas angyalok
    ORBÁN VIKTOR  Az „agyagba-döngölõ"
    ORBÁN VIKTOR VISSZAVÁGNA  „Nem fogják megúszni a felelõsségre vonást!"
    PERBEN A DEMOKRÁCIÁVAL (1. rész)  Egy büntetõeljárás anatómiája
    PERBEN A DEMOKRÁCIÁVAL (2. rész)  Politikusok és bértollnokok összeesküvése
    PERBEN A DEMOKRÁCIÁVAL (3. rész)  Szemtõl szembe a Janus-arccal?
    PORUBSZKY ISTVÁN, A GÁRDISTA  Amatõr festõ – történelmi tájképpel
    POTENCIÁLIS TERRORISTÁK  A birodalmi demokrácia mûködése
    PROHÁSZKA OTTOKÁR…  … és a modern nemzetiszocializmus
    RADNÓTI MIKLÓS ÉS WASS ALBERT  „Halált virágzik most a türelem"
    TERROR-KOMMANDÓ BOLÍVIÁBAN  Árnyékhadsereg és a Santa Cruz-i hullaház
    TERRORKOMMANDÓ  Rózsa-Flores gyilkosságra készült
    TITKOSSZOLGÁLATOK ÉS AZ ÜGYNÖKLISTA  Évfordulós névsor
    ÚJVIDÉKI HALOTTAK  Patkányút – történelmi háttérrel (2. rész)
    WASS ALBERT DOSSZIÉ  Egy irodalmi kultusz hívei