Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 4., szombat

2.867 -Lengyel Károly: Nyílt levél minden magyarhoz Budaházy György és a Magyar Gárda Mozgalom kapcsán SZABADSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK!

SZABADSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK!

Nyílt levél minden magyarhoz Budaházy György és a Magyar Gárda Mozgalom kapcsán

Igen, így csupa nagybetűvel írva. Mert SZABADSÁG nélkül megfullad a NEMZET.
Sürgős tennivalója lesz a Nemzeti Jogvédő Alapítvány munkatársainak, mert a rendőrség vezetői előre fenekednek a szombati tiltakozás kapcsán.
Azért lesz tennivalójuk, mert a Magyar Gárda Egyesületről szóló perben az egyesületet feloszlatták, ám a bírói tanács teljesen törvénytelen módon a Magyar Gárda Mozgalom feloszlatását is kimondta, amihez semmi joga nem volt és nincs, lévén két független szervezetről van szó. Ez pedig bizonyítottan jogi tényállás és nem tényállítás.
Márpedig tudnivaló tény, és ezt szeretném a tanult jogászok emlékezetébe idézni, hogy a Magyar Gárda Mozgalomról nem szólt a diktatúra által indított per.
Így tehát a Magyar Köztársaság érettünk el és kitartott állítólagos rendőrsége, nem oszlathat semmilyen rendezvényt ezen az alapon, mi több nem léphetnek fel a Magyar Gárda Mozgalom tagjaival szemben sem egyénileg, sem testületileg. Nagy lesz a kártérítés, amit ezért fizetni fognak! Például legkevesebb a rendőri állásuk.
Mivel hamarosan az egész világ meg fogja tudni, hogy Magyarországon dühöng és dübörög a vörös-cion-náci diktatúra, a főtiszteknek hátrább kéne vonni a rácslovagokat a közterületekről. Nem a fehérgalléros parazitáknak engedni. Nincs annyi vér bennük, hogy egyszer életükben tisztességes személyi döntést hozva, nemet mondjanak politikai nyüszítésre?
Ellenőrizzék a zsebeseket, az örömlányokat, a réztolvajokat, meg minden köztörvényes szemetjét az országnak. Mert arra kaptak megbízást tőlünk, nem pedig a hatalmi indíttatású utasításoknak megfelelni.
Tudniuk kell az egyenruhás szolgáinknak, nem felejtünk! Minden bűnük jegyezve van! Egy se marad közülük egyenruhában törvényes hatalomváltás esetén. A magyar társadalom döntő többsége már ma is legszívesebben földkörüli keringésre állítaná valamennyi egyenruhás naplopóját.

És akkor térjünk a lényegre!
Budaházy György elfogása és letartóztatása igen gyáva, és törvényt megkerülő módon történt. Jellemző az ÁVH-szocializációjú vörös politikusokra, és a fülükbe aljasul sugdosó cionista állatokra, akiket amúgy a történelem hamarosan zárójelbe tesz.
Túl azon, hogy Budaházy ellen csupán egy zavaros körülmények között fogalmazott, vagyis figyelembe nem vehető vallomása hozható fel terhelő adatként, gyorsan le kell szögezni, ezen kívül semmi érdemleges nincs a hatóság kezében. A tanúvallomás legkevesebb kétes eredetűnek tűnik, következésképpen Budaházy György ártatlan a terhére rótt vádak tekintetében. Ha pedig ártatlan, azonnal szabadon kell engedni!

Hogy majd lesz bűne? Igen, ezekről bármi feltételezhető! Majd megpróbálják úgy alakítani. Még a törvényeket is ehhez igazítják visszamenőleges joghatállyal? Van ezeknek józan belátásuk?
Ebben az esetben is világosan bebizonyosodott, hogy ma Magyarországot egy vörös-cionista-bűnözői maffia uralja, noha valós irányítására mind a mai napig képtelen.
Teljesen világos mindenki számára, hogy a jelenlegi közállapotok tovább már csakis erőszak alkalmazásával tarthatók fenn. Még a klasszikus marxista értelmezés szerint is minden változásért kiált az országban. Azért azt tudni kell, itt senki nem kíván ilyen irányultságú változást!
S hogy ehhez mit szól a világ? Kit érdekel?
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!
Budapest, 2009. július 3.
Lengyel Károly
Szebb Jövőt!