Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 5., vasárnap

2.875 - Vattay Szabolcs: Hol volt tegnap (szombat, 2009. július 4.) a kormányt többször is elkergetéssel fenyegető Orbán Viktor, és hol volt a többi prominens Fideszes?

Von: Vattay Szabolcs
Gesendet: vasárnap, 2009. július 5. 14:13
An: Kutasi József
Betreff: Végül is kik a terroristák?

 

Tisztelt Honfitársaim, Kedves Barátaim, Ismerőseim!

 

Nagyon nehéz lesz szavakba foglalni a tegnap történt gyalázattal kapcsolatos véleményemet.

 

Az alábbi beszámolót elsősorban azok számára írtam, akik nem tudták nyomon követni a tegnapi brutális eseményeket. Ami nagyon bíztató, és örvendetes, hogy a MAGYAR ismét bebizonyította felsőbbrendűségét! És ezt már minden elfogultság nélkül jelenthetem ki. A magyar faj Isteni küldetése tegnap is többféleképpen megnyilvánult.

 

Azt eddig is tudtuk, hogy türelmes faj vagyunk. Sokszor irritálja is az embert ez a végtelen nagy türelem! -- de türelmünket nem gyávaság, hanem a magyar ember bölcsessége motiválja.

 

Az alábbi képsorok, és természetesen a hozzátartozó kronológia (lentebbi linkre történő kattintással) világosan mutatja a hihetetlen bátorságot, a lelkierőt, a végtelen bölcsességből eredő türelmet. Sehol nem látni oktalan hetvenkedést, ősi virtust, hiszen annyira kevesen vagyunk igaz magyarok, hogy ezt most nem engedhetjük meg magunknak! Minden bátor magyarra szükség lesz, amikor eljön ennek a várva várt ideje.

 

Az ÁVH ismét bakot lőtt, mivel megint nem sikerült fegyveres konfliktust kiprovokálnia, ami aztán szükségállapot bevezetését, kijárási tilalom elrendelését, a Jobbik és a Magyar Gárda ellen immár  indokoltnak tűnő politikai fellépést, netán a Jobbik, mint politikai párt beszüntetését eredményezhette volna. Nem beszélve arról, hogy ez kvázi jogalapot szolgáltatott volna a hazánkban ideiglenesen, de még nagy-nagy titokban állomásozó izraeli haderőnek a "behívására". Ugye, hogy ismerős ez a történet, mintha meg is történt volna! Csak akkor itt ideiglenesen állomásoztak idegen fegyveresek, ami nekem örökkévalóságnak tűnt.

 

Ezek következtében tehát veszélybe került volna áldemokráciánk intézményrendszerének "zavartalan" működtetése, amelynek további beláthatatlan következményei lettek volna. Pl. nem tartják meg a 2010-ben soron következő országgyűlési választásokat, és így, immár idegen haderő védelmében, még szabadabban fosztogathatták volna tovább szerencsétlen sorsú hazánk polgárait. Ilyen áldatlan állapotok között minden hangot el lehet hallgattatni, gőzerővel lehet folytatni a gyarmatosítást, a víz- és egyéb természeti kincseink prédálását. 

 

Kérdem, van-e a világon olyan nemzet, melynek fiai ellen ilyen gyalázatosan brutális támadást indított volna a rendőrsége? Látott-e már valaki ennyire indokolatlan, aránytalan, szükségtelen fellépést bárhol a világban, a mieinkhez hasonlóan békés demonstráció esetén? Kérem, jelentkezzen bizonyítékokkal bárki, aki az elmúlt évtized során ilyent látott, hallott volna!

 

Tegnap tehát ismét bebizonyosodott, hogy a jelenlegi, hatalmat bitorló véreskezű, cionista kormány és pribékjei a terroristák. Ide kell érteni a teljes rendőri állományt, kik mind kollektív bűnösök, mivel egymásnak falaznak. Nem hozzák nyilvánosságra egyetlen bűntársuk nevét sem, pedig erre teljes titoktartás mellett számtalan lehetőségük lenne.

 

Amikor elérkezik az idő, reményeim szerint hamarosan! -- akkor statáriális törvényszék elé kell állítani mindazokat, akik 2006. október 23-át követően nem vetették le a magyar rendőrruhát. (Immár köztudott, hogy izraeli terroristák is magukra öltötték!) És azokat is statáriális törvényszék elé kell állítani, akik ezt követően öltötték magukra a meggyalázott mundért.

 

Apropó! Hol volt tegnap a kormányt többször is elkergetéssel fenyegető Orbán Viktor, és hol volt a többi prominens Fideszes? De hol volt Wittner Mária? -- mert a 79 éves halálraítélt ötvenhatos Potyka bácsi ott ült a füvön, gárdista bajtársai között, a vérszomjas droidok gyűrűjében. 

 

Potyka bácsi annak ellenére ott volt, pedig se hatalommal, se mentelmi joggal nincs felruházva, mint a szintén '56-os halálraítélt Fideszes országgyűlési képviselő, Wittner Mária. Tényleg! Miért volt távol Wittner Mária; vajon mi tartja őt vissza mostanában a hazafias rendezvényekről?

 

Csak nem egy boríték, amit utóbb mutattak meg neki; melynek tartalma esetleg porig rombolná az '56-os nimbuszát! Nagyon furcsa, hogy utóbb sehol nem látni, sehol nem hallani Wittner Máriát! Nagyon szeretném, ha tisztázná magát, mivel nagyon sokáig a hazafiak listájának vezető helyén volt nálam.

 

Tehát miért hallgat a Fidesz; miért nem kéri számon a brutális rendőri atrocitásokat az egy a tábor, egy a zászló elmélet nagy kieszelője, Orbán Viktor? -- aki saját emberét, a parlamenti képviselő Révész Máriuszt sem volt képes (vagy hajlandó) megvédeni. Ez adta a bátorságot annak a rendkívül pimasz fráter Kunce Gábornak, hogy az agyba-főbe vert Fideszes képviselőt, a rákövetkező parlamenti ülésen gúnyosan Révész Mártíriusznak titulálja. 

 

Nem beszélve arról, hogy míg Orbán Viktor 2006. október 23-án, beszédének végeztével páncélozott autójával a nélkül húzott el, hogy nyáját figyelmeztesse a farkas-horda vészes közeledtéről, addig Vona Gábor beült oroszlánszívű nyájába, mivel példamutató bajtársainak meghátrálásáról szó sem eshetett. Íme a bátorság, amiről fentebb beszéltem.

 

Nekem ez, a bölcsességgel párosult bátorság szimpatikus, és nem a patkány-módra való eltakarodás:  bajtársakat hátrahagyva, de még csak nem is figyelmeztetve őket a bajra.

 

Ami tegnap a Magyar Gárda és más hazafiak bölcsességgel párosult bátorságát bizonyította, hogy az Erzsébet téren zsákmányolt rendőri kellékeket: pajzsot, sisakot, tomfát, gumibotot, stb., mind a vízbe dobták a hazafiak, holott ezekkel félholtra verhettek volna több tucat droidot. Ezt követően további kényszerítő eszközhöz juthattak volna, és így tovább, és így tovább!

 

Orbán Viktor és a többi Fideszes vajon miért hallgat? Miért! -- amikor égbekiáltó jogtiprások, törvénytelenségek miatt üvölteniük kellene már? Tulajdonképpen kik mellett állnak, melyik oldalon vannak ők? Nagyon sokat mondó ez a némaság. Aki ma hallgat, az a gonosz pártját fogja, mert ugye:

 

"Vétkesek közt cinkos, aki néma!"

 

Szerencsére egyre többen ébrednek rá arra, hogy évekig rossz helyre tették az x-et. Ezt mutatta meg nagyon markánsan legutóbb az Európai parlamenti választások eredménye, a Jobbik Magyarországért Mozgalom hihetetlen gyors népszerűsödése is.

 

Teljesen hiteles forrásból értesültem ma arról, hogy vezető nyugati napilapok, mindenféle aljas rágalmakkal gyalázzák: gyilkos náciknak titulálják a Magyar Gárdát.

 

Nos igen tisztelt honfitársaim minden bajban van egy adag jó is. Esetünkben ez nem más, minthogy a Fővárosi Ítélőtáblának nevezett cionista csürhe (leszámítva néhány, teljességgel képtelen indoklást) gyalázatos ítéletében, tulajdonképpen tiszta erkölcsi bizonyítványt állított ki a Magyar Gárdáról. Köszönjük!!! Itt is világosan látható, hogy bármennyire erőlködnek, a végén teljes kudarcba fullad minden. Még mindig nem látják a tetvek, hogy csakis az igazság az egyetlen járható út.

 

A hazugság foglyul ejt, olyan labirintusba visz, amelyből nincs többé kiút!

 

Tessék kérem ezt a Gárda-ellenes ítéletet ország-világ orra előtt lobogtatni, mert a Magyar Gárda ellen indított koncepciós perben egyetlen aljas rágalmat se tudtak a Gárda tevékenységével kapcsolatban felhozni. A rágalmakat a legádázabb belső ellenségeink: eörsimátyások, gusztospéterek, lendvaiildikók terjesztik szerte a világban; és hogy mennyire aljas koholmány mind, azt bizonyítja az is, hogy a fővárosi vérbíróság ezek közül egyet se tudott vádpontba foglalni. Pedig ezek nagyon megkönnyítették volna a törvénytelenséget gátlástalanul kiszolgáló bíráink dolgát.

 

Minden kétséget kizár, hogy ez a magyargyűlölő, cionista kormány tegnap ismét törvénytelenül fojtott vérbe egy békés demonstrációt, agyba-főbe verve békés honfitársaink tucatjait, kik a Magyar Gárda törvénytelen feloszlatása ellen, és a politikai foglyok kiszabadulása mellett demonstrálni merészeltek. Minden elismerésem ezeké az igaz, jó magyar hazafiaké!

 

Nem is nagyon bánom már a nagy népesség-fogyást, amit természetesen mesterségesen idéznek elő esküdt ellenségeink, kiket apáink, anyáink saját életük és családtagjai életének veszélyeztetésével bújtattak a II. Világháború idején. Természetesen ezeket a férgeket nem csak bújtatni, de etetni, itatni is kellett akkor, amikor élelemből nagyon kevés volt.

 

Nos! -- a természet ereje mindig, mindenen felülkerekedik. Szaporodjon a bátor magyar. Túlontúl sok bátor magyart veszítettünk már a szomorú történelmünk során, mely idő alatt főként gyávák, kik hazafias kötelességük elől bujdostak a pincék mélyén, szaporodtak. Valljuk meg! -- nemzésre a csatatér nem a legalkalmasabb hely! Szaporodjanak hát a hazafiak: hős Gárdista fiaink, lányaink! Örökítsék át ŐK a génjeiket! És ezekből minél többet, minél jobbat!

 

Visszatérve eredeti témámhoz: Vona Gábort is, és minden honfitársamat végtelenül sajnálom, amiért megaláztatásokat, testi, lelki sérelmeket kellett elszenvedni bűzös leheletű, tisztátalan, posványlelkű, mocskos férgektől, kik tegnap magyar rendőri egyenruhát viseltek. A Haza Oltárán felmutatott engesztelő áldozatuknak akkor lesz igazán értelme, eredménye, amikor ki kell mondanunk nemzetünk gyilkosaira a soha hatályát nem vesztő történelmi alkotmányunk szerinti leges-legsúlyosabb ítéletet. És senki számára nem lehet kétséges, hogy ez mi lesz!!!

 

Akkor se Vona Gábornak, se Morvai Krisztinának nem enyhülhet meg a szíve! Nem érezhetnek, nem érezhetünk egyetlen cseppnyi könyörületet sem nemzetünk hóhérai felett!

 

Nem hiszem, hogy akad olyan tisztességes, hazáját szerető magyar ember, akiben ne gyülemlett volna fel az indulat, a harag, a gyűlölet. Bennem oly annyira, hogy fokozódni már nemigen tud.

 

Erre igen nagy szükségünk lesz, amikor elérkezik végre az igazság pillanata!

 

Gyűlöletünk azért sem tud lankadni, mert hazaáruló, népirtó, gyűlöletkeltő gazemberek erről nap mint nap szorgosan gondoskodnak.

 

Dicsőség a Magyar Gárdának! -- Kiss Róbert országos főkapitánnyal az élen. Tegnap a Gárda  hihetetlen erkölcsi magasságba emelkedett!

 

Adjon az Isten szebb jövőt a hazáját féltőn óvó, s szerető minden magyarnak!

 

Honfitársi szeretettel, baráti üdvözlettel:

 

Vattay Szabolcs

-----------------------------