Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 8., szerda

2904. Ágoston Zoltán: Tiltakozom a MAGYAR GÁRDA feloszlatása ellen!

Von: Istenes György
Gesendet: szerda, 2009. július 8. 06:49
An: Kutasi József

Betreff: Tiltakozom a MAGYAR GÁRDA feloszlatása ellen!

Címzett: ,

Elküldve: 2009. július 7. 22:57

Tárgy : Tiltakozom a MAGYAR GÁRDA feloszlatása ellen!

Tiltakozás!


A MAGYAR GÁRDA még nem lopott soha senkitől, nem vert agyon tanárokat, nem szúrt le sportolókat, nem erőszakolt meg nőket, gyerekeket, nem fenyegetőzött ásókkal, kapákkal… stb. Akkor mi is a BŰNE? Az, hogy megvédi azokat az embereket, akiket sem az állam, sem a törvények, sem pedig a politikailag befenyített rendőrség (SÜN!) NEM véd meg!
Félelmet keltenek? Kikben? A bűnözőkben, hazaárulókban? Hát csak féljenek is! Épp itt az ideje! Az emberek nagy többségében nemhogy nem vált ki félelmet a MAGYAR GÁRDA léte, hanem éppen ellenkezőleg: megnyugtatja őket és biztonságérzetet ad számukra. Vajon kik vannak túlnyomó többségben, azok, akik félnek, vagy azok, akik helyeslik?

Ha a MAGYAR GÁRDA felvonul, azt be kell tiltani, de bezzeg a buzifelvonuláson vonagló, közerkölcsöt és közszemérmet sértő melegek azt csinálnak, amit akarnak, és még akkor nem is beszéltem a Siófokon és más településeken is zajló cigányvonulásokról, amik nyíltan magyarellenesek és félelemkeltőek! Ezt lehet? Milyen kicsinyes, beteges, hazaáruló politika része mindez?
Ezért mondják egyre többen és egyre határozottabban,hogy : „MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!"
Ezért kell végre kimondanunk,hogy „NE BÁNTSD A MAGYART,MERT PÓRUL JÁRSZ!"

Kérjük vissza az elhazudott történelmünket, az ellopott országunkat! El a kezekkel a MAGYAR GÁRDÁTÓL!

MAGYAROK! A nyugdíjuktól lassan megfosztott emberek, a bűnözőktől rettegő öregek, a munkanélküliségbe züllesztett férfiak, az adósságtól szenvedő családok, a terror alatt tartott pedagógusok, értelmiségiek, diákhitelből fesztiválozó diákok: ÉBRESZTŐ!

Mindez csak azért történhet így, mert mi eltűrjük. Mert soha nem mondjuk ki, hogy ELÉG VOLT! " A HAZÁÉRT MINDENT,A HAZÁT SEMMIÉRT!"

Tiltakozom a MAGYAR GÁRDA feloszlatása ellen!
Adjon az Isten! Szebb Jövőt!
Ágoston Zoltán
Nyíregyháza

--------------------------------------------------------------