Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 8., szerda

2.907 - Kovács Máté elnök, Rákóczi Szövetség - Soproni Helyi Szervezet: Kedves III. Turul Tábor után érdeklődők!

Von: Kovács Máté

Gesendet: szerda, 2009. július 8. 00:12
An: Kutasi József
Betreff: III. Turul Tábor

 

Kedves III. Turul Tábor után érdeklődők!
Kedves Magyar Testvéreim!

Ismételten kérem Önöket, hogy lehetőségeik szerint terjesszék a III. Turul Tábor e levélben hírét a csatolt mellékletek segítségével.
Az ok igen egyszerű: E hét végén, 2009. július 12-én vasárnap lezárul a III. Turul Táborba való bentlakásos jelentkezés ideje. Természetesen rugalmasak próbálunk lenni, tehát néhány nappal a határidő után még tudunk fogadni jelentkezőket, de szeretnénk, ha a még jelentkezni vágyók többsége vasárnapig felvenné velünk a kapcsolatot.
Kérem ezért a címzetteket, - szimpatizánsokat, sajtót, médiát, levelezőlista-tulajdonosokat - ,hogy lehetőség szerint a hét folyamán még adják hírét, közöljék le, küldjék körbe levelezőlistájukon e levél tartalmát.

Egyúttal felhívnám az érdeklődők figyelmét, hogy a III. Turul Táborba napi látogatóként is szeretettel várunk mindenkit. Napi látogatóktól belépőt nem kérünk, adományokat fogadunk el a tábor fenntartására, a dévai árvák javára ill. a Rákóczi Szövetség Beiskolázási Programjára.

A III. Turul Tábor programja, összetétele az elmúlt hetekben is sokat színesedett. Ezekről bővebb információt a folyamatosan frissülő www.turultabor.extra.hu címen találhatnak!
Mi, szervezők úgy hisszük, hogy sok embert megérint majd hívó szavunk, s egy jóhangulatú magyar örömünnepet tudunk megülni Sopronban, a Gyermek és Ifjúsági Táborban, 2009. július 31-e és augusztus 5-e között. Talán e néhány napban a mostanság már szinte napi szinten jelentkező nemzeti megrázkódtatások ellenére erőt tudunk gyűjteni ahhoz, hogy továbbra is életerősen tegyük dolgunkat a Kárpát-hazáért.

Szeretettel köszönöm az eddigi érdeklődéseket, és hálás volnék ha mostani levelem és mellékletei is minél több helyre eljutna a tisztelt címzettek segítségével!

Isten áldja Önöket!

 
Kovács Máté
elnök, Rákóczi Szövetség - Soproni Helyi Szervezet
06-20-770-3726
kovacsmate@freemail.hu
www.turultabor.extra.hu
www.rakoczi-sopron.ini.hu
---------------------------------------------------------------------------