Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 11., szombat

2.925 - A délvidéki Magyar Polgári Szövetség magyar érdekvédelmi politikai párt (MPSZ) elszörnyedve látja, hogy belső Magyarországon is elviselhetetlen erőszakban ......................

Von: MPSZ SKS
Gesendet: szombat, 2009. július 11. 18:34
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: RENDŐRTERROR MAGYARORSZÁGON

 

LEGYEN VÉGE AZ ÖNKÉNYURALOMNAK! 2009-06-04-e a diktatúra tombolásának napja volt.

 

A délvidéki Magyar Polgári Szövetség magyar érdekvédelmi politikai párt (MPSZ) elszörnyedve látja, hogy belső Magyarországon is elviselhetetlen erőszakban  és diktatúrában kell élnie az állampolgároknak.

A szerb polgárháború idején sokan aggódtak értünk. Ma mi féltjük belső Magyarország népét. Nemrégen bennünket hurcolt el a szerb rendőrség, zárt börtönbe, mert nem akartunk a diktátor kénye kedve szerint rabszolga janicsárként szolgálni az akaratát, hanem valódi demokráciát, törvénytiszteletet, korrupciómentes, szabad életet akarunk élni.  

 

Mindegy, hogy milyen az ördög alakja, színe, hangja, mézes-mázos hazugsága, amikor az igazmondással és őszinteséggel találja magát szemben, erőt vesz rajta a rettegés és fenevadként dühöngve pusztít, gyilkol maga körül.

 

Azt kell látnunk, hogy ma belső Magyarországon talán nehezebb magyarnak lenni, mint a szerb rasszista környezetben. Állítjuk ezt annak tudatában, hogy személyesen megtapasztaltuk a miloševići soviniszta diktatúrát, a polgárháborút, a bombázásokat, a nemzeti megaláztatást és szenvedő alanyai vagyunk a magyarok elleni atrocitásoknak. Ahogyan Szerbiában csak azért gyaláznak, ütlegelnek embereket, mert azok magyarok, ugyanúgy belső Magyarországon is terror és állami atrocitások közepette él a magyar. 2009 Július 4-e örök bizonyítéka lesz ennek a felismerésnek.

Ma még fájnak az ütlegek helyei, de holnaptól még jobban megértjük majd egymást, még jobban összetartozunk, mert a sajgó hátunk azt juttatja eszünkbe, hogy ebben is egyformák vagyunk.

December 5-ét nem bocsájthatjuk meg, de most már bizonyított tény, hogy akkor a külhoni magyarokat nem a magyar emberek  árulták el, hanem a báránybőrbe bújt ördögi diktatúra csalásának lettünk közös áldozatai.

 

Az MPSZ már 2006-ban is szimpátiatüntetést tartott a Kossuth-téri tüntetők mellett, mint ahogyan most is sorsközösséget vállalunk a gumibotok csapásai alatt vétlenül szenvedőkkel. Hihetetlen arroganciának, jogtiprásnak és állami terrornak tartjuk (amelyet csak a kínai diáktüntetések vérbefojtásával tudunk összehasonlítani) azt, hogy a rendőrség hátracsavart megbilincselt kézzel vezette el a JOBBIK párt elnökét. Ha erre képesek voltak, és ezek után a vétkeseket azonnal fel nem függesztik, majd fegyelmi eljárással el nem távolítják  a kötelékből, akkor olyan egyének kezében van az ország közbiztonsága, akik semmiben sem különböznek azoktól akik 56’-ban golyózáport zúdítottak a demokráciát követelő tüntetőkre.

Az MPSZ mélységesen elítéli a július 4-ei rendőrterrort, erőt és kitartást kíván mindenkinek, aki a valódi emberi szabadságért, a demokráciáért, az élhető Magyarországért küzd.

 

Rácz Szabó László,
MPSZ elnök

----------------------------------------------------------------------