Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 13., hétfő

2.945 - Vattay Szabolcs: Igen! -- van úgy hogy félek. De nincs az a félelem, ami felül tudna kerekedni hazám szeretetén!



Von: Vattay Szabolcs
Gesendet: hétfő, 2009. július 13. 11:02
An: Kutasi József
Betreff: Szarháziak gyülekezete ez a kormány!

Kedves Honfitársaim!

Adjon az Isten!

Egyik jogász barátomtól kaptam az alábbi tájékoztatót, ami a sötét 50-es évek terror hangulatának visszatérését vetíti elénk. A tetves férgek reményei szerint ismét lesz csengőfrász, éjjelente jön majd a fekete-autó, megnyitják Recsket, Hortobágyot, stb., de nem számolnak a húgyagyú, élősködő, népirtó férgek azzal, hogy minél gyalázatosabban bánnak velünk, annál kíméletlenebb lesz a bosszú.

ORFK Szóvivői Iroda közleménye: 2009.07.11. szombat 21:27

Aki a bíróság által jogerősen feloszlatott társadalmi szervezet vezetésében vesz részt, bűncselekményt követ el. Ilyen esetekben a Rendőrség a leghatározottabban fog fellépni.

Sajna a (Btk. 212/A.§ szerint 1996.VI.15. óta) bírósági ítélet jövő héten már jogerőre emelkedhet.

Ezt követően megint brutálisan nekimennek mindenkinek. Utólag, a múlt heti események után, rájöttek arra, hogy egy klasszikussal éljek: nagyon elkúrták az intézkedést. Most visszavonultak, de csak a jövő hétig!

Az egyszerű polgárral aki együttműködik ilyen szervezettel eddig nem tudtak eljárni. Ezért bizonyára módosítják majd az egyes szabálysértésekről szóló kormányrendeletet (amit sajna megtehetnek saját hatáskörben is) és szabálysértés lesz a feloszlatott szervezettel való együttműködés is. Ha valamilyen magatartás nem tetszik ezeknek a ganéknak, akkor hoznak egy rendeletet, azt meg betartatják ezekkel az IQ fogyatékos szarházi rendőrökkel. Még jó hogy demokráciában élünk?!

Ezek annyira be vannak sz...va, hogy már odáig jutottak, hogy rendeleti úton akarnak kormányozni, amit ugye csak szükséghelyzetben lehetne megtenni. Egyszerűen hihetetlen, és gyalázatos amit ezek a hitvány, aljas trógerek művelnek. Bízom benne, hogy őszre a magyarok nagy része felébred.

Ösztönlények: esznek, isznak, alszanak, szaporodnak. Agyuk csak azért van, hogy a folyadék ne lötyögjön a koponyájukban. Ennyi. Idáig sikerült juttatni az országot, az oktatás lezüllesztésével, a lumpenrétegek támogatásával, a cigányok tenyésztésével és a honatyáink és kormánytagjaink "példamutató" magatartásával.

Hát lesz feladat bőven miután ezeket eltakarítottuk. És nem csak egy-két évig!

Szebb Jövőt!

Aláírás

A Magyar Gárda Mozgalom formálisan elszakadt a törvénytelenül betiltott Magyar Gárda Egyesülettől, és tegnapelőtt szombaton újjá alakult! Legjobb tudomásom szerint mozgalmakat nem lehet betiltani. Ha mégis, akkor ennek a brigantikból álló kormánynak nyíltan deklarálnia kell, hogy itt bizony kemény diktatúra van; azazhogy a jogállamnak vége! -- eddig is csak látszat-demokrácia volt.

Véleményem szerint demokráciának legfeljebb csak házassági köteléken belül van létjogosultsága, az élet más területein ezt nem tudom elképzelni. Az én szótáram szerint a demokrácia a diktatúra és az anarchia torzszülött fattya, egy vágyálom csupán!!!

Egyre több embert kellene, hogy vezéreljen a pénztárcája, -- de mégsem! A semmivel sem törődő véglények akkor fognak csak kimozdulni otthonaikból, amikor kilakoltatják őket. Vagy pedig, amikor télen a lakásuk hőmérséklete meg fog egyezni a kintivel. De ezekre akkor se lehet számítani.

A hazugság birodalma szemünk láttán omlik össze, és ennek érdekében szinte nem is kell tennünk semmit! A tétlenség azonban akkor sem jó, mert azt hiszik ezek, hogy félünk tőlük.

Igen! -- van úgy hogy félek. De nincs az a félelem, ami felül tudna kerekedni hazám szeretetén!

Addig is: Fel a fejjel. Amíg van.

SZEBB JÖVŐT!

Üdv.: Szabolcs

---------------------------------------------------------------