Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 14., kedd

2.955 - Tejfalussy András dipl. mérnök: Tárgy: NYÍLT LEVÉL, közérdekû kárelhárításként, mint közérdekû bejelentés is: néhány gyakorlati kérdés az Állami Számvevõszékhez.

Von: András Tejfalussy
Gesendet: hétfő, 2009. július 13. 20:30
An: Kutasi József

Betreff: Nyílvános feljelentés a Fejér Megyei Bírósághoz, közérdekű bejelentéssel az Állami Számvevőszékhez, azzal kapcsolatban, hogy a König software-t alkalmazó zsidók hazánkban is céltudatos fajirtás útján szerzik-e meg a nemzsidók élőhelyét és társadalomb

 

Kód: NyugdijBefizetésEltunesi090702j

Mellékletek: 1./Kód: KonigSoftware81-98

2./Kód: TB20milliard1ak + TB20milliad1bk

Állami Számvevõszék részére! Fax: 06-1-3384710

1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 10.

Tárgy: NYÍLT LEVÉL, közérdekû kárelhárításként, mint közérdekû bejelentés is: néhány gyakorlati kérdés az Állami Számvevõszékhez.

Mennyi, hol van, kié lett, kié lesz, a nyugdíjkorhatár-elérés esélyének a magyarok számára fokozatosan ellehetetlenítésébõl származó ÁLLAMI NYUGDÍJKIFIZETÉS MEGTAKARÍTÁS, vagyis ez, a kormányok által közzétett állami bevétel-listákból kihagyott, hatalmas állami bevétel?

Mivel bármilyen állami kifizetési kötelezettségnek a megszûnése is = megtakarítás = állami bevétel, tehát közérdekû adat is, ezért kérem, hogy szíveskedjenek közölni: kivizsgálták-e már ezt, vagy ha nem, hát akkor miért nem? Ha eddig még nem, akkor legalább utólagosan vizsgálják ki, hogy a nyugdíjkorhatár elõtt kipusztultak (ma már a magyar férfiaknak kb. a fele nem érheti meg a nyugdíjat) addigi tb- és nyugdíjbefizetései miért nincsenek felsorolva a kormányok bevételei között?! S azt is kérem közölni, hogy a kapitalizmus bevezetése óta évenként mennyi volt ez, az elõlünk eltitkolt kormánybevétel? S azt is, hogy abból mennyi, kié lett, s hogy hol van? Ha eltûnt belõle, mennyi, hová, hogyan tûnt el? Ha felhasználtak belõle, mire, mennyit használtak fel? Mire akarnak még felhasználni ilyen kormány bevételt, s ez jogszerû-e, vagy sem?

Ha azt vesszük, hogy csak a magyarországi lakosság évente kb. 50.000-rel fogy(at)ásával azonos az állam által kipusztított (pl. a szennycsatornákkal bejuttatott ürülék, klórozástól nem elpusztuló vírusaival szennyezett vezetékes ivóvizeket veszélytelennek hazudással, s a konyhasóval kevert kálisónak a mûtrágyaként és ételízesítõként használata megengedésével, lásd www.aquanet.fw.hu), a nyugdíjuktól így megfosztott magyarok száma, már az is kb. évenkénti 1000.000.000.000 Ft, azaz ezer milliárd forint/év, másra felhasználható titkos kormány bevétel, amennyiben lerövidült életû személyenként átlagos 20 éves állami nyugdíj kifizetési kötelezettség megszûnéssel, vagyis 20 millió Ft/fõ nyugdíjkifizetés állam által így megtakarításával számolunk!

Lehet például, hogy ezt a titkos bevételt a kormányok nyom nélkül eltüntethették az általuk elpazarolt külföldi hitelek törlesztésére, és/vagy „tõzsdei manipulációkkal valakik zsebébe juttatására (például lásd Kulcsár Attila bróker bûnügyét), és/vagy a névre szóló, sokszorosan túlfizetett „projekteikre"?!

A hazai kormányok a diszkrimináló König-software-t alkalmazzák, lásd a mellékletek alapján? Ugyanis például a váci rendõrség, a váci bíróság titkárával közösen, egy 10.000 Ft-os „szabálysértési tartozás" általam (véleményem szerint jogosan) ki nem fizetését 5 nap börtönre számolta át. Ám a brokert, aki nyilvánosan elõadta, hogy csalásai eredményeként 1 milliárd forint hasznot zsebelt be, tehát az államtól elcsalt 1 milliárd Ft-ot (amit tudtommal nem fizetett vissza), nem 400.000 évre, hanem 8 évre ítélték = napi 342.465 Ft hasznot legalizálhat a börtönben üléssel!

Verõce, 2009. 07. 13.

Tejfalussy András dipl. mérnök (1-420415-0215) méréstani szakértõ

AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk végelszámoló

a Ptk. 484-487. §. szerinti kárelhárító közérdekû ügyvivõként is

TUDOMÁNYOS RENDÕRSÉG PJT

2621 Verõce, Lugosi u. 71.

Copy: Fejér Megyei Bíróság elnökének, felkérve a szükséges büntetõeljárások megindítására, mivel a 3.P.20.689/2007. per(ük)beli tényálláson alapuló közérdekû bejelentésrõl van szó!

---------------------------------------------------------

 

Kód: KonigSoftware81-98

 

Izraeli König software

1981-ben az MSZMP kiadó vállalata (KOSSUTH) kiadta Böcz Sándornak a "Mit kell tudni a palesztinokról" címû könyvét. A 71. oldaláról idézzük, a Magyar Fórum lapban (1998.III.26.,6.old.) megjelent másolata alapján: " A cionista politikusok afféle rákos daganatot látnak az arab kisebbségben , amelynek az eltávolítását fölöttébb kívánatosnak tartják . Ez a szándék botrányt keltõ módon fogalmazódott meg a hírhedt König-memorandumban , amelyet a galileai megbízott terjesztett az izraeli miniszterelnök elé 1976. tavaszán.

A memorandum fõbb pontjai : szigorítani kell az arabok rendõri, katonai ellenõrzését; olyan nemzeti pártot kell rákényszeríteni az arabokra , amely az izraeli hírszerzés irányítása alatt áll; különleges hírszerzõ rendszert kell kiépíteni a kommunista párt vezetõi ellen folytatott kémkedésre, lejáratásuk végett; szigorú intézkedéseket kell hozni a diákvezetõk megrendszabályozására, be kell zárni az egyetemeket az arab diákok elõtt, meg kell akadályozni tanulmányaik folytatását, és egyidejûleg ösztönözni õket az ország elhagyására, majd meg kell tiltani a számukra a visszatérést; el kell érni, hogy az arabok a nap huszonnégy óráját megélhetésük biztosítására fordítsák, s ne maradjon idejük arra, hogy általános helyzetükkel, oktatási igényeikkel törõdjenek; súlyos adók és bírságok kivetésével kell megfosztani az arabokat azoktól a pénzügyi, gazdasági eszközöktõl, amelyek révén életszínvonalukat és társadalmi pozíciójukat javíthatnák; ki kell rekeszteni az arabokat a társadalombiztosítási juttatásokból, úgy, hogy azokból kizárólag a zsidók részesülhessenek; folytatni kell az arab földek elkobzását új zsidó települések létesítése céljából ; meg kell akadályozni az arab népesség természetes szaporodását , és intézkedéseket kell tenni az arabok számának csökkentésére.

A miniszterelnök nem cáfolta, hogy a König-memorandum a hivatalos kormánypolitika kifejezõje."

A fenti izraeli (a mózesi-talmudi rablógyilkossági software szerinti) zsidó népirtási módszerek magyarországi nemzsidók (és nem kóser étkezésû zsidók?) elleni, jelenlegi alkalmazási módjai konkrét mérési stb. bûnügyi bizonyítékait lásd a www.aquanet.fw.hu honlapon.

------------------------------------------------------------------------------------------