Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 14., kedd

2.956 - 2.949 - Vattay Szabolcs:...megcsontosodott világnézetemmel, erkölcsi felfogásommal ellenkezo nézeteket, véleményeket több oknál fogva sem kívánok hallani, olvasni.

Von: szemenyei-kiss
Gesendet: kedd, 2009. július 14. 07:09
An: Kutasi József
Betreff: 2.949 - Vattay Szabolcs:...megcsontosodott világnézetemmel, erkölcsi felfogásommal ellenkezo nézeteket, véleményeket több oknál fogva sem kívánok hallani, olvasni.

 

Tisztelt Kutasi József Úr!

Bár a közzétett írásaimról, azok tartalmáról, úgy vélem, nem nekem kellene vitatkozni - Vattay Szabolcs úr, magyarországi olvasói sorai rávilágítanak a jobboldal, a nemzeti oldalnak nevezett politikai csoportosulás nyomorúságára. - A publikált jegyzet lényegi tartalma ugyanis megtalálható a hungaristák és a Magyar Gárda között megszületett megállapodásban..., kiegészítve olyan történésekkel, véleményekkel, melyeket az interneten is megtalálható helyszíni videofelvételek bizonyítanak (pl. az interneten is megtalálható HVG felvételei...) - Ebből következően a nemcsak a gárdisták és a Magyar Nemzeti Arcvonal hungaristái "rohadt, tetves zsidó férgek", ahogy azt a nekivadult Vattay Szabolcs írta - hanem minden olyan emberi lény, aki nem úgy gondolkozik mint Ő. Nem hiszem, hogy a Politikai Hírfutár olvasói körét pótolhatatlan vesztesség éri, ha Vattay úr ezt a fórumot sem olvassa - hiszen a "61 életéve kikristályosodott, megcsontosodott világnézete és erkölcsi felfogása" lényegében az elmúlt évtizedek egyen-gondolkodását takarja, mikor is a másfajta nézetek, vélemények közléséért büntetés járt.

Annyit tennék még hozzá a leírtakhoz, hogy az ilyen Vattay-féle nyilatkozatok természetesen annak a politikai erőnek árt a legtöbbet, jelen esetben a Jobbiknak és a Magyar Gárdának, melyhez hivatlan prókátornak szegődött..., hiszen éppen az ilyen megbélyegzés ellen tiltakoznak a Jobbik vezetői. -

A Politikai Hírfutár eddig is pótolhatatlan sajtótevékenységet végzett azzal, hogy valóban cenzúramentesen teszi közzé a különféle véleményeket - melyek egy-egy lépéssel közelebb visznek bennünket

a valóban szabad Magyarországhoz.

Üdvözlettel: Szemenyei-Kiss Tamás

                    újságíró, Budapest

----- Original Message -----

Sent: Tuesday, July 14, 2009 1:38 AM

Subject: 2.949 - Vattay Szabolcs:...megcsontosodott világnézetemmel, erkölcsi felfogásommal ellenkezo nézeteket, véleményeket több oknál fogva sem kívánok hallani, olvasni.

2009. július 14.

2.949 - Vattay Szabolcs:...megcsontosodott világnézetemmel, erkölcsi felfogásommal ellenkező nézeteket, véleményeket több oknál fogva sem kívánok hallani, olvasni.

Tisztelt Vattay Szabolcs Úr!

Válaszom:

Figyelem!

Az írások, képek, valamint a linkelt oldalak tartalmáért, melyek nem az én álláspontomat képviselik, nem felelek. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------