Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 14., kedd

2.960 - Vattay Szabolcs: Amennyiben ezt nem tudja nekem garantálni, akkor kérem, szíveskedjen törölni a címlistájáról! Kutasi József írja: NEM TUDOM GARANTÁLNI!

Kutasi József írja: NEM TUDOM GARANTÁLNI!

Azt a kis pénzt abból a kevés nyugdíjamból vesszem el, ami erre a feladatra szükséges. Ez így jó, mert senkihez nem kötöm magamat, és mindig igazságos, becsületes, független, semleges és önálló  voltam, vagyok és maradok.

Kutasi József

 

 

Von: Vattay Szabolcs
Gesendet: kedd, 2009. július 4. 09:09
An: Kutasi József
Betreff: Re: 2.949 - Vattay Szabolcs:...megcsontosodott világnézetemmel, erkölcsi felfogásommal ellenkezo nézeteket, véleményeket több oknál fogva sem kívánok hallani, olvasni.

 

Tisztelt Kutasi József Úr!

 

Feltételezem, hogy áldozatos munkáját hazafias érzelmek motiválják. Remélem, nem tévedek. Ez esetben viszont az Ön honlapjára csak tévedésből, figyelmetlenségből kerülhet fel a hazafisággal ellentétes tartalmú írás, képanyag, stb.

 

Hogy teljesen egyértelmű legyen amit gondolok: Ugye Ön sem tartja elképzelhetőnek, hogy valamely vallásos lapban Istenkáromló írások jelenjenek meg! Ugyanez kell, hogy vonatkozzon az Ön weblapjára is. Annak szellemiségével nem összeegyezhető írásoknak ott helye nem lehet. Amennyiben ezt nem tudja nekem garantálni, akkor kérem, szíveskedjen törölni a címlistájáról!

 

Én magam is nagyon sok levelet kapok, szinte egész napom ezzel telik. Szemétre való írásoktól kérek mindenit, kíméljenek!

 

Tisztelettel és üdvözlettel:

 

Vattay Szabolcs

-------------------------------------------------------------------------------