Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 14., kedd

2.961 - P. E.. Délvidék, Szabadka: Vattay Szabolcs elfelejtette azt, hogy Magyarország valóban a magyarok országa!

Von: P. E.

Gesendet: kedd, 2009. július 14. 11:54
An: Kutasi József
Betreff: 2.960 - Vattay Szabolcs: Amennyiben ezt nem tudja nekem garantálni, akkor kérem, szíveskedjen törölni a címlistájáról! Kutasi József írja: NEM TUDOM GARANTÁLNI!

 

Tisztelt Kutasi József Úr!

Bár elkerülte figyelmemet Vattay Szabolcs írása,  most, hogy alkalmam volt megismerkedni tartalmával, csatlakozom azokhoz, akik elmarasztalják őt írása miatt. Sőt, mondhatom, hogy számomra nemkívánatos a személyessége azon igaz nemzeti érzelmű emberekkel szemben, akik nyilvánvalóan jól látják azt a neoliberalista gőzhengert amely mögé az eddigi minden parlamenti párt oly hűen felsorakozott és úgy látszik, hogy Vattay Szabolcs is ezt tette.

 

Vattay Szabolcs elfelejtette azt, hogy Magyarország valóban a magyarok országa. Így az enyém is, hiszen nem tehetek róla, hogy a fejem felett elhúzták az országhatárt anno Trianonban a diktátum által. Merem állítani, hogy mindazok, akiknek Trianon nem fáj, azok a tükörbe nézhetnének, hogy lássak mi fajta fajzatúak.

 

Sem a Jobbik, sem a Magyar Gárda nem kirekesztő, mindannak ellenére, hogy a Vattay Szabolcsok annak akarnák feltüntetni. Ellenkezőleg, a JOBBIK is és a MAGYAR GÁRDA is azt tűzték célul, hogy megvédjék a magyarokat saját hazájukban. Mert eddig egy parlamenti párt kormányzása sem tudta megtenni azt, hogy a nemzetet egyesítse.

 

Így még kérvényezésre sem adták meg nekem a magyar állampolgárságot, ami pedig születésem alapján jár, mert Magyarország területén születtem nemcsak formailag, hanem jogilag is. Soha nem mondtam le magyar állampolgárságomról és soha senki nem értesített arról, hogy megvonták volna magyar állampolgárságomat. Tény, hogy egy párt sem szállt síkra  azért, hogy maradéktalanul egyesítse a magyar nemzetet, amely bár területileg szétszakadt, de lélekben még mindig, ha megtörten is - egy maradt.

 

Ha ezeket a tényeket amelyekről szóltam, még nemcsak ellenzi, hanem támadja azokat akik célul tűzték ki azt, hogy a magyar nemzet újra egy legyen és a magyar a saját hazájában maradhasson, de nem szolgaként, az olyan emberrel nem kívánok gondolatokat váltani. Az ok egyszerűen abban van, hogy azok akik a magyart, magyarsága miatt akarják kirekeszteni, azok valójában nem a MAGYAR HAZÁÉRT küzdenek, hanem egy idegen liberalista célokért, amelyek a magyarok kirekesztésén fáradoznak.

 

A magyaroknak védelemre van szükségük, sajnos saját hazájukban, mert a mai parlamenti politikai pártok odáig jutottak, hogy kétszínűségükkel inkább a magyarok ellen fordulnak, minthogy igazságot szolgáltassanak. Inkább a hazugságot, a félrebeszélést és a magyar HAZA ellen működnek holmi idegen erők számára.

 

Tisztelettel kérem, ha továbbra is ilyen írásokat akar megjelentetni, amilyeneket Vattay Szabolcs írt meg, akkor magam sem kérek több HÍRLEVELET öntől.

 

P. E.. Délvidék, Szabadka
----------------------------------------------------------------------