Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 15., szerda

2.968 - Kecskés István: Rendörség több esetben megtaposta a Magyar zászlót

Von: István Kecskés
Gesendet: kedd, 2009. Július 14. 17:20
An: Kutasi József
Betreff: Rendörség több esetben megtaposta a Magyar zászlót
Wichtigkeit: Hoch

 

Lovas István: Parancsra félni

 

Sokan emlékeznek rá, amikor a Tilos Rádió elleni tüntetés befejezése után jó fél órával máig is tisztázatlan körülmények között előkerült egy izraeli zászló, amit azután akkurátusan elégettek. A tüntetést az akkor országos hírre szert tett Pesti Imre – 2006 óta a Fidesz országgyűlési képviselője – igen helyesen azért szervezte, mert Soros kedvenc rádiója éppen a keresztények legyilkolásának üdvös voltát tartotta napirenden karácsonykor. Hosszú időn át az idegen zászló elégetésétől zengett a magyarországi sajtó.
 
Ugyanez a sajtó szinte említésre méltónak sem tartotta és tartja azt, hogy Magyarországon olyan rendőrség működik, amelyik több esetben taposta meg a hivatalos magyar zászlót. Holott az igazi „sztori” az utóbbi. Ugyanis idegen zászlót naponta égetnek világszerte, de olyan rendőrség nincs e Földön a „miénken” kívül, amelyik hazája nemzeti jelképét gyűlölné. Másrészt egészen más az, ha egy polgár éget más ország zászlaját és más, ha az állami hatalom hivatalos szerve, méghozzá erőszakszervezete megy neki saját felségjelének.
 
E rendőrség és szörnytetteire oda se figyelő sajtója egy tőről fakad. Torz tő ez, amelyből torz és folyamatosan jogellenes magatartás nő ki.
 
Mint a múlt szombaton, amikor ugyanez a rendőrség ismét megindult „rendet tenni”. Akinek kételyei voltak arról, hogy Bajnai irányítása alatt a rendőrség másként viselkedik majd, mint Gyurcsány (amikor szemet lőtt ki), vagy Horn idején (amikor az ’56-os hős, Pongrátz Gergely csuklóján csattantották a bilincset úgy, hogy ott vér folyjon), tévedett. Ugyanis elfeledkezett a tőről. Ami nem változott.
 
Döbbenetes látványt nyújtott a békés tüntetőkre – az eddig erőszakkal soha fel nem lépő magyar gárdistákra – arc közelből gázspray-jel támadó rendőrség. Vagy az, hogy az Európai Unió egyik tagországában ma valakit azért lehet elvezetni a fogdába, mert fekete nadrágot és hozzá fehér inget visel. Nálunk tehát ilyen az, aki félelmet kelt. De nem az MSZP-s pártállammal összefonódott In-Kal Security nevű fegyveres őrző-védő birodalom.
 
Nyilván a békés természetű és szokásához híven békésen beszélgető Vona Gábor, az Európai Parlamentbe három képviselőt is bejuttatott Jobbik nevű párt vezetője is olyan félelmet keltett a milliós támadó-védő felszerelésbe bújtatott rendőrökben, hogy őt is el kellett hurcolni, a kezét hátracsavarva.
 
Ezt a perverz, antidemokratikus rothadást okozó tövet eddig két jobbközép kormány se vágta ki. Ha a harmadik nem teszi meg, Budapest Ürümcsivé, Lhasszává vagy Teheránná változhat.

Lovas István - MN Képeslap

-----------------------------------------------------------------