Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 15., szerda

2.989 - Lévay Atilla: Annak reményében, hogy ez most meg fog történni kívánok neked és mindannyiinknak: "Szebb Jövőt!"

Von: Lévay Atilla

Gesendet: szerda, 2009. július 15. 10:26
An: Kutasi József

Betreff: Fw: Orbán Viktor és a Jobbik

 

A Fidesz választmányának ülésén, amelyen újraválasztották a testületet 2002 óta vezető Kövér Lászlót, Orbán Viktor pártelnök közölte, a kétpólusú helyett centrális politikai rendszer látszik kiépülni Magyarországon, amelynek lényege szerinte az, hogy egy kormányképes erő létezik a színpadon. 

 

Kijelentette: ha lesz egy olyan kormány, amelyet ő fog vezetni,

annak nem lesz sem MSZP-s, sem jobbikos tagja.

 

Kedves Viktor!

 

Kinek, kiknek akarsz megfelelni, amikor belerúgsz a Jobbikba és a Magyar Gárdába?

Miért ez a görcsös megfelelési kényszer azok felé, akiknek legfeljebb azt köszönhetjük, hogy ma a késői Kádár rendszer korrupt posványában szocializálódott gátlástalan tolvajbanda bitorolja a hatalmat Magyarországon. 1989-ben nem volt rendszerváltás! Az a "Nyugat" aki felé évszázadok óta kacsingatunk, mint eddig mindig, akkor is elárult és cserbenhagyott minket. Nyílt és burkolt támogatásukkal a gyilkos múltú MSZ(M)P egy könnyed mosollyal álarcot cserélt és minden elszámoltatás nélkül, átlényegült,  "rendszerváltó" párttá. Ha valakinek evvel kapcsolatban kétsége lenne, nézzen utána, milyen örömmel fogadta például Amerikában a "Foreign Affairs" az MSZ(M)P választási győzelmét 2002-ben.

"Hungary appears to be back on the right path after the defeat of Victor Orban's nationalist government in elections earlier this year."  "And what if Hungary's own elections had gone the other way? Under current NATO rules, Europe would be stuck with a regime that, among other threats, claims the right to speak for Hungarian minorities living in neighboring countries, in direct violation of the commitments Hungary made to join NATO in 1999."

Továbbá, 2006 február 17.-én Tony Blair, Nagybritania, akkori miniszterelnöke (Prime Minister) kizárólag azért töltött négy órát Budapesten, hogy az MSZP nagygyűlésén részt vegyen és jelenlétével az akkor még Gyurcsány vezette tolvajbandát, támogassa. A végén még Magyarul is mondott két szót:

„Igen! MSZP!”

A TV híradókban ezt azokban a napokban többször is lehetett látni. Ma ezt a felvételt sehol nem lehet megtalálni és letölteni. Vajh miért? 

A Magyar Gárda és a Jobbik a huszonharmadik óra ötvenkilencedik percében született. Az MSZ(M)P/SZDSZ/KISZ 'Nomenklatúra'  hazaárulói most azért támadják, és kapcsolataik révén támadtatják külföldi újságírókkal is, mert félnek az elszámoltatástól.

Az elmúlt húsz év történései bizonyítják, hogy ugyanők a 'Rendszerváltás" és az ezt követő 'Privatizáció' leple alatt szétrabolták a Magyar Nemzet, mindannyiunk közös vagyonát. Ha másban nem is, de ebben nagyon egységesek voltak, mert annak ellenére, hogy néha a nagy tülekedésben egymást is gyilkolták, egy sem volt közöttük, aki megálljt kiáltott volna!

Magyarországnak, ma nem csak kormányváltásra, hanem egy valódi gyökeres rendszerváltásra van szüksége, amely 1990-ben nem történt meg, és az óta is elmaradt!

Ezt most, ha húsz év késéssel is, az MSZ(M)P/SZDSZ/KISZ „nomenklatúrával” szemben is ugyanolyan következetességgel és szigorral kell végrehajtani, mint, ahogy azt ők tették a korábbi uralkodó osztállyal szemben 1945 után. Ha ez nem történik meg, és továbbra is hagyjuk ennek a bűnbandának az ámokfutását, megérdemeljük sorsunkat, amely végkifejletében katasztrofálisabb lesz, mint eddigi történelmünk összes veresége és vesztessége együttvéve!

Vegyük végre észre, hogy egyedül vagyunk, és csak magunkra számíthatunk. Saját jól felfogott érdekünkben fogjunk össze!

 

Annak reményében, hogy ez most meg fog történni kívánok neked és mindannyiinknak:

"Szebb Jövőt!"

Lévay Atilla

A Magyar Justitia Bizottság tagja.

Zsámbék, 2072, Dózsa György u. 6. Tel.-23-342198

-----------------------------------------------------------------------------------------