Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 16., csütörtök

3.006 - Zolyomi Kati > Argentina > Buenos Airesi > Fáklyás menet 2009. október 23-án Argentínába. mobil: 155 095 7832, telefon: 4794 6521

Von: Zolyomi Kati
Gesendet: szerda, 2009. július 15. 17:50
An: Kutasi József
Betreff: Buenos Airesi fáklyás menet október 23-án
Wichtigkeit: Hoch

 

Ismeretlenül is kedves Jóska bácsi!

 

Mindenkortól állítom hogy nem léteznek a véletlenek. Jelek vannak s azokat kell követni, észrevenni. Ugyanis hónapok óta próbálom felvenni a magyar tévével a kapcsolatot. Eddig eredménytelenül.

Az idén, október 23 án, pénteken este, itt, Buenos Aires belvárosában rendkívüli megemlékezést tartunk az 56-os Szabadságharc tiszteletére, de nem a mindenévi zárt körülményekben hanem hatalmas FÁKLYÁS MENETTEL, mivelhogy szeretnénk a világ szemei elé tárni Istenhez szóló fohászunkat:

 

"Fáklyás menet a békéért, a magyarok kiengesztelődéséért, a világon szétszórt magyar fiatalság egyre szorosabb összetartásáért".

 

A felvonulás a Parlamentnél indul, középúton a Kormányház előtt magyar Szent Misét mondat a Belvárosi Katedrálisban, s utána leér a híres San Martín térre ahol magyar műsor és óriási vetítés tájékoztatja a tömeget. Az egész világról kapom már az üzeneteket felolvasásukra! Részt vesznek az összes argentínai magyar intézmények (Zrínyi Ifjúsági Kör -rendezésben-, 18. Bartók Béla és 39. Magyarok Nagyasszonya cserkész csapatok, Regös magyar néptáncegyüttes, Hungária kórus, Mindszentynum, Nagykövetség, Hungária Kultúr Egyesület, Álomgyár színtársulat, Valentin Alsinai Dalkör, Szent István öregotthon, Boldog rock együttes, AMISZ -argentínai magyar intézmények szövetsége- Szent László iskola, Gorondi Pál vívó szakosztály, valamint a Cordobai, Barilochei, Santa Fei, Mar del Platai és Chacoi magyarok egyesületei).

 

Ez a fáklyás felvonulás egy valódi emlékeztető, egy magasztos és átlátszó tanúságtétel, amelyről tudnia kell az egész magyarságnak, legfőbbképpen az otthoni magyaroknak!

Ezért kérem önök hozzájárulását is: hogy az idén, október 23-án a magyar tv közvetítse a megemlékezést! Hadd érezzük hogy kéz a kézben, hang a hanggal, együtt érzünk, mi magyarok!

 

Nagyon várom válaszodat, kérdéseidet, hozzászólásodat és minden reményem a magyar TV tudósítói leutazása Argentínába.

 

Köszönöm kedves figyelmedet és talán vannak kontaktusaid hogy segítsél ezzel.

 

tisztelettel

 

Zólyomi Katalin

főrendező

mobil: 155 095 7832

telefon: 4794 6521

---------------------------------------------------------------------------------