Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 31., hétfő

10.909 - A Magyar Nemzeti Banknak semmi köze sajnos a Magyar Államhoz.

** www.nemzetihirhalo.hu *************
500 trillio dollár

Egy kiegészítés: A Magyar Nemzeti Banknak semmi köze sajnos a Magyar Államhoz.

A Baseli központi jegybank rendelkezik fölötte hatáskörrel, ami érdekes módon magántulajdon, a Rotschild családé, akiknek a becsült osztatlan családi vagyona 500 trillio dollár. Nem vitatéma, gondolatébresztő.

A következő néhány napban, részletekben leközlök egy írást, amit, a magát "Szabad Európának" nevező társaság állított össze.

Az írás figyelemreméltó tárgyilagossággal követi a középkortól (nem időrendi sorrendben) napjainkig azt a vezérlő elvet, ami Magyarországot és a világot idáig juttatta. A mi kirablásunk különösen vérforraló, ki-ki, döntse el, mit érdemel az a bűnös... .De lássuk az első részt.....

Mi történik ma, Magyarországon:

Egy ország fuldoklik egy érthetetlenül nagy adósság szorításában! Beszéljenek a számok:
~ 1945-ben, a németek után az oroszok (szovjetek) szállták meg Magyarországot.
~ 1956-ban a magyar nép megkísérelte visszaszerezni a hatalmat a megszállóktól és a bábkormánytól.
~ 1957 tavaszára, a "van másik" bábkormány megszilárdította rémuralmát.
~ 1973-1989 között egymilliárd dollár érkezett be Magyarországra.
~ 1973-1989 között kifizetett a bábkormány tizenegy milliárd dollár kamatot az egymilliárd dollár után.
~ 1989-ben: csődhelyzet, mert összegyűlt húsz milliárd adósság!


10.908 - Egy év alatt 300 milliót költött Schmitt Pál > 2011-10-28 09:22:00 Blikk


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Egy év alatt 300 milliót költött Schmitt Pál
2011-10-28 09:22:00 Blikk

Budapest - Nem veri fogához a garast Schmitt Pál köztársasági elnök! Schmitt Pál és hivatala az elmúlt valamivel több, mint egy évben milliókat költött bútorokra, szőnyegekre és 52 millió forintért vásároltak autókat.

A válság dacára egy év alatt hivatala több tízmillió forintot költött autókra, bútorokra, szőnyegekre, de még akár kitüntetésekre is - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) által közreadott szerződésekből, amelyből kitűnik, az államfőnek és hivatalának nem kellett túlságosan spórolnia a nehéz gazdasági helyzet és a megszorítások dacára sem: a több mint 400 millió forintos, dologi kiadásokra fordítható éves keretükből bőven futotta fényűző luxuskiadásokra is.

Szőnyegekre egy kisebb lakás árát áldozta Schmitt Pál. 9,5 millió forintot fizetett új padlószőnyegekért az államfő.

Dolgozószoba. A köztársasági elnök dolgozószobájában minden bútordarab XIX. századi stílusban készült. Innen nyílik a tárgyaló, amelyet Schmitt csak nagyon ritkán használ. Fotók: Szabó Miklós

- A szőnyegeket a rezidenciájába, az elnöki szobákba, valamint a Sándor-palota protokollhelyiségeibe helyezték el - tájékoztatta a Blikket a KEH. Schmitt nem sajnált 2,5 millió forintot sem egy új zongorára, bútorokra pedig 4,7 millió forintot költött. Emellett, mint arról elsőként az msn.mainap.hu beszámolt, függönyökre, párásító készülékre, konyhai berendezésekre, metszetekre is elmentek százezrek.

Schmitt Pál beköltözése a Sándor-palotába és az elnöki rezidenciára karbantartási munkálatokkal is járt, amely 15 millió forintba került a KEH adatai szerint. Azt azonban a Blikk kérdésére sem árulták el, hogy pontosan mit is kellett felújítani.

Idén új kocsikat is beszereztek, mégpedig a hivatal dolgozói számára nettó 43,2 millió forint értékben, összesen kilencet. Két Skoda Superb, hat Octavia és egy középkategóriás Fabia jutott a munkatársaknak. Az államfő természetesen továbbra is Audival jár.

Kitüntetések vásárlására több mint 34,7 millió forintot fordítottak Schmitték, a plecsniket a Metal-Art Nemesfémipari Zrt.-től rendelték. A Köztársasági Elnöki Hivatal úgy tájékoztatta a Blikket, hogy a közel 35 millió forintból összesen 1396 plakettet vásároltak, és ebben benne van az érem, annak tároló doboza és a díszes mappa. Vagyis egy kitüntetés nettó 25 ezer forintba került.

Nem tartja igazán kirívónak Schmitt Pálék költekezéseit a politológus. - Az államfőnek reprezentálnia kell, azzal önmagában nincs gond, ha vesznek egy szép perzsaszőnyeget vagy bútort. Nem szokatlan ez külföldön sem, Amerikában például az új elnök is ki szokta cserélni a neki nem tetsző bútordarabokat a Fehér Házban - mondta Kiszelly Zoltán politológus.

Blikk-információ

--

 
 

Tisztelt / Kedves %USERNAME%!



(ide kattintani!)


Itt található KUTASI JÓZSEF ANTAL (5,2 MB):
http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf

Magyaros tisztelettel és szeretettel,

 Kutasi József Antal / Jóska bácsi / Jóska
(ki ahogy kívánja!)
 
Ha ezt a küldeményt tőlem már kapta, akkor elnézést kérek.
Ha tájékoztatásaimat nem kívánja, kérem küldjön egy
%USEREMAIL% lemondó levelet.


10.907 - Vona: Az Európai Unió a bukása felé tántorog 2011, október 28 - 12:32 barikad.hu

www.nemzetihirhalo.hu *************

Vona: Az Európai Unió a bukása felé tántorog
2011, október 28 - 12:32 barikad.hu


Vona Gábor, a Jobbik elnöke pénteki sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott ma reggeli interjújára reagált.

Az EU csúcstalálkozóval kapcsolatban Vona Gábor leszögezte: "tüneti kezelés, ami most zajlik". Amiről hetente akár több alkalommal is sorsdöntő ülést kell tartani a problémáit illetően, kijelenthető, a sorsa eldőlt! Hozzátette: pártja nem osztja az optimista vélekedéseket az uniós csúccsal kapcsolatban, arra számítanak, hogy az elkövetkező hetekben is további "sorsdöntő" csúcstalálkozókra lesz szükség. A pártelnök szerint számtalan kérdés lezáratlan maradt az Európai Unió sorsát illetően. Tisztázatlan, hogy honnan lesz pénz a bankok feltőkésítésére. Úgy látja, hogy sem a pénzpiacok, sem a tagállamok jelenlegi helyzetükben nem tudják ezt finanszírozni. Marad tehát az átmeneti válságkezelő alap, de hogy ebbe honnan kerül majd ezermilliárd euró, az még szintén tisztázatlan - tette hozzá.

A politikus kiemelte: továbbra sem lehet tudni, hogy mi lesz Görögországgal, megmarad-e náluk az euró. Szerinte az, hogy az összes EU-tagállamot magába foglaló 27-ek és az euróövezeti országokat tömörítő 17-ek külön üléseztek, azt igazolja, hogy az Európai Unió felbomlott. "A kétsebességes Európa már nem a jövő, hanem a jelen". Az eurózóna sem egységes már, a déli államokat egészen más problémák sújtják, mint az "erősebb" országokat - tette hozzá. Vona úgy látja, hogy az Európai Unió a "bukás felé tántorog".

A politikus újragondolná hazánk és az EU kapcsolatát. Kiemelte: a parlamenti pártok szakértői, civil szervezetek, továbbá a szakma bevonásával egy bizottság létrehozását javasolják, amely elkészítené hazánk európai uniós tagságának a mérlegét. A 2012-es évben egy féléves társadalmi vitát kellene folyatni a szakértői bizottság vizsgálatának eredményéről. Vona szerint így a magyar társadalom végre érdemi képet kaphatna arról, hogy mit is jelet az Európai Unió. A kérdés lezárásaként pedig egy népszavazás kiírását javasolta hazánk uniós tagságáról. Hozzátette: a 2004-es népszavazás nem volt demokratikus, a társadalom nem kapott érdemi felvilágosítást arról, hogy hová csatlakozik. "Mindenféle vágyálmokkal, illúziókkal bódították el a magyar társadalmat".

A Jobbik elnöke kitért az Orbán Viktor által a végtörlesztéssel kapcsolatban elmondottakra. A miniszterelnök szerint ez egy "történelmi siker" - mondta Vona. Szerinte azonban erről szó sincs, becslései szerint legfeljebb 50-60 ezer család tud majd élni ezzel a lehetőséggel. A devizahitelesek többségének problémáit a végtörlesztés tehát nem oldja meg, ahogy hazánk devizakitettségén sem segít érdemben - tette hozzá. A politikus azt javasolta, hogy a végtörlesztésnél biztosított fix árfolyamon legyen lehetősége az embereknek a résztörlesztésre is. Szerinte ezzel sokkal szélesebb rétegek tudnának élni, mint a végtörlesztéssel.

Vona Gábor reagált továbbá az Orbán Viktor által az államadóssággal kapcsolatban elmondottakra is: a Jobbik elnöke szerint a kormányzat az államadósság nagyütemű és gyors visszafizetését próbálja erőltetni, "fizessünk, ha beledöglünk is" - tette hozzá. A politikus leszögezte: történelmi lehetőség előtt állunk, ugyanis most újratárgyalhatnánk az államadósság kérdését. Szerinte ezt jobb lenne saját magunk által ellenőrzött folyamaton keresztül megkezdeni, mint akkor, amikor már külső tényezők kényszerítenek erre minket. A honatya kiemelte: az államadósságot a jelenlegi hazai és nemzetközi gazdasági kondíciók mellett nem tudjuk kinőni, így visszafizetni sem. Hozzátette: nem az adósság megtagadását javasolják, hanem átütemezést, a visszafizetés átmeneti felfüggesztését, illetve esetlegesen az államadósság egy részének a leírását.
J.F.


--

 
 

Tisztelt / Kedves %USERNAME%!



(ide kattintani!)


Itt található KUTASI JÓZSEF ANTAL (5,2 MB):
http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf

Magyaros tisztelettel és szeretettel,

 Kutasi József Antal / Jóska bácsi / Jóska
(ki ahogy kívánja!)
 
Ha ezt a küldeményt tőlem már kapta, akkor elnézést kérek.
Ha tájékoztatásaimat nem kívánja, kérem küldjön egy
%USEREMAIL% lemondó levelet.


10.906 - Heller Ágnes szavainak legfőbb üzenete

www.nemzetihirhalo.hu *************
Heller Ágnes szavainak legfőbb üzenete
2011/10/29 Nemzeti InternetFigyelő

Úgy vélem, hogy Heller Ágnes professzor-asszony tegnapi nyilatkozatának a leglényegesebb üzenete nem a Dörner-Csurka-Új Színház történetre vonatkozott, az csak afféle rutin megnyilvánulás volt.

A vájt fülűek számára szóló üzenet az, hogy a MAZSIHISZ-vonal Gyurcsányt támogatja. Természetesen minden olyan MSZP - MSZP(F) közös akciót, ami az Orbán kormánynak árt, azt támogatnak. Megjósolom, nem sok ilyen lesz, a két kommunista párt egymással való háborúja valószínűleg fokozatosan eszkalálódik.

De az "igazi", a Mazsihisz-pártiak érdekeiknek megfelelően politizáló pártnak a Gyurcsány-pártot tekintik Hellerék.

Gyurcsányék pártját egyébként az egyik MSZP-képviselő - bizonyára valami freudi elszólásnak köszönhetően SZDSZ-nek minősítette.

A témát talán kevésbé ismerő Tisztelt Olvasó számára írom az alábbiakat:...

Ismeretes, hogy a politizáló hazai zsidóságnak két vonala van. Az egyik - Ők a Mi Barátaink. Pl. az én Barátom, éppen Barát Gabi. Ők természetesnek tartják, hogy magyar nép integráns részei. Ők az Orbán kormánnyal és általában magyar nép többi részével való konstruktív együttműködés hívei.

Ezzel szemben áll a Mazsihisz vonal, akik tényleg a zsidóság ellenségeinek, a Holocaust aktív kivitelezőinek tekintik a magyar népet, s ezért szinte kéjjel állnak össze és alkotnak szövetséget a magyar nép legádázabb hazai és külföldi ellenségeivel. Ők tényleg felszabadítónak tekintik a szovjet Vörös Hadsereget.

Ez a társaság - és Hellerék - abban a szado-mazohista csapdában élnek, amelyet maguknak gyártottak. Egyrészt szenvednek és gyötrődnek, mert olyan országban élnek, amelyet gyűlölnek, annak nemzetnek a nyelvét beszélik, amelyet legszívesebb Holocaustra ítélnének. Másrést: mivel ők csillapíthatatlanul szenvednek, és nem is akarják, hogy fájdalmukat bármi is csillapítsa, igyekeznek a gyűlölt magyaroknak minél több szenvedést okozni.

A bosszúvágy, mint olthatatlan szomj gyötri a szerencsétleneket. nem szabad rájuk haragudni, inkább sajnálni kell őket - az ÁVH-s tiszti állást is vállalt Zoltait, a teljesen megveszekedett, hajdan oly kreatív Heller Ágnest, és Kertész Ákost, - aki szerintem világ életében hülye volt és korlátolt, s ha nem Apró Antal unokaveje Magyarország miniszterelnöke, soha az életben nem kapott volna Kossuth díjat.

Nem tudom, számszerűen melyik politikai vonulat van többségben.

Hangja minden esetre a tudatosan provokáló Mazsihisz vonalnak erősebben hangzik, s elnyomja a másikat.

Azt hiszem, ha mindezt végiggondoljuk, a Mazsihisz-közeliek logikája szerint logikus, hogy Gyurcsány Ferencet, Magyarország legádázabb ellenségét támogatják, és kiesett kegyeikből az MSZP nevét megtartó csoportja. Gyurcsány Ferenc szoborban is megörökítette gyűlöletét a magyar nép ellen (Akasztófa sor szobor a Sztálin szobor illetve Mária templom helyén a volt Dózsa György téren. Szimbolikusan is kifejezte 56 és a magyar nép elleni érzelmeit a Forradalom 50. évfordulóján, amikor nagy-apósához, Apró Antalhoz hasonlóan lövetett az ártatlan ünneplő magyarokra. Nem véletlen, hogy a mostani cirkuszát is a Forradalom évfordulójára időzítette ez a perverz, pszichopata egyén.

Heller Ágnesék erre a Fletó nevű lóra tettek. Indira Ghandi receptje ezzel egyre reálisabbá válik.

Ne legyenek kétségeink...

A másik, a Mesterházy vonal szép lassan elindul antiszemita irányba, hogy a jelenleg Jobbikot támogató csőcselék egy részét saját szavazóikká tegyék. Vigyázz, honfitárs! Nekik se dőlj be.

Ne azonosítsuk Hellert, Bartust, Kertész Ákost zsidó honfitársainkkal!

Igenis, meg kell találnunk közöttük az egészséges lelkűeket, és meg kell szorítanunk egymás kezét. Ahogyan mi tesszük ezt Barát Gabival, Kende Gyurival.

A három megveszekedettel - Heller, Bartus, Kertész Ákos - és azzal a vonallal, amelyet ők képviselnek, sajnos nincs mit kezdeni. Csak abban lehet bízni, hogy hangjuk egyre inkább magányos farkasok üvöltésévé degradálódik, a magukat kereszténynek és zsidónak valló honfitársaink pedig együtt építik közös Hazánkat, s megvédik szabadságunkat.

A Krónikás
Forrás: Polgári Hírszemle

10.905 - Hoffmann Rózsa titkos melléklete > 2011.10.27. 11:11 vastagbor.blog

www.nemzetihirhalo.hu *************
Hoffmann Rózsa titkos melléklete
2011.10.27. 11:11 vastagbor.blog

Hoffmann RózsaHoffmann Rózsa szerdán prezentálta az új köznevelési törvényt, amelyet - csodák csodája - nem dobtak vissza Orbánék. A törvény részletei itt olvashatóak, egy bekezdést emelnék ki a sajtótájékoztató szövegéből:

"A szakszervezetek azon félelmeire reagálva, miszerint több tízezres elbocsátások és iskolabezárások várhatóak elmondta: a pedagógus szakszervezetek nem tudják állításaikat a törvény szövegével alátámasztani, az új jogszabályból ugyanis nem következik sem intézménybezárás, sem pedagóguselbocsátás, így - mint fogalmazott - hamis állítással nem tud vitába szállni.
Ha a gyermekek száma csökken, matematikailag következhet pedagóguselbocsátás, de "nem mi fogjuk központilag előírni azt, hogy bocsássanak el pedagógusokat", hanem az iskolafenntartó összesíti majd a gyermeklétszámokat. Számításaik szerint viszont - folytatta - a nyugdíjazás és a természetes fogyás magasabb arányú, mint a gyermeklétszám csökkenéséből következtethető pedagóguslétszám-csökkenés. A jövő évi költségvetés nem ütemezett elő kivonást a közoktatásból." - nyilatkozta Hoffmann Rózsa.

Nos, igazat kell adnunk Hoffmann Rózsának. A törvény szövegében ugyanis valóban nincs szó kirúgásokról és iskolabezárásokról. Ez ugyanis a törvény mellékletében található. Amit nem hoztak nyilvánosságra. Na vajon miért nem?

A 40 oldalas melléklet azonban az fn24.hu-n landolt.

1. Tankötelezettség korhatárának leszállítása
Ez az NGM "kérése" volt, négy év alatt 73,23 milliárd megtakarítást terveznek.
Hivatalos indoklás: "azok a fiatalok, akik már nem akarnak tanulni, hamarabb munkába állhassanak."
Mellékletben, a "mi várható" kérdés után ez szerepel: "...képzettség nélkül, szakmai tudás hiányában és az eddigieknél fiatalabb korban (16 évesen) az oktatási rendszerből kikerülő fiatalok."

2. Pedagógusok elbocsátása
- Tankötelezettség korhatárának lecsökkentése: 4094 pedagógus elküldése
- Gyereklétszám fogyása: 4183 pedagógus elküldése
- Felső tagozatok összevonása: 2820 pedagógus elküldése
- Szakképzés átalakítása: 2284 pedagógus elküldése

3. Iskolabezárások
Felső tagozat működését ott engedélyezi a törvény, ahol legalább két párhuzamos osztály van, azaz a kisiskolák nagy részét be kell zárni, össze kell vonni.
Azaz: a tervezet szerint 633 feladatellátási hely (=iskola) szűnik meg, több mint 50 ezer gyerek kerül át más intézménybe, és közel 3 ezer pedagógus kerül az utcára. A megtakarítás 2015-ig közel 28 milliárd forint.
Amúgy ha nincs felső tagozat az iskolában, akkor már az alsó tagozatba sincs sok értelme beíratni a gyereket, mert 4 év múlva járhat új osztályba, másik iskolába...

4. Finanszírozás
- Egész napos iskola: + 45 milliárd
- Iskolás fenntartása 2015-ig: + 136 milliárd
- Minden napos testnevelés 2015-ig: + 82 milliárd
- Tornatermek építése 2020-ig: + 224 milliárd
- Pedagógus-életpályamodell 2013-2015: +381 milliárd

Teljesíthetőnek tűnik, biztos adnak rá pénzt ...

Egy nap alatt így lebukni, Rózsa ... ilyen esetben csak a lemondás elfogadható.

A szokásos magas labdák, 10 másodpercnyi guglizás után:
Hoffmann Rózsa, 2008. december:
"A mai oktatáspolitika az esélyegyenlőség hangoztatásával, de annak értelmezése nélkül, a saját céljaival ellentétes intézkedéseket hoz rendre, gondolok itt az iskolabezárásokra, az osztálylétszám megnövelésére és még sok minden egyébre. Szürkítő, kommunisztikus ideák látszanak felvillanni az elképzeléseikben. (...)
Egy országot fejleszteni csak a közoktatás színvonalának emelésével lehet. Szaktudással, kiváló pedagógusokkal, szigorúan ellenőrzött pénzfelhasználással. (...)
A szakképzés, a művészet- és egészségpedagógia, a nyelvoktatás színvonalának emelése mellett valódi megoldásokra lesz szükség az esélyegyenlőség megteremtésében, és újra ki kell nyitni a falvakban a bezárt kisiskolákat. Ismét az embert, és nem a pénzt, a gépeket, az infrastruktúrát kell az oktatás középpontjába állítani."

Réthelyi Miklós, 2010. május, parlamenti bizottsági meghallgatás:
"Személyes ügyként említette a kistelepülési iskolabezárások áttekintését és lehetőség szerint ezen intézmények újbóli megnyitását."

Kapcsolódó:
   Hoffmann Rózsa cáfol (Hír24) Az oktatási államtitkár azt állítja, hogy nem tud a köznevelési törvény FN24 birtokába került titkos mellékletéről...

10.904 - Pokorni: Emberibbé tesszük az iskolát > 2011. október 29., 09:26 fidesz.hu


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Pokorni: Emberibbé tesszük az iskolát
2011. október 29., 09:26 fidesz.hu
   
Az egész napos iskola nem azt jelenti, hogy kötelező lesz a napközi; egy élhetőbb, normálisabb iskolai kultúrának ágyazunk meg, - jelentette ki Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke. Az Országgyűlés oktatási és tudományos bizottságának elnöke portálunknak adott interjújában többek között beszélt a felsőoktatás előtt álló új kihívásokról, valamint a pedagógus életpályamodellről is.

- Talán nem túlzás azt állítani, hogy a magyar oktatási rendszer ezer sebből vérzik. Ön hogyan látja, melyek a legégetőbb gondok?

- Ha Magyarországot összevetjük a sikeres oktatási rendszereket fenntartó nemzetekkel, szembetűnő, hogy a hazai intézményrendszer nem tudja kiegyenlíteni az otthonról hozott hátrányokat. Iskolarendszerünk konzerválja a családok meglévő anyagi, szociális és kulturális különbségeit, sőt, sok esetben fel is nagyítja azokat. A szabad iskolaválasztás kétségkívül fontos vívmánya volt a rendszerváltásnak, de már gyakran nemcsak a családok választanak szabadon iskolát, hanem az iskolák is kiválogatják a könnyen nevelhető, könnyen tanítható diákokat. Létezik egy spontán elkülönülési folyamat: a jó oktatást tudatosan kereső szülők megkeresik gyermeküknek a lehető legjobb iskolát, őket tárt karokkal fogadják az intézmények; azonban vannak olyan családok is, akik ezt nem teszik meg. Ez a folyamat találkozik egy szétaprózott önkormányzati rendszerrel, ahol a pár száz fős kis falunak ugyanolyan gondokkal, kihívásokkal kellene megküzdenie, mint a kétmilliós Budapestnek.


- Az alapfokú oktatás állami kézbe vétele nem adhat választ erre a problémára?

- Abban egyetértek a törvénytervezetekkel, koncepciókkal, hogy mindenképpen hozzá kell nyúlni a jelenlegi iskolafenntartási rendszerhez. Nem lenne jó azonban átesni a ló másik oldalára: egy központi struktúra magával hozhatja a nagy adminisztratív rendszerek hibáit, a lassúságot, a körülményességet, valamint azt, hogy egyfajta választ kínál a különféle problémákra. Az oktatásban rengeteg a változó elem, éppen ezért nem lehet úgy megtervezni, mint mondjuk az állami útfejlesztést. Emellett fontosnak tartom azt is, hogy minél közelebb legyen a döntésre képes szereplő a probléma megjelenéséhez. Én a teljes államosítást nem tartom jó megoldásnak, túlzónak érzem. Ehelyett inkább azt javasolnám, hogy a nagyobb önkormányzatok tarthassák meg az iskoláikat, míg a kistelepüléseknél valóban szükséges az állami fenntartói felelősség növelése.

- Óriási sajtóvisszhangot kapott az az elképzelés, amely szerint az általános iskolákban a nevelést-oktatást úgy kell megszervezni, hogy a foglalkozások legalább délután négy óráig tartsanak. Ön milyen egész napos iskolát szeretne?

- Sajnos, sok fogalom összekeveredett a vita során. Az egész napos iskolán van, aki csak a napközit vagy a tanulószobát érti, én amikor ennek támogatásáról beszéltem, egy olyan iskolaszervezési mellett érveltem, ahol nem a gyermekek napközbeni megőrzése a fő hangsúly, hanem az, hogy "húzzuk szét a tanítási időt", hogy legyen lehetőség az egyénre szabott fejlesztésre,a csoportmunkára, a gyakorlásra, az ismétlésre, a közösséggé formálódásra; tehát egy élhetőbb, normálisabb iskolai kultúrának ágyazzunk meg. Mindezt választható, de az állam által szakmai és anyagi eszközökkel támogatott megoldásnak javaslom, és semmiképpen nem tenném kötelezővé, különösen nem a felső tagozat esetében. Az egész napos iskola modellje hozzásegít ahhoz, hogy oldottabb, emberibb, jobb minőségű oktatást adhassunk mindenkinek. Ne csak az járhasson néptáncra, sportfoglalkozásra, zeneórára, akinek meg tudják ezt fizetni a szülei. Szeretnénk, ha ez előbb-utóbb mindenki számára elérhető lenne, de ha most - a feltételek biztosítása nélkül - kötelezővé tennénk, azzal többet ártanánk, mint használnánk. Ha emberibbé tesszük az iskolai létet, akkor már nem oktatás-végrehajtási intézményként élik meg a gyerekek az iskolát. Ne feledjük, addig marad a diákok a számára öröm a tanulás, ameddig nap mint nap szívesen lépnek be az iskola kapuján.
(...)
kapcsolódó
   Pokorni gyermekcentrikussá tenné a tantárgyközpontú oktatást
   A béreknek a teljesítményhez kell igazodnia
   "Az egész napos oktatás kulcsfontosságú a hátrányos helyzetűeknek"
   "Oldottabb, lazább, emberibb iskolát teremtsünk"


10.903 - "Azt vártam, hogy Orbán hozzányúl a szent tehenekhez" - interjú Mellár Tamással > 2011. 10. 29., 7:52 [origo]

www.nemzetihirhalo.hu *************

"Azt vártam, hogy Orbán hozzányúl a szent tehenekhez" - interjú Mellár Tamással
2011. 10. 29., 7:52 [origo]
w
Nem látja értelmét a forint tudatos gyengítésének, komoly kockázatokat észlel a bankrendszerben, laza egyezséget javasol az IMF-fel és hiányolja a gazdaságpolitikai koncepciót Mellár Tamás. A magát jobboldali konzervatív közgazdásznak valló egyetemi tanár azt várta volna a kormánytól, hogy az hozzányúljon a nagy állami elosztórendszerekhez, de ezt nem tette meg - derül ki az [origo]-nak adott interjújából.

Magyar és külföldi elemzők után már maga Matolcsy György sem zárja ki az ország leminősítésének kockázatát, erről néhány napja a Heti Válasznak adott interjúban nyilatkozott. Ön szerint tud valamit a gazdasági miniszter, vagy pusztán szerencsétlenül fogalmazott és véletlenül küldte lejtőre a forintot?

10.902 - Orbán: Nem lehet egymillió "adósrabszolga" az országban + hang (fidesz.hu)

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Eljött a pillanat: a Fidesznél beismerték!
2011.10.28. Véleményvezér

Kapcsolódó:
   Orbán: Nem lehet egymillió "adósrabszolga" az országban + hang (fidesz.hu)


Orbán Viktor hajlandó volt szembenézni a ténnyel: a nagy trükk nem sikerült. Az államtitkár lemondott, Matolcsy, Járai és Varga Mihály pesszimista. A hátralévő két és fél évet a kármentés fogja kitölteni. (Fotó: Kovács Attila/MTI)

Az elmúlt napokban csak úgy kapkodtuk a fejünket, hiszen a korábban olyannyira magabiztos és optimista kormánypárti gazdaságpolitikusok egyre-másra elképesztően negatív kicsengésű nyilatkozatokkal lepték meg a közvéleményt. Ezek alapján a Véleményvezérnek úgy tűnik, mára a miniszterelnökségi boszorkánykonyhában is kénytelenek voltak elfogadni, hogy a 2012-es év sokkal csúnyább lesz, mint azt eddig gondolták.

Ajánlott írásunk: Így szenved vereséget Orbán gyorsnaszádja

Tovább > Érkezett egyéb írások < Tovább

10.901 - Herman Pista maga volt a SZABADSÁG. A legbecsesebb magyar érték egyik megjelenítője, csak megtért őseihez.

** www.nemzetihirhalo.hu *************
A SZABADSÁG nem hallhat meg!
2011.10.30, 02:17 Nemzeti Hírháló

Márpedig Herman Pista maga volt a SZABADSÁG. A legbecsesebb magyar érték egyik megjelenítője, csak megtért őseihez.

Nekem voltak vele vitáim, hiszen mindketten keményfejű magyarok lévén, nem tűrtük az ellentmondást, s hirtelenek voltunk: mint kuruc őseink. De nem volt iránta harag a szívemben soha, s meg kellett emlékeznem róla október 23.-án Budapesten. Ott, ahol 2006-ban kirakta a tömeg a SZABADSÁG szót az útra. Meg kellett tennem, hiszen minden emberi hibája ellenére is nagyszerű és hűséges magyar volt, a Szent Korona igaz híve. Küzdőtársam volt, minden vitánk ellenére!

Mellbevágott a számomra hirtelen halálhíre, s a hiányozni fog őszinte keménysége, nyíltsága. Számára is a SZABADSÁG volt a legfontosabb, s neki megadatott a Gárda parancsnokság, ahol elő kellett vennie az önfegyelmet és a bajtársi megértést, mert ezek is benne rejlettek az Ő színes egyéniségében.

Mindig hiányozni fog számomra a Kossuth téren énekelt irredenta nóták mögül a hangja, amit ezer közül is megismertem mindig. Hiányozni fog naiv jóhiszeműsége, de kemény elszántsága is. A Jóisten nem vette el tőlünk, csak SZABADSÁGRA engedte, de lelke és a jövőbe vetett hite itt maradt közöttünk, mint ahogy a küzdőszelleme is.

Nyugodj békében Pista!

Nem hagyjuk, hogy megfeledkezzen rólad a hálátlan idő.

Hiszen örökké a bajtársaid maradunk Mi: Kossuth tériek!

Kapcsolódó:
   VEGYÜK ÉSZRE: Változik a világ, New Yorktól Athénig

2011. október 30., vasárnap

10.900 - Kutasi József Antal: 1956. november 23.-án késő este, elértük a magyar - osztrák határt, és beléptünk a szabad Ausztria területére!









Mind politikai menekült 1956 december elején Németországba kerültem.

Magyarországon (Kiscsévi Állami Gazdaság, Pilisjászfalu), 1953. szeptember 1.- töl gyakornok, brigádvezető és agronómus voltam. Az összes társadalmi munkákban - aktív -,  rész vettem. DISZ-titkár (Dolgozó Ifjúsági Szövetség), Kommunista Párt tagjelöltje, a fiatalság kultúra- és sport szervezője stb.

Az Állami Gazdaságban, (1956. október 26. - 1956. november 20.) az ideiglenes forradalmi bizottság tagja lehettem, mind Kommunista Párt tag jelölt!

A forradalom ideje alatt tudtam meg az igazságot, hogy a kommunisták és azok hatalma minket csak hazugsággal és becsapással neveltek, az ő módjuk szerint arra az életre, amit ők jónak láttak és vezettek. Ekkor lettem - máról holnapra - kommunista ellenes forradalmár a szabadságért, a békéért, az igazságért, a jobb életért küzdő harcoló!

1956 november közepén, mikor a Kiscsévi Állami Gazdaság, új kommunista vezetőket kapott, jött a kezdő büntetés. Agronómusi feladatomtól papíron megvontak, és még több munkával, mind agronómus, terheltek meg. Gyakornoki fizetésbe soroltak! 1956. december 1 -töl, például havi 3.000 Forint helyet 1.000 Forint lett volna a fizetésem. 1953 - óta családfenetartó voltam (Édesanyám, Öcsém, Hugóm és saját magam!), hogyan  tudtam volna a családot eltartani? Mikor baráti köreim megsúgták, hogy politikai okokból le akarnak tartóztatni, és börtönbe csukni, muszáj volt a leggyorsabban cselekednem és az Anyaországot elhagyni. Elhatározásom pillanatok alatt történt és csatlakoztam a hatos csoporthoz. Én elmentem, Hazámat elhagytam, család meg éhezett, ruházkodásra nem is gondolva! Leányváron a Bécsi út 114, most 154- ben, ahol laktunk, a jó kuti vizünk, szeder, birsalma meg  megy fák, segítették  a kedveseimnek az éhséget csillapítani.

1956. november 20.-án barátnőmmel (Gara Erzsébet), testvérével (Gara László), annak barátaival és az én barátommal (Hajnal László), heten elhagytuk Pilisjászfalut, Leányváron, Dorogon, Győrön keresztül. Győrtől a magyar-osztrák határig gyalog tettük meg az utat, és egy fizetett vezetővel 1956. november 23.-án elértük a szabad Ausztriát. Két heti bécsi tartózkodás után barátommal (Hajnal László), és sok-sok menekülttel vonattal Bocholdba  (Németország) a volt régi katonai táborba kerültünk és onnan Duisburgba, ahol 1956. december 22.-én a Mannesmann AG, Hüttenwerk Huckingen-be vasmunkások lettünk, mert németül nem tudtunk. A barátnőm, testvére és a barátai Bécsből Amerikába mentek és az óta sincs velük kapcsolatom.

Európa sok országait jártam, az emigrációban élő magyar honfitársaimnak, a mindig elfelejtő anyahazánk lenyomásának figyelmi felhívásra. Több európai emigráns újságoknál jelentek meg írásaim. Sok ünneplési összejöveteleken mindig megadtam Kecskési Tollas Tibornak és emigráns barátaimnak a segítségem. Münchenben való költözködés után, 1965- ben, tevékenységeimet befejeztem, mert a Magyar Köztársaság kommunista titkos szolgálata, mindig nyomon követett, azonkívül munkám, és a második német házasságon, nagyon lefoglalt.


A magyar kommunista vezetése megbüntetett azzal, hogy csak 13 év után mehettem látogatóba, Magyarországra. A szüleimet, testvéreimet, családomat, rokonaimat, barátaimat csak ez idő után láthattam viszont Magyarországon. Szüleimnek és testvéreimnek, évek után megengedte a Magyar Népköztársaság, hogy Németországban meglátogathassanak. Az összes emigráns politikai tevékenységemet  be kellett fejeznem. Ez volt a kikötése a magyar kommunista kormánynak.

1965 óta élek Münchenben, de minden magyar tevékenységből visszavonultam. A müncheni nyomdában néha meglátogattam Kecskési Tollas Tibort. Mivel a munka feladatom megengedte, szoktam találkozni magyar személyekkel, vásárlókkal, és a beszélgetéseknél a magyar kommunista kormány is téma volt. A Müncheni Magyar Katolikus Misszióval Daniel fiúnk születése után 1999-től kerültem kapcsolatba. Daniel ez óta rendszeresen járt a Néptánc csoportba, a Hétvégi Magyar Iskolába és a Cserkészetre. Jelenleg csak a Cserkészcsapatban van tevékenysége, ahol a Cserkésztermékek eladásával is foglalkozott. Látogatója voltam a Széchenyi Körnek és egyéb más magyar rendezvényeknek.

1957 után magyar állampolgárságomat a kommunista kormány felfüggesztette, és 1993-ban az új magyar, demokrata kormány visszaadta. Mivel hosszú éveken keresztül, csalódtam a Hazánk politikáján, és a megtorlásokon, így csak most bátorkodtam, minden tervezés nélkül Magyarországra vissza térni.

Hosszú 55 évi emigráció után, 2011. július 6 - án, véglegesen vissza jöttem szeretett hazámba, Magyarországra, mert itt születtem Budapesten. Nem számolva a 200.000 hazafit, egyedül mentem, egyedül jöttem! Egyenlőre csak a legfontosabbakat hoztam két bőröndbe, vonattal. A komputer gépeknek Münchenben, német szolgáltatóik vannak. Itt a Hazámban különböző Internet termekben végzem feladatom és dolgozok a KUTASI JÓZSEF ANTAL oldal szerkesztésén.

Részvétemmel, gazdagítottam a  Magyar Csodaszarvas Egyesület JÓTÉKONYSÁGI ESTJÉT a  Magyarság Házában, 2011. október 28. (péntek) 18 órakor, ahol  Fővédnök: Schmittné Makray Katalin Asszony - A Magyar Köztársaság elnökének felesége - volt.

Beszélgetésünkben, tájékoztattam a KUTASI JÓZSEF ANTAL oldal feladatát, és kitértem az 55 év távollét utáni Hazámba való végleges visszatérésemre. Nekem az  élet legszebb pillanataihoz tartozik, amikor a Magyar Köztársaság Asszonya, örömében átölelt és egy puszival megajándékozott. Köszönöm szépen, és ígérem, hazámat hűen fogom szolgálni.

Máté Imre        Kutasi József  ?    Kucsera János


Magyar Katolikus Misszió Münchnen

Elérhetöségem:
Kutasi József Antal
H - 2081 - Piliscsaba - Klotildliget
Munkácsy Mihály köz 3
Mobil: 0036 70 589 98 83

http://www.jozsef-kutasi.de/Az_eletem_utja_-_Kutasi_Jozsef/az_eletem_utja_-_kutasi_jozsef.htm > kérem kimásolni!
E-mail
Honlap


10.899 - KUTASI JOZSEF ANTAL bejegyzés olvasói! > Facebook nélkül! A négyes számnál megálltam de, és így tovább! >>>>>>>>>>>>>>>

Oldal       Facebook nélkül!    A nyilra kattintani!
    Alkalom
 
/
Kutasi József Antal

1,932




 
/2010/10/6844-magyarorszag-budapest-2010-oktober.html
Kutasi József Antal: 6.844 - Magyarország, Budapest ...

480




/2011/05/9568-enigma-tv-ertekes-es-hasznos.html
Kutasi József Antal: 9.569 - Enigma TV Értékes és ...

289




/2009/10/3553-bakk-istvan-bosszu-merlege-avagy.html
Kutasi József Antal: 3.553 - Bakk István: A bosszú m...

281




/2011/10/10872-hiteltarsulashu-hiteles-nap.html
Kutasi József Antal: 10.872 - Hiteltársulás.hu - Hit...

229




/search
Kutasi József Antal

144




/2011/09/10593-dr-gaudi-nagy-tamas-dr-morvai.html
Kutasi József Antal: 10.593 - Dr. Gaudi-Nagy Tamás, D...

141




/2011/01/8259-belugyminiszteriumi-kozlemeny.html
Kutasi József Antal: 8.259 - Belügyminisztériumi kö...

126




/2011/10/10644-egymillioan-magyar.html
Kutasi József Antal: 10.644 - Egymillióan a magyar sa...

92




/2011/07/10182-dr-papp-lajos-szivsebesz.html
Kutasi József Antal: 10.182 - Dr. Papp Lajos, szivseb...

85




/2011/03/8736-magyarorszag-11-szazalek-folott.html
Kutasi József Antal: 8.736 - Magyarország 11 százal...

80




/2011/10/10706-aki-gazzal-fut-es-tigaz.html
Kutasi József Antal: 10.706 - "Aki gázzal fűt és a ...

74




/2011/08/10293-drabik-janos-mi-vitte-az-orszagot.html
Kutasi József Antal: 10.293 - Drábik János: Mi vitte...

69




/2010/01/4240-dobogoko-pilis-hotel-volt-bm-udulo.html
Kutasi József Antal: 4.240 - Dobogókő Pilis Hotel (v...

61




/2011/09/10558-meghivo-somlosi-lajos.html
Kutasi József Antal: 10.558 - Meghívó Somlósi Lajos...

56




/2011/02/8431-lassuk-csak-kicsoda-ez-borocz.html
Kutasi József Antal: 8.431 - Lássuk csak, kicsoda ez ...

56




/2011/05/9475-megetetett-tarsadalom-egy-ujabb.html
Kutasi József Antal: 9.475 - A megetetett társadalom ...

48




/2011/10/10636-zsambeki-nagyvasar-2011-oktober.html
Kutasi József Antal: 10.636 - ZSÁMBÉKI NAGYVÁSÁR 2...

48




/2010/12/7295-sasfa-decemberi-vendege-kocsis.html
Kutasi József Antal: 7.295 - A SASFA decemberi vendég...

45




/2010/10/6792-magyarorszag-forradalom-1956.html
Kutasi József Antal: 6.792 - Magyarország! Forradalom...

45




/2011/10/10661-nepszamlalas-jogszeru-elutasitasa.html
Kutasi József Antal: 10.661 - Népszámlálás jogszer...

44




/2011/09/10527-szaniszlo-ferenc-echo-tv.html
Kutasi József Antal: 10.527 - Szaniszló Ferenc, Echo ...

44




/2011/09/10511-ha-szeretnetek-latni-magyar.html
Kutasi József Antal: 10.511 - Ha szeretnétek látni M...

42




/2011/01/7924-mvsz-bizottsag-petofi-sandor-foldi.html
Kutasi József: 7.924 - MVSZ-bizottság Petőfi Sándor...

41




/2011/10/10726-belugyminiszteriumi-kozlemeny.html
Kutasi József Antal: 10.726 - Belügyminisztériumi k...

40




/2010/10/6722-ballan-maria-fogadd-oszinte.html
Kutasi József Antal: 6.722 - Ballán Mária: Fogadd ő...

39




/2011/06/9949-tutanhamon-kincsei.html
Kutasi József Antal: 9.949 - Tutanhamon kincsei

36




/2011/08/10272-megjelent-dobogoko-kiralyi.html
Kutasi József Antal: 10.272 - Megjelent a Dobogókő -...

36




/2011/10/10689-prof-dr-bokor-imre-gyere-vissza.html
Kutasi József Antal: 10.689 - Prof. Dr. Bokor Imre: GY...

35




/2011/09/10616-magyarorszag-adossaga-vizualisan.html
Kutasi József Antal: 10.616 - Magyarország adóssága...

35




/2011/08/10290-regi-magyar-filmek.html
Kutasi József Antal: 10.290 - Régi magyar filmek

35




/2010/03/4957-emlekezzunk-1848-marcius-15-2010.html
Kutasi József: 4.957 - Emlékezzünk!! 1848. március ...

35




/2011/09/10620-ennyit-lehet-nyerni.html
Kutasi József Antal: 10.620 - Ennyit lehet nyerni a v...

34




/2010/12/7469-orban-ha-roma-gyerekek-potyognak.html
Kutasi József: 7.469 - Orbán: "Ha roma gyerekek potyo...

34




/2011/10/10735-egzotikus-nyaralas-vegrehajtoknak.html
Kutasi József Antal: 10.735 - Egzotikus nyaralás a v...

33




/2011/09/10481-gyaszjelentes-dr-kepiro-sandor.html
Kutasi József Antal: 10.481 - GYÁSZJELENTÉS Dr. Ké...

33




/2011/01/7783-httpwwwmagyarvagyokcomvideoklistak.html
Kutasi József Antal: 7.783 - http://www.magyarvagyok.c...

32




/2010/05/5799-budapest-magyar-hirlap-2010-majus.html
Kutasi József Antal: 5.799 - Dúró Dórával készül...

31




/2008/10/1209-lvay-atilla-oktber-23-2005-2006-s.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 1.209 - Lévay A...

31




/2010/01/4388-szantai-lajos-nepdalaink.html
Kutasi József Antal: 4.388 - SZÁNTAI LAJOS Népdalai...

30




/2011/04/9260-dr-eva-maria-barki-magyarorszag.html
Kutasi József Antal: 9.260 - Dr. Eva Maria Barki A Ma...

29




/2011/05/9368-szabadsag-2011-2012-csokken.html
Kutasi József Antal: 9.368 - Szabadság 2011-2012: cs...

28




/2011/07/10195-vandor-bela-dr-isten-eltessen.html
Kutasi József Antal: 10.195 - Vándor Béla dr.: Isten...

27




/2011/02/8380-piffko-andras-gyaszjelentes.html
Kutasi József Antal: 8.380 - Piffkó András gyászjel...

27




/2010/12/7380-orban-viktor-maganmeghallgatason.html
Kutasi József Antal: 7.380 - Orbán Viktor Magánmegha...

25




/2011/05/9488-regi-olasz-dalok-egy-kis.html
Kutasi József Antal: 9.488 - Régi olasz dalok! Egy k...

25




/2011/03/8953-szlovakia-uralkodoi.html
Kutasi József Antal: 8.953 - Szlovákia uralkodói !!!

25




/2008/02/322-az-erd-pter-jelensg-nyomul-zsidk.html
Kutasi József Antal: 322 - Az Erdő Péter-jelenség: ...

25




/2011/07/10130-pilisszanto-magyar-nemzeti.html
Kutasi József Antal: 10.130 - Pilisszántó Magyar Ne...

24




/2011/02/8665-ime-magyarorszag-kremje-mszp-szdsz.html
Kutasi József Antal: 8.665 - Íme, a Magyarország "kr...

24




/2010/06/5856-orban-viktor-es-csaladja-az.html
Kutasi József Antal: 5.856 - Orbán Viktor és család...

23




/2010/06/5856-orban-viktor-es-csaladja-az.html
Kutasi József Antal: 5.856 - Orbán Viktor és család...

23




/2011/09/10574-harom-vilag-talalkozasa-2011.html
Kutasi József Antal: 10.574 - HÁROM VILÁG TALÁLKOZ...

22




/2011/10/10646-drabik-janos-eloadasa.html
Kutasi József Antal: 10.646 - Drábik János előadás...

22




/2010/12/7714-elek-attila-fuggetlen-szabad.html
Kutasi József Antal: 7.714 - Elek Attila: Független S...

22




/2011/10/10847-uj-jeles-felfedezesem-miszerint.html
Kutasi József Antal: 10.847 - Új jeles felfedezésem,...

22




/2010/09/6247-szureti-felvonulas-es-mulatsag.html
Kutasi József Antal: 6.247 - Szüreti felvonulás és ...

21




/2011_03_01_archive.html
Kutasi József: 2011.03.01. - 2011.04.01.

21




/2009/10/3632-egy-jo-anyag-httpwwwigazsagok.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 3.632 - : Egy j...

21




/2008/10/1145-atilla-lvay-tony-blair-in-budapest.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 1.145 - Atilla L...

21




/2011/07/101180-az-uj-kozmunka-programban-4-oras.html
Kutasi József Antal: 10.180 - Az új közmunka program...

21




/2011/09/10591-annyi-arc-ismeros-payer-andras.html
Kutasi József Antal: 10.591 - "ANNYI ARC ISMERŐS" - P...

20




/2011/02/8560-magyarorszag-miniszterelnokseg.html
Kutasi József Antal: 8.560 - Magyarország Minisztere...

20




/2011/04/9181-bukkfalvi-roland-mely-szakadek.html
Kutasi József Antal: 9.181 - Bükkfalvi Roland Mély ...

20




/2009/05/2516-istvan-bakk-pauliner-auf-dem.html
Kutasi József: 2.516 - István Bakk: Pauliner auf dem ...

20




/2009/06/2735-osszefoglalo-2734-czapp-janos.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 2.735 - Összefo...

19




/2011/03/8979-magyarorszag-alkotmanyaalaptorveny.html
Kutasi József Antal: 8.979 - Magyarország Alkotmánya...

19




/2010/04/5526-duro-dora-jobbik-szovivoje.html
Kutasi József Antal: 5.526 - Dúró Dóra a Jobbik sz...

19




/2011/06/10027-vattay-szabolcs-ujabb-csapda.html
Kutasi József Antal: 10.027 - Vattay Szabolcs: ÚJABB ...

19




/2011/10/10721-panasz-bejelentes-tesco.html
Kutasi József Antal: 10.721 - PANASZ BEJELENTÉS A TES...

19




/2011/01/7969-brusszeli-magyar-bal-2011-februar.html
Kutasi József Antal: 7.969 - Brüsszeli Magyar Bál 20...

19




/2011/07/10201-miskolci-bolcsesz-egyesulet-xvi.html
Kutasi József Antal: 10.201 - Miskolci Bölcsész Egye...

18




/2010/03/5040-duro-dora-jobbik-szovivoje.html
Kutasi József Antal: 5.040 - Dúró Dóra, a Jobbik sz...

18




/2009/06/2810-magyar-koztarsasag.html
Kutasi József: 2.810 - Magyar Köztársaság Külügym...

18




/2011/03/8976-magyarody-szabolcs-hamiltoni.html
Kutasi József: 8.976 - Magyaródy Szabolcs: A hamilton...

18




/2009/07/2892-hun-magyar-szekely-rovasiras.html
Kutasi József Antal: 2.892 - Hun-Magyar-Székely Rová...

17




/2011/02/8603-az-enok-kulcsair-egy-7-szinten.html
Kutasi József Antal: 8.603 - AZ ÉNOK KULCSAI(R) egy 7...

17




/2011/08/10294-tejfalussy-andras-nepirtasi.html
Kutasi József Antal: 10.294 - Tejfalussy András: Nép...

17




/2011/08/10239-szigetvari-gyogyfurdo-ide-kell.html
Kutasi József Antal: 10.239 - Szigetvári Gyógyfürd...

17




/2011/03/8950-drolveczky-istvan-ugyved-nagyon.html
Kutasi József Antal: 8.950 - Dr.Ölveczky István ügy...

16




/2011/02/8713-eon-sokan-nem-gondolnak-arra-hogy.html
Kutasi József Antal: 8.713 - E.ON Sokan nem gondolnak...

16




/2011/02/8613-tiltott-film-avosok-torvenytelen.html
Kutasi József Antal: 8.613 - TILTOTT film: ÁVÓSOK - ...

16




/2011_09_01_archive.html
Kutasi József Antal: 2011.09.01. - 2011.10.01.

16




/2009/03/2097-nemzeti-szinhaz-opera-1896-regi.html
Kutasi József Antal: 2.097 - Nemzeti Színház - Opera...

16




/2008/07/1071-szentsge-xvi-benedek-ppa-eure.html
Kutasi József: 1.071 - Őszentsége XVI. Benedek Pápa...

16




/2011/06/9794-maria-radio-elo-kozvetites.html
Kutasi József Antal: 9.794 - MÁRIA RÁDIÓ Élő kö...

16




/2011/10/10829-magyarok-vilagszovetsege-budapest.html
Kutasi József Antal: 10.829 - Magyarok Világszövets...

16




/2011/09/10624-kutasi-jozsef-antal-oldal.html
Kutasi József Antal: 10.624 - KUTASI JÓZSEF ANTAL old...

16




/2010/02/4707-nyilt-level-az-apeh-reszere-targy.html
Kutasi József Antal: 4.707 - Nyílt levél az APEH ré...

15




/2011/08/10393-american-hungarian-federation.html
Kutasi József Antal: 10.393 - American Hungarian Feder...

15




/2011/06/9888-i-magyar-vilagtalalkozo-uj-infok.html
Kutasi József Antal: 9.888 - I. Magyar Világtalálkoz...

15




/2011/10/10696-bakk-istvan-szabadsag-szobor.html
Kutasi József Antal: 10.696 - Bakk István: A Szabads...

15




/2011/05/9520-csiksomlyo-2011-az-orban-balazs.html
Kutasi József Antal: 9.520 - Csíksomlyó 2011 Az Orb...

15




/2010/03/5098-magyar-katolikus-misszio-ertesito.html
Kutasi József Antal: 5.098 - Magyar Katolikus Misszió...

15




/2011/10/10852-orban-viktor-2011-oktober-25-i.html
Kutasi József Antal: 10.852 - Orbán Viktor a 2011. ok...

15




/2011/07/10101-meghalt-habsburg-otto-szerzo-mti.html
Kutasi József Antal: 10.101 - Meghalt Habsburg Ottó ...

14




/2009/04/2204-schuster-lorant-tiszaeszlar-2009.html
Kutasi József Antal: 2.204 - Schuster Lóránt: Tiszae...

14




/2010/12/7483-kegyelemben-teljes-aldott-szent.html
Kutasi József: 7.483 - Kegyelemben teljes, áldott Sze...

14




/2011/05/9582-nyilt-level-az-egyesult-allamok.html
Kutasi József Antal: 9.582 - Nyílt levél az Egyesül...

14




/2011/06/10040-slager-fesztival-magyar-rozsaval.html
Kutasi József Antal: 10.040 - Sláger Fesztivál Magya...

14




/2011/09/10436-tejfalussy-andras-nyilt-levele.html
Kutasi József Antal: 10.436 - Tejfalussy András nyíl...

14




/2011/04/9217-top-secret-szigoruan-bizalmas.html
Kutasi József Antal: 9.217 - TOP SECRET! SZIGORÚAN BI...

14




/2011/08/10375-magyar-agyak-talalmanyi-kiallitas.html
Kutasi József Antal: 10.375 - Magyar Agyak Találmány...

13




/2009/10/3693-magyarorszag-fuggetlen-ujsagirok.html
Kutasi József Antal: 3.693 - Magyarország :: Függetl...

13




/2011/01/8138-prof-dr-bokor-imre-aktualis.html
Kutasi József: 8.138 - Prof. Dr. Bokor Imre Aktuális...

13




/2011/05/9412-titkos-fotok-ez-hihetetlen-el.html
Kutasi József Antal: 9.412 - TITKOS FOTÓK! Ez Hihetet...

13




/2011/01/7850-kulakhelyzet-mikofalvan-1951.html
Kutasi József Antal: 7.850 - Kulákhelyzet Mikófalvá...

13




/2010/08/6134-magyarorszag-benzin-kereskedelmi.html
Kutasi József: 6.134 - Magyarország A benzin kereske...

13




/2010/11/6937-magyarorszag-netto-jovedelem.html
Kutasi József Antal: 6.937 - Magyarország Nettó jö...

13




/2011/10/10819-schmitt-pal-zsidok-jol-erzi.html
Kutasi József Antal: 10.819 - Schmitt Pál: A zsidók ...

13



XXX
/2011/01/8097.html
Kutasi József: 8.097 -

13




/2011/09/10580-dr-lehmann-gyorgy-feljelentesem.html
Kutasi József Antal: 10.580 - Dr. Léhmann György: Fe...

13




/2010/12/7543-varanusblog-jovo-elkezdodott.html
Kutasi József: 7.543 - varanus.blog A jövő elkezdő...

13




/2009/02/1780-karl-marx-1867-tokesek.html
Kutasi József Antal: 1.780 - Karl Marx, 1867 "A tők...

13




/2011/09/10508-farkasreti-estek-sorozat.html
Kutasi József Antal: 10.508 - A "Farkasréti Esték" s...

13




/2011/10/10758-mszf-az-ongyilkos-hitelkarosult.html
Kutasi József Antal: 10.758 - MSZF: az öngyilkos hite...

13




/2010/11/7131-piliscsaba-klotildligeti-romai.html
Kutasi József Antal: 7.131 - Piliscsaba Klotildligeti...

13




/2011/09/10507-pilis-sziveben-pilisszanton.html
Kutasi József Antal: 10.507 - A Pilis szívében Pilis...

12




/2010/10/6650-budapest-ferencvaros-bakats-ter.html
Kutasi József: 6.650 - Budapest Ferencváros, Bakáts...

12




/2011/02/8711-raszorulotol-segitsegnyujtast.html
Kutasi József Antal: 8.711 - A rászorulótól a segí...

12




/2011/08/10368-lalulirott-kasler-arpad.html
Kutasi József Antal: 10.368 - lAlulírott Kásler Árp...

12




/2011/09/10614-pilis-sziveben-pilisszanton.html
Kutasi József Antal: 10.614 - A Pilis szívében Pilis...

12




/2011/10/10718-dr-lehmann-gyorgy-hir-tv-celpont.html
Kutasi József Antal: 10.718 - DR. LÉHMANN GYÖRGY H...

12




/2011/05/9476-magyarorszag-tragediajanak.html
Kutasi József Antal: 9.476 - Magyarország tragédiáj...

12




/2011/10/10889-kovacs-endre-magyarorszag-vegso.html
Kutasi József Antal: 10.889 - Kovács Endre Magyarors...

12




/2010/09/6199-forras-esztergomi-szent-ozseb.html
Kutasi József: 6.199 - Forrás: Esztergomi Szent Özs...

12




/2011/10/10675-posta-imre-szarvasi-eloadasa.html
Kutasi József Antal: 10.675 - Posta Imre Szarvasi elő...

12




/2011/10/10701-patakfalvy-katalin-uj-kommunista.html
Kutasi József Antal: 10.701 - Patakfalvy Katalin Új ...

12




/2011/09/10595-keri-edit-konyve-magyarok.html
Kutasi József Antal: 10.595 - Kéri Edit könyve a Mag...

12




/2011/06/10000-ismetles-6789-kutasi-jeno-temetes.html
Kutasi József Antal: 10.000 - ISMÉTLÉS! 6.789 - Kut...

12




/2011/10/10740-bogar-laszlo-penzfegyverkezes.html
Kutasi József Antal: 10.740 - Bogár László: Pénzfe...

12




/2011/06/9919-magyar-nemzetorseg-torok-istvan.html
Kutasi József Antal: 9.919 - A Magyar Nemzetőrség "T...

11




/2011/05/9552-elnapoltak-kepiro-sandor.html
Kutasi József Antal: 9.552 - Elnapolták Képíró Sá...

11




/2011/10/10707-koldus-kalman-hunhirinfo.html
Kutasi József Antal: 10.707 - Koldus Kálmán - Hunhí...

11




/2010/12/7413-laszlo-andrea-magyar-enek-magyar.html
Kutasi József Antal: 7.413 - László Andrea: Magyar ...

11




/2009/05/2503-20090521-1920-megalakult.html
Kutasi József: 2.503 - 2009.05.21 19:20 Megalakult Pil...

11




/2010/01/4397-piliscsaba-nagykozseg.html
Kutasi József Antal: 4.397 - PILISCSABA NAGYKÖZSÉG ...

11




/2011/06/10032-eljon-egy-pillanat-az-eletedben.html
Kutasi József Antal: 10.032 - Eljön egy pillanat az ...

11




/2011/10/10716-evente-4-milliard-forinttal.html
Kutasi József Antal: 10.716 - Évente 4 milliárd fori...

11




/2010/12/7609-muncheni-magyar-katolikus-misszio.html
Kutasi József Antal: 7.608 - Müncheni Magyar Katoliku...

11




/2010/10/6703-kozben-nem-tortenik-igazabol-mas.html
Kutasi József Antal: 6.703 - "Közben nem történik i...

11




/2011/10/10713-forradalmi-atepites-kossuth-teren.html
Kutasi József Antal: 10.713 - Forradalmi átépítés ...

11




/2011/02/8658-fuggetlen-szabad-europa-nemzeti.html
Kutasi József: 8.658 - Független SZABAD EURÓPA | nem...

11




/2011/10/10628-patrubany-miklos-kennedy-nem.html
Kutasi József Antal: 10.628 - Patrubány Miklós: Kenn...

11




/2010/09/6503-sasfa-szeptemberi-vendege-dr.html
Kutasi József: 6.503 - A SASFA szeptemberi vendége Dr...

11




/2009/11/3869-frigyesy-agnes-epul-karpat-haza.html
Kutasi József Antal: 3.869 - Frigyesy Ágnes: Épül a...

11




/2011/10/10671-szekelyhon-hir-ujsag-erdely.html
Kutasi József Antal: 10.671 - A SZÉKELYHON HÍR - ÚJ...

10




/2011/10/10746-meghivo-dr-papp-lajos-bukkzsercen.html
Kutasi József Antal: 10.746 - Meghívó - Dr. Papp Laj...

10




/2010/08/6146-az-igazsagos-ii-becsi-dontes.html
Kutasi József Antal: 6.146 - Az igazságos II. BÉCSI ...

10




/2009/09/3299-uj-videok-wwwerdely-szephu.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 3.299 - Új vide...

10




/2011/10/70712-orszagos-szakkepzesi-tanevnyito.html
Kutasi József Antal: 70.712 - Országos Szakképzési ...

10




/2010/11/7101-kapu-49-tasnadi-laszlo-1989-ben.html
Kutasi József Antal: 7.101 - KAPU 49. Tasnádi Lászl...

10




/2011/08/10401-magyarok-szovetsege.html
Kutasi József Antal: 10.401 - Magyarok Szövetsége B...

10




/2011/06/9971-ujonnan-valasztott-magyarok.html
Kutasi József Antal: 9.971 - Újonnan választott Magy...

10




/2011/02/8724-betiltott-konyvek-magyarorszagon.html
Kutasi József: 8.724 - BETILTOTT KÖNYVEK MAGYARORSZÁ...

10




/2011/05/9387-titkolt-tortenelmunk-szuper-videok.html
Kutasi József Antal: 9.387 - Titkolt történelmünk (...

10




/2011/09/10506-meghivo-somlosi-lajos.html
Kutasi József Antal: 10.506 - Meghívó Somlósi Lajos...

10




/2011/05/9515-foldkerekseg-legboldogabb-es.html
Kutasi József Antal: 9.515 - A Földkerekség legboldo...

10




/2010/02/4717-miskolci-ugyeszseg-akadalyozza.html
Kutasi József Antal: 4.717 - Miskolci ügyészség aka...

10




/2011_10_01_archive.html
Kutasi József Antal: 2011.10.01. - 2011.11.01.

10




/2011/07/10128-hagytam-hogy-az-emberek.html
Kutasi József Antal: 10.128 - "Hagytam, hogy az embere...

10




/2011/09/10622-oroshazi-ferenc-zaszlos-nemzeti.html
Kutasi József Antal: 10.622 - Orosházi Ferenc a Zász...

10




/2011/10/10881-jon-munkahelyi-kaucio-meg-egy-ok.html
Kutasi József Antal: 10.881 - Jön a munkahelyi kauci...

10




/2011/03/9006-husvetrol-es-gyermekekrol-molnar-v.html
Kutasi József: 9.006 - "Húsvétról és a gyermekekr...

10




/2011/03/8897-apostoli-magyar-kiralysag-borbely.html
Kutasi József: 8.897 - Apostoli Magyar Királyság, Bo...

10




/2011/10/10857-magyarok-vilagszovetsege-budapest.html
Kutasi József Antal: 10.857 - Magyarok Világszövets...

10




/2011/07/10178-dr-lehmann-gyorgy-kulfoldon-elo.html
Kutasi József Antal: 10.178 - Dr. Léhmann György: K...

10




/2011/03/8857-kolozsvaron-magyar-allampolgari.html
Kutasi József: 8.857 - Kolozsváron, a magyar állampo...

10




/2011/09/10528-horthy-istvanne-festmeny.html
Kutasi József Antal: 10.528 - Horthy Istvánné festm...

9




/2011/06/9938-slagerfesztival-magyar-rozsaval.html
Kutasi József Antal: 9.938 - Slágerfesztivál Magyar ...

9




/2011/10/10695-vattay-szabolcs-igy-kellett-akkor.html
Kutasi József Antal: 10.695 - Vattay Szabolcs: ÍGY KE...

9




/2010/10/6881-dr-gaudi-nagy-ellen-kamarai.html
Kutasi József: 6.881 - Dr. Gaudi-Nagy ellen kamarai el...

9




/2011/08/10257-kutasi-jozsef-antal-622-ismerose.html
Kutasi József Antal: 10.257 - Kutasi József Antal 622...

9




/2011/06/10045-fogathajto-verseny.html
Kutasi József Antal: 10.045 - Fogathajtó verseny Kuns...

9




/2011/09/10512-gyakorlatoznak-terrorelharitasi.html
Kutasi József Antal: 10.512 - Gyakorlatoznak a terrore...

9




/2009/10/3686-dee-andras-halas-lennek-ha-tobbe.html
Kutasi József Antal: 3.686 - Deé András: Hálás len...

9




/2011/05/9695-gyozelem-az-arveres-erdeklodes.html
Kutasi József Antal: 9.695 - Győzelem! - Az árverés...

9




/2011/06/9769-vandor-bela-dr-113-regi-magyar.html
Kutasi József Antal: 9.769 - Vándor Béla dr. 113 r...

9




/2011/09/10600-fidesz-nem-csokkentette-hanem.html
Kutasi József Antal: 10.600 - A Fidesz nem csökkentet...

9




/2011/08/10268-vmezogecsei-lekvarfozo-fesztival.html
Kutasi József Antal: 10.268 - V.Mezőgecsei lekvárfő...

9




/2011/07/10183-orosz-mihaly-zoltan-erpatak.html
Kutasi József Antal: 10.183 - Orosz Mihály Zoltán É...

9




/2010/12/7709-pro-hungaria-dr-henney-roberta.html
Kutasi József: 7.709 - Pro Hungaria Dr. Henney Robert...

9




/2011/09/10516-meghivo-hegyvideki-trianon.html
Kutasi József Antal: 10.516 - Meghívó ! A HEGYVIDÉK...

9




/2011/10/10693-horvath-katalin-enekesno-vagyok.html
Kutasi József Antal: 10.693 - Horváth Katalin: Éneke...

9




/2011/09/10608-bakk-istvan-megujulas-eveben.html
Kutasi József Antal: 10.608 - Bakk István: A MEGÚJUL...

9




/2010/11/7093-dr-kolozsy-sandor-szobraszmuvesz.html
Kutasi József Antal: 7.093 - Dr. Kolozsy Sándor Szobr...

9




/2010/01/4466-felado-harmathy-ildiko.html
Kutasi József Antal: 4.466 - Feladó: Harmathy Ildikó...

9




/2011/09/10522-dr-somogyfoki-gyorgy-megdobbento.html
Kutasi József Antal: 10.522 - Dr. Somogyfoki György: ...

9




/2010/03/5101-tempo-part-elnoke-nyilt-level.html
Kutasi József: 5.101 - TEMPO Párt elnöke: Nyílt lev...

9




/2011/08/10271-magyar-nemesi-csaladok-nobilitas.html
Kutasi József Antal: 10.271 - A magyar nemesi családo...

9




/2010/11/7039-ii-magyar-hagyomanyorzo-bal-ullon.html
Kutasi József: 7.039 - II. Magyar Hagyományőrző bá...

9




/2010/05/5808-kutasi-jozsef-latogatok-hetfo-2010.html
Kutasi József Antal: 5.808 - Dúró Dóra, a Jobbik sz...

9




/2011/10/10649-talan-levai-aniko-megerdemelne.html
Kutasi József Antal: 10.649 - Talán Lévai Anikó meg...

9




/2011/07/10091-aranyosi-ervin-erints-meg-vers.html
Kutasi József Antal: 10.091 - Aranyosi Ervin: Érints ...

9




/2011/09/10436-amerikai-nepszava-gyilkolasra.html
Kutasi József Antal: 10.436 - Amerikai Népszava: Gyil...

9




/2010/10/6728-juhasz-agnes-katalin-fogaz.html
Kutasi József Antal: 6.728 - Juhász Ágnes Katalin F...

9




/2011/10/10862-patrubany-miklos-magyarok.html
Kutasi József Antal: 10.862 - Patrubány Miklós, a Ma...

8




/2011/09/10520-napsugar-anna-jeltanc.html
Kutasi József Antal: 10.520 - Napsugár Anna jeltánc ...

8




/2011/05/9326-ha-szereted-regi-magyar-filmeket.html
Kutasi József Antal: 9.326 - Ha szereted a régi magya...

8




/2010/04/5543-nemeth-laszlo-minoseg-forradalma.html
Kutasi József: 5.543 - Németh László A MINŐSÉG FO...

8




/2011/09/10612-vegre-egy-jo-hir-budahazyekat.html
Kutasi József Antal: 10.612 - VÉGRE EGY JÓ HÍR! Bu...

8




/2011/09/10508-vi-palos-napfordulo-unnep.html
Kutasi József Antal: 10.508 - VI. Pálos Napforduló ...

8




/2009/11/3990-vilagga-megyek-tarsasjatek-kedves.html
Kutasi József: 3.990 - Világgá megyek, társasjáté...

8




/2011/08/10311-bakk-istvan-bakk-erzsebet-magyar.html
Kutasi József Antal: 10.311 - Bakk István - Bakk Erzs...

8




/2011/03/8826-gerloczy-karoly-ezt-hohert-igloi.html
Kutasi József Antal: 8.826 - Gerlóczy Károly: Ezt a ...

8




/2011/07/10106-budapest-2006-oktober-23.html
Kutasi József Antal: 10.106 - Budapest 2006 október 2...

8




/2010/11/6918-dr-ilkei-csaba-szabad-magyar.html
Kutasi József: 6.918 - Dr. Ilkei Csaba: A szabad magya...

8




/2010/11/7150-baranya-robert-tolvajnak-hazugnak.html
Kutasi József: 7.150 - Baranya Róbert: Tolvajnak, haz...

8




/2010/03/5133-posta-imre-fidesz-hivoknek.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 5.133 - Posta Im...

8




/2010/04/5285-lessz-meg-magyar-feltamadas.html
Kutasi József Antal: 5.285 - Lessz még Magyar feltám...

8




/2011/06/10055-egy-szekely-mester-faragasa.html
Kutasi József Antal: 10.055 - Egy-székely-mester-fara...

8




/2011/07/10187-ratine-feher-ibolya-kedves-joska.html
Kutasi József Antal: 10.187 - Rátiné Fehér Ibolya: ...

8




/2011/10/10785-lengyel-karoly-az-uzenet.html
Kutasi József Antal: 10.785 - Lengyel Károly: Az Üze...

8




/2011/08/10373-fort-andras-szabad-riport.html
Kutasi József Antal: 10.373 - Fort András - Szabad Ri...

8




/2011/10/10722-kisgazda-polgari-egyesulet-2011.html
Kutasi József Antal: 10.722 - A KISGAZDA POLGÁRI EGYE...

8




/2011/02/8313-dabasi-tamas-deviza-hitelesek.html
Kutasi József Antal: 8.313 - Dabasi Tamás Deviza Hit...

8




/2011/06/10012-urban-edit-eljon-egy-pillanat-az.html
Kutasi József Antal: 10.012 - Urbán Edit: Eljön egy ...

8




/2011/03/8830-tempo-part-bejelenti-magyarorszag.html
Kutasi József: 8.830 - TEMPO Párt bejelenti Magyarors...

8




/2011/02/8538-zsohar-melinda-kegyelettel.html
Kutasi József: 8.538 - Zsohár Melinda Kegyelettel em...

8




/2010/12/7382-kolozsvari-gyorgy-vagyok.html
Kutasi József: 7:382 - Kolozsvári György vagyok, kap...

8




/2010/02/4771-prof-dr-bokor-imre-2010-aprilis-11.html
Kutasi József Antal: 4.771 - Prof. Dr. Bokor Imre: 201...

8




/2011/07/10100-kutasi-jozsef-antal-bejegyzes.html
Kutasi József Antal: 10.100 - KUTASI JÓZSEF ANTAL bej...

8




/2011/10/10715-mirkoczki-adam-ujabb-100-milliard.html
Kutasi József Antal: 10.715 - Mirkóczki Ádám: Újab...

8




/2011/10/10632-hosiesseg-tisztesseg-meltosag-az.html
Kutasi József Antal: 10.632 - Hősiesség, Tisztesség...

8




/2011/10/10874-bayer-zsolt-tisztanlatasunkat.html
Kutasi József Antal: 10.874 - Bayer Zsolt: Tisztánlá...

8




/2011/08/10338-dr-bartal-sandor-vagyis-helyesen.html
Kutasi József Antal: 10.338 - Dr. Bartal Sándor: Vagy...

8




/2011/10/10888-torma-zsofia-sumer-nyomok.html
Kutasi József Antal: 10.888 - Torma Zsófia: Sumér ny...

8




/2011/10/10719-ma-delutan-4-kor-csengetnek-az.html
Kutasi József Antal: 10.719 - Ma délután 4-kor cseng...

8




/2011/03/9044-magyarok-vasara-szolnokon-2011.html
Kutasi József: 9.044 - Magyarok Vására Szolnokon 201...

8




/2011/10/10731-vattay-szabolcs-pusztulj-magyar.html
Kutasi József Antal: 10.731 - Vattay Szabolcs: PUSZTUL...

8




/2011/06/9821-dr-hargitay-hedy-igy-lopnak-otthon.html
Kutasi József Antal: 9.821 - Dr Hargitay Hédy: Így l...

7




/2011/05/9613-tortenelmi-vitezi-rend-buda.html
Kutasi József Antal: 9.613 - Történelmi Vitézi Rend...

7




/2009/07/2942-die-roma-in-ungarn.html
Kutasi József: 2.942 - Die Roma in Ungarn: "Demokratie...

7




/2011/01/8196-horthy-korszak-megasztarjai.html
Kutasi József: 8.196 - A Horthy-korszak megasztárjai,...

7




/2011/06/9910-kisgyori-hagyomanyorzok.html
Kutasi József Antal: 9.910 - Kisgyőri Hagyományőrz...

7




/2011/05/9754-der-in-ungarn-geborene-wahl.html
Kutasi József Antal: 9.754 - Der in Ungarn geborene Wa...

7




/2011/06/9781-szent-ozseb-nyilt-level-obamanak.html
Kutasi József Antal: 9.781 - Szent Özséb! - Nyílt l...

7




/2011/05/9568-szemenyei-kiss-tamas-orban-viktor.html
Kutasi József Antal: 9.568 - Szemenyei-Kiss Tamás: OR...

7




/2011/05/9527-n1-hirado-2011-05-09-kiserleti.html
Kutasi József Antal: 9.527 - N1 HÍRADÓ – 2011. 05....

7




/2011/10/10673-mvsz-sajtoszolgalat-oktober-6-az.html
Kutasi József Antal: 10.673 - MVSZ Sajtószolgálat O...

7




/2010/08/6172-erdi-magyarok-vasara-2010.html
Kutasi József: 6.172 - Érdi Magyarok Vására 2010. ...

7




/2011/10/10773-kutasi-jozsef-antal-oldal.html
Kutasi József Antal: 10.773 - KUTASI JÓZSEF ANTAL old...

7




/2009/05/2618-meghalt-czapp-janos-beke-poraira.html
Kutasi József: 2.618 - Meghalt Czapp János. Béke por...

7




/2011/05/9755-francia-trianon-polo-szuletett.html
Kutasi József Antal: 9.755 - Francia Trianon póló - ...

7




/2010/12/7180-frigyesy-agnes-kulonvonatokkal.html
Kutasi József Antal: 7.180 - Frigyesy Ágnes: Különv...

7




/2010/02/4738-immer-mehr-ungarische.html
Kutasi József: 4.738 - Immer mehr ungarische Prostitui...

7




/2011/10/10698-lengyel-karoly-nyilt-level.html
Kutasi József Antal: 10.698 - Lengyel Károly: NYÍLT ...

7




/2011/09/10544-hagyomanyorzo-szureti-felvonulas.html
Kutasi József Antal: 10.544 - Hagyományőrző Szüret...

7




/2011/01/7938-fort-andras-szabad-riport-tudosito.html
Kutasi József: 7.938 - Fort András - Szabad Riport Tu...

7




/2008/04/666-komromi-marianum-magyar-tannyelv.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 666 - A komárom...

7




/2011/10/10830-magyar-csodaszarvas-egyesulet.html
Kutasi József Antal: 10.830 - Magyar Csodaszarvas Egye...

7



XXXX
/2010/05/5713-torma-zsuzsanna-aerla-fenysugara.html
Kutasi József: 5.713 - Torma Zsuzsanna Aerla Fénysug...

7




/2010/01/4508-tejfalussy-andras-nyilvanos.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 4.508 - Tejfalus...

7




/2009/12/4113-mindenki-webaruhaza-egi-patrona.html
Kutasi József: 4.113 - MINDENKI WEBÁRUHÁZA: Égi Pat...

7




/2009/12/4131-kutasi-jozsef-sorai-vilag-minden.html
Kutasi József: 4.131 - Kutasi József sorai: A világ ...

7




/2007/12/istvn-bakk-pauline-fathers-in-americas.html
Kutasi József Antal: 55 - István Bakk: Pauline father...

7




/2010/11/6917-frigyesy-agnes-koszoruzas-az-56-os.html
Kutasi József: 6.917 - Frigyesy Ágnes Koszorúzás a...

7




/2011/09/10603-85-evre-titkositott-olajugyek.html
Kutasi József Antal: 10.603 - 85 évre titkosított ol...

7




/2011/10/10794-s-evat-oktober-26-kiserik-utolso.html
Kutasi József Antal: 10.794 - S. Évát október 26-á...

7




/2011/09/10602-karman-iren-ujsagiro-szent-janos.html
Kutasi József Antal: 10.602 - Kármán Irén újságí...

7




/2011/10/10809-az-1956-os-forradalom-emleket.html
Kutasi József Antal: 10.809 - Az 1956-os forradalom em...

7




/2011/10/10842-kanizsay-zsolt-gazdasag.html
Kutasi József Antal: 10.842 - Kanizsay Zsolt: A gazdas...

7




/2011/07/10192-tisztelt-duna-televizio-tisztelt.html
Kutasi József Antal: 10.192 - Tisztelt Duna Televízi...

7




/2011/10/10725-machtkampfe-in-ungarn.html
Kutasi József Antal: 10.725 - Machtkämpfe in Ungarn :...

7




/2009/06/2822-mikofalva-latkepe-1922-ben-passio.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 2.822 - MIKÓFAL...

7




/2011/10/10727-kozlemeny-vegrehajtoi-kamara.html
Kutasi József Antal: 10.727 - Közlemény a Végrehajt...

7




/2011/10/10699-panorama-vilagklub-emlekezes-az.html
Kutasi József Antal: 10.699 - Panoráma Világklub Em...

7




/2011/10/10724-kutasi-jozsef-antal-oldal.html
Kutasi József Antal: 10.724 - KUTASI JÓZSEF ANTAL old...

7




/2009/10/3752-dr-bokor-imre-lenintol-hruscsovig.html
Kutasi József: 3.752 - Dr. Bokor Imre: LENINTŐL HRUSC...

7




/2011/06/10062-periratot-keszitett-egy-ugyved.html
Kutasi József Antal: 10.062 - Periratot készített eg...

7




/2011/03/8963-borbely-jozsef-elnok-tempo-part.html
Kutasi József: 8.963 - Borbély József elnök, Tempo ...

7




/2010/10/6730-egyutterzesem-szerencsetlenul-jart.html
Kutasi József: 6.730 - Együttérzésem a szerencsétl...

7




/2011/10/10639-orban-nincs-rendben-zsidok.html
Kutasi József Antal: 10.639 - Orbán: Nincs rendben a ...

7




/2010/10/6864-marevosz-uj-szamlaszama-vertes.html
Kutasi József: 6.864 - MAREVOSZ új számlaszáma: Vé...

7




/2011/01/8243-megjelent-honlevel-2011-januari.html
Kutasi József Antal: 8.243 - Megjelent a HONLEVÉL 201...

7




/2011/10/10865-keresunk-szazezer-magyar-embert.html
Kutasi József Antal: 10.865 - Keresünk százezer magy...

7




/2011/09/10617-viszik-toket-bankok-2011.html
Kutasi József Antal: 10.617 - Viszik a tőkét a banko...

7




/2008/02/309-tollas-tibor-tllk-eladja-meleg.html
Kutasi József: 309 - Tollas Tibor: Túlélők Előadja...

7




/2011/10/10647-szabad-europa-figyelem-ujra.html
Kutasi József Antal: 10.647 - Szabad Europa Figyelem!...

7




/2010/09/6465-kutasi-jozsef-nyilvanos-galeriaja.html
Kutasi József Antal: 6.465 - Kutasi József nyilvános...

7




/2011/03/8974-megvedjuk-horn-gyulat-irja.html
Kutasi József: 8.974 - Megvédjük Horn Gyulát - írj...

7




/2011/03/8774-kanizsay-zsolt-tortenelmi.html
Kutasi József: 8.774 - Kanizsay Zsolt: Történelmi al...

7




/2011/05/9332-n1-hirado-2011-04-28-kiserleti.html
Kutasi József Antal: 9.332 - N1 HÍRADÓ - 2011. 04. 2...

7




/2008/04/794-botrny-cignykonferencin-fordulat.html
Kutasi József: 794 - Botrány a cigánykonferencián -...

6




/2009/07/2933-lengyel-karoly-40-debreceni.html
Kutasi József: 2.933 - Lengyel Károly: 40. DEBRECENI ...

6




/2011/09/10548-meghivo-ii-karpat-medencei-magyar.html
Kutasi József Antal: 10.548 - MEGHÍVÓ A II. KÁRPÁT...

6




/2011/09/oravecz-mihaly-logikai-demokratak.html
Kutasi József Antal: Oravecz Mihály LOGIKAI DEMOKRAT...

6




/2011/05/9629-magyar-ertek-haz-1137-budapest.html
Kutasi József Antal: 9.629 - MAGYAR ÉRTÉK HÁZ 1137...

6




/2011/10/10660-orban-mar-csak-masfel-ev-es.html
Kutasi József Antal: 10.660 - Orbán: Már csak másf...

6




/2011/07/10080-szuromi-eszter-csendesen.html
Kutasi József Antal: 10.080 - Szúromi Eszter "Csende...

6




/2011/03/9034-szantai-lajos-koronazzunk-kit.html
Kutasi József Antal: 9.034 - SZÁNTAI LAJOS KORONÁZZ...

6




/2011/09/10552-leleplezo-most-megjelent-uj.html
Kutasi József Antal: 10.552 - A Leleplező most megjel...

6




/2011/09/10597-gyorshir-prof-dr-bokor-imre.html
Kutasi József Antal: 10.597 - GYORSHÍR! Prof. Dr. Bo...

6




/2010/01/4361-muncheni-magyar-katolikus-misszio.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 4.361 - München...

6




/2007/10/kzlemny-nemzeti-koordincis-testlet-nkt_30.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 19 - Közlemény...

6




/2011/09/10463-perge-otto-gobbels-egykori.html
Kutasi József Antal: 10.463 - Perge Ottó: Göbbels eg...

6




/2011/10/10723-kutasi-jozsef-antal-oldal.html
Kutasi József Antal: 10.723 - KUTASI JÓZSEF ANTAL old...

6




/2009/12/4035-baranyai-zsuzsanna-andok-kecsua.html
Kutasi József: 4.035 - Baranyai Zsuzsanna: Andok- Kecs...

6




/2011/10/10771-23-oktober-1956-volksaufstand-in.html
Kutasi József Antal: 10.771 - 23. Oktober 1956 Volksau...

6




/2011/06/9831-szkita-hun-magyar-hagyomanyorzo.html
Kutasi József Antal: 9.831 - Szkíta, Hun, Magyar, hag...

6




/2009/01/1753-kecskemeti-magyarok-haza-hirlevele.html
Kutasi József Antal: 1.753 - Kecskeméti Magyarok Ház...

6




/2011/06/9831-szkita-hun-magyar-hagyomanyorzo.html
Kutasi József Antal: 9.831 - Szkíta, Hun, Magyar, hag...

6




/2011/10/10790-varalja-szovetseg-rendezvenyunk.html
Kutasi József Antal: 10.790 - Váralja Szövetség Re...

6




/2011/03/9034-szantai-lajos-koronazzunk-kit.html
Kutasi József Antal: 9.034 - SZÁNTAI LAJOS KORONÁZZ...

6




/2011/05/9702-paul-lendvai-kulonos-esete-bm.html
Kutasi József Antal: 9.702 - Paul Lendvai különös e...

6




/2011/08/10270-jadranka-roganovic-kedves-magyar.html
Kutasi József Antal: 10.270 - Jadranka Roganovic: Kedv...

6




/2011/10/10798-azt-hazudtak-eddig-hogy-az.html
Kutasi József Antal: 10.798 - Azt hazudták eddig, hog...

6




/2011/10/10792-siklosi-andras-sunyi-adathalaszas.html
Kutasi József Antal: 10.792 - Siklósi András: Sunyi ...

6




/2011/05/9669-kirandulas-petraba-ha-rakattintasz.html
Kutasi József Antal: 9.669 - Kirándulás Petrába Ha...

6




/2009/10/3742-lengyel-alfonz-beszel-2009-oktober.html
Kutasi József: 3.742 - Lengyel Alfonz beszél! - 2009....

6




/2009/12/4035-baranyai-zsuzsanna-andok-kecsua.html
Kutasi József: 4.035 - Baranyai Zsuzsanna: Andok- Kecs...

6




/2011/05/9591-ifj-lomnici-zoltan-szerint-kozel.html
Kutasi József Antal: 9.591 - Ifj. Lomnici Zoltán szer...

6




/2011/05/9693-jobbik-helyi-elnokevel-targyalt.html
Kutasi József Antal: 9.693 - A Jobbik helyi elnökéve...

6




/2011/03/8829-isaszegen-demonstraltak-nemzeti.html
Kutasi József: 8.829 - Isaszegen demonstráltak nemzet...

6




/2011/05/9396-magyarok-vasara-az-egri.html
Kutasi József Antal: 9.396 - Magyarok Vására az egri...

6




/2009/01/1753-kecskemeti-magyarok-haza-hirlevele.html
Kutasi József Antal: 1.753 - Kecskeméti Magyarok Ház...

6




/2010/05/5733-varga-geza-irastortenesz-viszokoi.html
Kutasi József: 5.733 - Varga Géza írástörténész:...

6




/2009/03/2129-hazankban-tobbszazezer.html
Kutasi József: 2.129 - Hazánkban többszázezer fegyv...

6




/2011/10/10780-alomorszag-magyarorszag-dr-varga.html
Kutasi József Antal: 10.780 - "ÁLOMORSZÁG, MAGYARORS...

6




/2011/10/10820-mazsihisz-dontene-el-hogy-lehet-e.html
Kutasi József Antal: 10.820 - A MAZSIHISZ döntené el...

6




/2011/09/10594-miert-nem-hozzak-nyilvanossagra.html
Kutasi József Antal: 10.594 - Miért nem hozzák nyilv...

6




/2011/03/8990-fuksz-sandor-az-mvsz-felvideki.html
Kutasi József Antal: 8.990 - Fuksz Sándor, az MVSZ Fe...

6




/2011/09/10552-leleplezo-most-megjelent-uj.html
Kutasi József Antal: 10.552 - A Leleplező most megjel...

6




/2010/10/6716-dr-lehmann-gyorgy-voros-iszappal.html
Kutasi József: 6.716 - Dr. Léhmann György: Vörös i...

6




/2007/10/kzlemny-nemzeti-koordincis-testlet-nkt_30.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 19 - Közlemény...

6




/2010/01/4310-imre-janis-foigzazgato-kozponti.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 4.310 - Imre Já...

6




/2011/10/10717-amig-jobbikos-vagy-itt-nem.html
Kutasi József Antal: 10.717 - Amíg jobbikos vagy, itt...

6




/2011/02/8607-magyar-konzervativ-alapitvany.html
Kutasi József Antal: 8.607 - Magyar Konzervatív Alap...

6




/2011/05/9629-magyar-ertek-haz-1137-budapest.html
Kutasi József Antal: 9.629 - MAGYAR ÉRTÉK HÁZ 1137...

6




/2011/05/9458-kutasi-jozsef-antal-schatzlein.html
Kutasi József Antal: 9.458 -KUTASI JÓZSEF ANTAL Sch...

6




/2011/10/10771-23-oktober-1956-volksaufstand-in.html
Kutasi József Antal: 10.771 - 23. Oktober 1956 Volksau...

6




/2011/06/9818-fuggetlen-ujsagirok-szovetsege.html
Kutasi József Antal: 9.818 - A Független Újságíró...

6




/2010/08/6165-hetvegi-magyar-iskola-munchen.html
Kutasi József Antal: 6.165 - Hétvégi Magyar Iskola M...

6




/2011/10/10738-vona-gabor-iran-szamara.html
Kutasi József Antal: 10.738 - Vona Gábor: "Irán szá...

6




/2011/01/8001-vasarhelyi-gabor-bartok-bela.html
Kutasi József: 8.001 - Vásárhelyi Gábor: .../Bartó...

6




/2010/12/7488-barikadhu-amerikai-magyar-nepszava.html
Kutasi József: 7.488 - - barikad.hu Amerikai Magyar N...

6




/2011/06/9879-nemetorszagi-magyar-portal.html
Kutasi József Antal: 9.879 - A németországi magyar p...

6




/2011/10/10855-az-europai-diktatura-kezdete-az.html
Kutasi József Antal: 10.855 - Az Európai Diktatúra k...

6




/2010/12/7178-hetpecsetes-titkok-2005-szeptember.html
Kutasi József Antal: 7.178 - Hétpecsétes titkok 200...

6




/2010/01/4361-muncheni-magyar-katolikus-misszio.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 4.361 - München...

6




/2010/12/7276-cenzura-az-echo-teveben.html
Kutasi József: 7.276 - Cenzúra az Echo tévében - le...

6




/2011/09/10463-perge-otto-gobbels-egykori.html
Kutasi József Antal: 10.463 - Perge Ottó: Göbbels eg...

6




/2010/09/6515-magyarok-vilagszovetsege-szekhaza.html
Kutasi József: 6.515 - Magyarok Világszövetsége sz...

6




/2011/10/10723-kutasi-jozsef-antal-oldal.html
Kutasi József Antal: 10.723 - KUTASI JÓZSEF ANTAL old...

6




/2011/01/8114-v-mezogecsei-nemzetkozi.html
Kutasi József: 8.114 - V. Mezőgecsei Nemzetközi Böl...

6




/2011/10/10660-orban-mar-csak-masfel-ev-es.html
Kutasi József Antal: 10.660 - Orbán: Már csak másf...

6




/2011/03/8965-borbely-jozsef-kormanyzo-legfobb.html
Kutasi József: 8.965 - Borbély József Kormányzó A...

6




/2010/12/7343-belanszky-judit-keresztenyfilmek.html
Kutasi József Antal: 7.343 - Belánszky Judit: Kereszt...

6




/2011/10/10844-magyarorszag-alaptorvenye-nemzeti.html
Kutasi József Antal: 10.844 - Magyarország Alaptörv...

5




/2011/10/10840-tisztelt-tarlos-istvan-augusztus.html
Kutasi József Antal: 10.840 - Tisztelt Tarlós István...

5




/2011/10/10786-geczy-gabor-eloadasa-paksi-varosi.html
Kutasi József Antal: 10.786 - Géczy Gábor előadása...

5




/2011/09/10502-dr-lehmann-gyorgy-dr-gall-tamas.html
Kutasi József Antal: 10.502 - Dr. Léhmann György: Dr...

5




/2011/04/9314-dr-bogar-laszlo-lenyugozo-rovid_287.html
Kutasi József Antal: 9.314 - Dr. Bogár László leny...

5




/2011/07/10150-nemzetgazdasagi-miniszterium.html
Kutasi József Antal: 10.150 - Nemzetgazdasági Miniszt...

5




/2011/03/8940-vilagbiztonsag-hirlevel-2011.html
Kutasi József: 8.940 - Világbiztonság hírlevél 201...

5




/2011/06/9882-tortenelmi-terkepek-idoszamitasunk.html
Kutasi József Antal: 9.882 - Történelmi térképek, ...

5




/2011/06/9997-m-r-h-2011-06-22.html
Kutasi József Antal: 9.997 - Mária Rádió Hírlevél...

5




/2011/10/10868-makovecz-imre-tervezett-epuletek.html
Kutasi József Antal: 10.868 - Makovecz-Imre-tervezett-...

5




/2011/07/10096-vadlottkent-allhat-birosag-elott.html
Kutasi József Antal: 10.096 - Vádlottként állhat a ...

5




/2010/08/6116-az-okopiac-budapest-xii-ker_26.html
Kutasi József: 6.116 - Az Ökopiac (Budapest, XII. ker...

5




/2011/09/10448-ujabb-jogeros-itelet-magyarok.html
Kutasi József Antal: 10.448 - Újabb jogerős ítélet...

5




/2010/11/7147-diepressecom-die-ungarische.html
Kutasi József: 7.147 - DiePresse.com Die ungarische P...

5




/2011/10/10786-geczy-gabor-eloadasa-paksi-varosi.html
Kutasi József Antal: 10.786 - Géczy Gábor előadása...

5




/2011/09/10487-zold-kapu-vendeglo-havi.html
Kutasi József Antal: 10.487 - Zöld Kapu Vendéglő: H...

5




/2011/07/10174-szuromi-eszter-csendesen.html
Kutasi József Antal: 10.174 - Szuromi Eszter: Csendese...

5




/2011/10/10791-dobogoko-egyuttes-klub.html
Kutasi József Antal: 10.791 - Dobogókő együttes klu...

5




/2008/12/1464-hegeds-endre-ldott-bks-boldog-j.html
Kutasi József Antal: 1.464 - Hegedüs Endre: Áldott, ...

5




/2011/08/10353-dr-gyenesei-istvan-uj.html
Kutasi József Antal: 10.353 - Dr. Gyenesei István: Ú...

5




/2011/05/9655-musorajanlo-horthy-kormanyzo.html
Kutasi József Antal: 9.655 - Műsorajánló: Horthy, a...

5




/2011/05/9586-posta-imre-kem-virus-szuneteben.html
Kutasi József Antal: 9.586 - Posta Imre A kém vírus...

5




/2011/08/10233-balogh-bela-hitek-es-tevhitek.html
Kutasi József Antal: 10.233 - Balogh Béla: Hitek és ...

5




/2011/09/10550-ix-arpad-unnep.html
Kutasi József Antal: 10.550 - IX. ÁRPÁD ÜNNEP

5




/2011/03/8849-ungvary-krisztian-kik-voltak-az.html
Kutasi József: 8.849 - Ungváry Krisztián: Kik voltak...

5




/2011/05/9542-posta-imre-az-olomkopenyes.html
Kutasi József Antal: 9.542 - Posta Imre: AZ ÓLOMKÖPE...

5




/2011/09/10430-zold-vadasznap-hely-2628-szob.html
Kutasi József Antal: 10.430 - Zöld Vadásznap Hely: ...

5




/2011/07/10147-kozigazgatasi-es-igazsagugyi.html
Kutasi József Antal: 10.147 - Közigazgatási és Igaz...

5




/2011/01/8287-vosz-kmrsz-megnyilt-az-elso.html
Kutasi József: 8.287 - VOSZ KMRSZ Megnyílt az első ...

5




/2010/10/6698-legnagyobb-pofatlansagot-mal.html
Kutasi József: 6.698 - A legnagyobb pofátlanságot, -...

5




/2011/06/9924-fuksz-sandor-megtert-nagy-ember.html
Kutasi József Antal: 9.924 - Fuksz Sándor: Megtért a...

5




/2011/10/10694-mihalyfalvi-janos-mihi-nos-azert.html
Kutasi József Antal: 10.694 - Mihályfalvi János - ...

5




/2008/12/1357-srkzy-csaba-tanr-mag-magyar-alkotk.html
Kutasi József: 1.357 - Sárközy Csaba tanár, a MAG (...

5




/2011/09/10526-soponyai-nagylang-fejer-es-garda.html
Kutasi József Antal: 10.526 - Soponyai Nagyláng: a Fe...

5




/2008/05/889-apu-lengyel-himnusz-szobor.html
Kutasi József: 889 - Apu Lengyel: HIMNUSZ-SZOBOR HARAN...

5




/2011/10/10737-orban-viktor-sosem-rejtettem-el.html
Kutasi József Antal: 10.737 - Orbán Viktor: "Sosem re...

5




/2011/08/10291-enisz-attila-hallgatom-az-esti.html
Kutasi József Antal: 10.291 - Enisz Attila: Hallgatom ...

5




/2010/12/7743-szigeti-matilda-boldog-ujevet.html
Kutasi József: 7.743 - Szigeti Matilda: Boldog Ùjéve...

5




/2011/01/8211-kisgazda-polgari-egyesulet-dr.html
Kutasi József: 8.211 - KISGAZDA POLGÁRI EGYESÜLET D...

5




/2010/11/6978-fuggetlen-ujsagirok-szovetsege.html
Kutasi József: 6.978 - Független Újságírók Szöve...

5




/2011/10/10720-erste-setzt-radikale-schritte.html
Kutasi József Antal: 10.720 - Erste setzt „radikale ...

5




/2009/07/3066-bakk-istvan-egy-szal-harangvirag.html
Kutasi József: 3.066 - Bakk István: Egy szál harangv...

5




/2010/12/7171-betlehemezes-solt-revberpusztan.html
Kutasi József: 7.171 - Betlehemezés Solt-Révbérpusz...

5




/2010/12/7632-dr-szekely-andras-bertalan-ok.html
Kutasi József: 7.632 - Dr. Székely András Bertalan: ...

5




/2011/10/10708-zwei-obdachlose-erfrieren-in.html
Kutasi József Antal: 10.708 - Zwei Obdachlose erfriere...

5




/2011/10/10713-az-orszaggyules-hajnalban-es.html
Kutasi József Antal: 10.713 - Az Országgyűlés hajna...

5




/2011/10/10700-horvath-ferenc-varga-b-tamas.html
Kutasi József Antal: 10.700 - Horváth Ferenc VARGA B...

5




/2010/11/7048-prof-dr-papp-lajos-szivsebesz.html
Kutasi József: 7.048 - Prof. Dr. Papp Lajos szívsebé...

5




/2011/06/9989-makovecz-imre-senkinek-semmi-koze.html
Kutasi József Antal: 9.989 - Makovecz Imre: Senkinek s...

5




/2011/07/10078-surjan-laszlo-magyar-hon-lap-mai.html
Kutasi József Antal: 10.078 - Surján László Magyar...

5




/2011/08/10235-bessenyei-somorjai-agnes-elnok.html
Kutasi József Antal: 10.235 - Bessenyei Somorjai Ágne...

5




/2011/10/10753-kutasi-daniel-nem-szabad.html
Kutasi József Antal: 10.753 - Kutasi Daniel: Nem szaba...

5




/2010/07/5955-kutasi-jozsef-budapest-luxus.html
Kutasi József: 5.955 - Kutasi József Budapest LUXUS...

5




/2011/03/8910-mihalyfalvi-janos-mihi-egy.html
Kutasi József: 8.910 - Mihályfalvi János – „mihi...

5




/2010/11/6978-fuggetlen-ujsagirok-szovetsege.html
Kutasi József: 6.978 - Független Újságírók Szöve...

5




/2011/06/9997-m-r-h-2011-06-22.html
Kutasi József Antal: 9.997 - Mária Rádió Hírlevél...

5




/2010/11/7048-prof-dr-papp-lajos-szivsebesz.html
Kutasi József: 7.048 - Prof. Dr. Papp Lajos szívsebé...

5




/2011/10/10796-amig-egyre-no-azok-szama-akik.html
Kutasi József Antal: 10.796 - Amíg egyre nő azok sz...

5




/2010/10/6863-koszegi-m-laszlo-filmje-goj.html
Kutasi József: 6.863 - Kőszegi M. László filmje A ...

5




/2011/02/8636-jager-lajos-ez-egy-maganjellegu.html
Kutasi József: 8.636 - Jäger Lajos: Ez egy magánjell...

5




/2011/05/9353-gyogyito-pont-szent-laszlo.html
Kutasi József Antal: 9.353 - Gyógyító pont | Szent ...

5




/2011/09/10448-ujabb-jogeros-itelet-magyarok.html
Kutasi József Antal: 10.448 - Újabb jogerős ítélet...

5




/2010/10/6737-nemzetkozi-szent-gyorgy-lovagrend.html
Kutasi József: 6.737 - A Nemzetközi Szent György Lov...

5




/2011/10/10786-geczy-gabor-eloadasa-paksi-varosi.html
Kutasi József Antal: 10.786 - Géczy Gábor előadása...

5




/2011/08/10372-megalakult-az-otthonvedelmi.html
Kutasi József Antal: 10.372 - Megalakult az Otthonvéd...

5




/2008/05/889-apu-lengyel-himnusz-szobor.html
Kutasi József: 889 - Apu Lengyel: HIMNUSZ-SZOBOR HARAN...

5




/2011/10/10791-dobogoko-egyuttes-klub.html
Kutasi József Antal: 10.791 - Dobogókő együttes klu...

5




/2011/06/9882-tortenelmi-terkepek-idoszamitasunk.html
Kutasi József Antal: 9.882 - Történelmi térképek, ...

5




/2011/09/10610-fuggetlen-magyar-ujsagirok-vilag.html
Kutasi József Antal: 10.610 - Független magyar újsá...

5




/2011/07/10141-fodor-maria-szep-napot.html
Kutasi József Antal: 10.141 - Fodor Mária: szép napo...

5




/2011/10/10860-fejer-szovetseg-elnoksege-neveben.html
Kutasi József Antal: 10.860 - Fejér Szövetség elnö...

5




/2011/10/10694-mihalyfalvi-janos-mihi-nos-azert.html
Kutasi József Antal: 10.694 - Mihályfalvi János - ...

5




/2011/09/10430-zold-vadasznap-hely-2628-szob.html
Kutasi József Antal: 10.430 - Zöld Vadásznap Hely: ...

5




/2011/07/10132-vukics-ferenc-jelenlegi-es-volt.html
Kutasi József Antal: 10.132 - Vukics Ferenc a jelenleg...

5




/2011/06/10045-tizenegyen-orultunk-turul-szobor.html
Kutasi József Antal: 10.044 - Tizenegyen örültünk a...

5




/2011/10/10856-magyarok-vilagszovetsege-felhivas.html
Kutasi József Antal: 10.856 - Magyarok Világszövets...

5




/2011/10/10841-gabay-balazs-isten-keze-huzta-ki.html
Kutasi József Antal: 10.841 - Gabay Balázs: Isten kez...

5




/2011/06/10043-honfoglalas-kell-meg-egy-szo.html
Kutasi József Antal: 10.043 - Honfoglalás - Kell még...

5




/2011/09/10523-regierung-von-ungarn-sturzt.html
Kutasi József Antal: 10.523 - Regierung von Ungarn st...

5




/2010/12/7632-dr-szekely-andras-bertalan-ok.html
Kutasi József: 7.632 - Dr. Székely András Bertalan: ...

5




/2011/09/10518-fuggetlen-magyar-ujsagirok-vilag.html
Kutasi József Antal: 10.518 - Független magyar újsá...

5




/2011/07/10169-mit-tett-rendszervaltas-20-ev.html
Kutasi József Antal: 10.169 - Mit tett a „RENDSZERV...

5




/2009/04/2344-2-kolozsy-vezer-leszarmazottjai.html
Kutasi József Antal: 2.344 - 2-/-KOLOZSY-VEZÉR leszá...

5




/2011/08/10235-bessenyei-somorjai-agnes-elnok.html
Kutasi József Antal: 10.235 - Bessenyei Somorjai Ágne...

5




/2011/08/10291-enisz-attila-hallgatom-az-esti.html
Kutasi József Antal: 10.291 - Enisz Attila: Hallgatom ...

5




/2011/09/10526-soponyai-nagylang-fejer-es-garda.html
Kutasi József Antal: 10.526 - Soponyai Nagyláng: a Fe...

5




/2011/09/10577-jh-ziegler-erweitert-werk-in.html
Kutasi József Antal: 10.577 - JH Ziegler erweitert Wer...

5




/2011/09/10502-dr-lehmann-gyorgy-dr-gall-tamas.html
Kutasi József Antal: 10.502 - Dr. Léhmann György: Dr...

5




/2011/08/10296-kutasi-jozsef-antal-oldal.html
Kutasi József Antal: 10.296 - KUTASI JÓZSEF ANTAL old...

5




/2011/10/10700-horvath-ferenc-varga-b-tamas.html
Kutasi József Antal: 10.700 - Horváth Ferenc VARGA B...

5




/2011/10/10846-varalja-szovetseg-peticio.html
Kutasi József Antal: 10.846 - Váralja Szövetség Pe...

5




/2011/10/10737-orban-viktor-sosem-rejtettem-el.html
Kutasi József Antal: 10.737 - Orbán Viktor: "Sosem re...

5




/2010/08/6069-dobogo-rendezvenyek-helyszin-ket.html
Kutasi József Antal: 6.069 - DOBOGÓ Rendezvények He...

5




/2011/07/10078-surjan-laszlo-magyar-hon-lap-mai.html
Kutasi József Antal: 10.078 - Surján László Magyar...

5




/2011/06/9989-makovecz-imre-senkinek-semmi-koze.html
Kutasi József Antal: 9.989 - Makovecz Imre: Senkinek s...

5




/2011/10/10844-magyarorszag-alaptorvenye-nemzeti.html
Kutasi József Antal: 10.844 - Magyarország Alaptörv...

5




/2011/10/10753-kutasi-daniel-nem-szabad.html
Kutasi József Antal: 10.753 - Kutasi Daniel: Nem szaba...

5




/2011/06/9924-fuksz-sandor-megtert-nagy-ember.html
Kutasi József Antal: 9.924 - Fuksz Sándor: Megtért a...

5




/2011/10/10843-dr-kolozsy-sandor-az-auszraliai.html
Kutasi József Antal: 10.843 - Dr. Kolozsy Sándor: Az ...

5




/2011/10/10720-erste-setzt-radikale-schritte.html
Kutasi József Antal: 10.720 - Erste setzt „radikale ...

5




/2010/12/7436-drvarga-tibor-december-tolcsvay.html
Kutasi József: 7.436 - Dr.Varga Tibor december- Tolcsv...

5




/2011/02/8643-magyarsagtudomanyi-fuzetek-10-toth.html
Kutasi József: 8.643 - Magyarságtudományi Füzetek -...

5




/2011/10/10851-orban-viktorrol-persze-tudjuk.html
Kutasi József Antal: 10.851 - Orbán Viktorról persze...

5




/2011/02/8355-czegledi-janos-boldog-es-bekes.html
Kutasi József: 8.355 - Czeglédi János: Boldog és b...

5




/2011/10/10713-az-orszaggyules-hajnalban-es.html
Kutasi József Antal: 10.713 - Az Országgyűlés hajna...

5




/2011/10/10708-zwei-obdachlose-erfrieren-in.html
Kutasi József Antal: 10.708 - Zwei Obdachlose erfriere...

5




/2011/05/9701-forintos-gyula-requiem-egy.html
Kutasi József Antal: 9.701 - FORINTOS GYULA REQUIEM E...

5




/2011/01/8211-kisgazda-polgari-egyesulet-dr.html
Kutasi József: 8.211 - KISGAZDA POLGÁRI EGYESÜLET D...

5




/2011/02/8615-dr-toth-zoltan-jozsef-elet-szent.html
Kutasi József Antal: 8.615 - Dr. Tóth Zoltán József...

5




/2011/10/10806-molnar-antal-szekesfehervari.html
Kutasi József Antal: 10.806 - Molnár Antal: Székesfe...

4




/2011/01/7871-bogar-laszlo-kozgazdasz-professzor.html
Kutasi József Antal: 7.871 - Bogár László közgazd...

4




/2011/02/8717-mikor-zsidok-1919-ben-eloszor.html
Kutasi József: 8.717 - Mikor a zsidók 1919-ben elősz...

4




/2011/08/10403-dr-somogyfoki-gyorgy.html
Kutasi József Antal: 10.403 - Dr. Somogyfoki György: ...

4




/2011/10/10732-sarkalatos-torveny-az.html
Kutasi József Antal: 10.732 - Sarkalatos törvény az ...

4




/2010/12/7453-csikszek-szekely-tanacsa-igen.html
Kutasi József: 7.453 - Csíkszék Székely Tanácsa I...

4




/2011/01/7890-der-historiker-zsolt-k-lengyel.html
Kutasi József: 7.890 - Der Historiker Zsolt K. Lengyel...

4




/2011/03/8729-vilag-egyik-leggazdagabb-orszaga.html
Kutasi József: 8.729 - A Világ egyik leggazdagabb ors...

4




/2011/05/9615-dr-olveczky-istvan-ismereteim.html
Kutasi József Antal: 9.615 - Dr. Ölveczky István: Is...

4




/2011/10/10635-varga-b-tamas-baratunk-legujabb.html
Kutasi József Antal: 10.635 - VARGA B TAMÁS barátunk...

4




/2011/10/10633-kozhirre-tetetik-az-egyik.html
Kutasi József Antal: 10.633 - KÖZHÍRRÉ TÉTETIK!: "...

4




/2011/06/10034-meghivo-vosz-kmrsz-hirlevel.html
Kutasi József Antal: 10.034 - Meghívó a VOSZ KMRSZ h...

4




/2011/06/9962-magyar-interaktiv-televizio.html
Kutasi József Antal: 9.962 - Magyar Interaktív Telev...

4




/2011/06/9915-magyarok-genallomanya-es-az.html
Kutasi József Antal: 9.915 - A magyarok génállomány...

4




/2011/10/10642-szent-korona-radio-elsokent-mi.html
Kutasi József Antal: 10.642 - Szent Korona Rádió: El...

4




/2011/10/10626-jager-lajos-alias-vadasz.html
Kutasi József Antal: 10.626 - Jäger Lajos, alias a Va...

4




/2011/08/10341-kirandulas-delvidekre.html
Kutasi József Antal: 10.341 - Kirándulás a délvidé...

4




/2011/09/10538-fekete-erzsebet-szeretettel.html
Kutasi József Antal: 10.538 - Fekete Erzsébet: Szeret...

4




/2011/09/10519-magyar-online-ujsagok-pentek-2011.html
Kutasi József Antal: 10.519 - Magyar online újságok!...

4




/2011/09/10466-dr-gyenesei-istvan-oravecz-mihaly.html
Kutasi József Antal: 10.466 - Dr. Gyenesei István: Or...

4




/2010/02/4699-latogatok-szombat-2010-februar-20.html
Kutasi József - Politikai Hírfutár: 4.699 - Látogat...

4




/2011/08/10381-maria-uzenete-nemzeti-imanap-2011.html
Kutasi József Antal: 10.381 - MÁRIA ÜZENETE: Nemzeti...

4




/2008/01/magyarok-honfitrsaink-itthon-s.html
Kutasi József Antal: 89 - MAGYAROK! HONFITÁRSAINK! It...

4




/2011/06/9765-szent-ozseb-nyilt-level-obamanak.html
Kutasi József Antal: 9.765 - Szent Özséb! - Nyílt l...

4




/2011/04/9254-magyar-katolikus-misszio-munchen.html
Kutasi József Antal: 9.254 - Magyar Katolikus Misszió...

4




/2011/04/9290-ii-rakoczi-ferenc-mellszobrat.html
Kutasi József Antal: 9.290 - II. Rákóczi Ferenc mell...

4




/2011/10/10662-orbant-birosagra-ideztek-balsai.html
Kutasi József Antal: 10.662 - Orbánt bíróságra id...

4




/2011/04/9219-aki-embernek-hitvany-az-magyarnak.html
Kutasi József Antal: 9.219 - Aki embernek hitvány, az...

4




/2010/09/6583-mvsz-szent-orsolya-rendi-noverek.html
Kutasi József: 6.583 - MVSZ: Szent Orsolya rendi nőv...

4




/2011/03/9051-bakk-istvan-ujra-mukodesben-palos.html
Kutasi József Antal: 9.055 - Bakk István: Újra műk...

4




/2011/04/9313-vattay-szabolcs-igen-magyarok.html
Kutasi József Antal: 9.313 - Vattay Szabolcs Igen, a ...

4




/2010/07/5961-varalja-szovetseg-hazank.html
Kutasi József: 5.961 - Váralja Szövetség: Hazánk f...

4




/2011/10/10651-uj-terepen-is-allami-megbizasokat.html
Kutasi József Antal: 10.651 - Új terepen is állami m...

4




/2009/10/3755-dr-morvai-krisztina-dr-kovacs.html
Kutasi József: 3.755 - Dr. Morvai Krisztina Dr. Ková...

4




/2011/05/9680-in-memoriam-cs-gyimesi-eva-1945.html
Kutasi József Antal: 9.680 - IN MEMORIAM CS. GYIMESI ...

4




/2011/10/10655-szent-korona-orszaga-2011-oktober.html
Kutasi József Antal: 10.655 - SZENT KORONA ORSZÁGA 2...

4




/2011/05/9571-kovacs-kati-oly-tavol-messze-van.html
Kutasi József Antal: 9.571 - Kovács Kati OLY TÁVOL ...

4




/2011/03/8903-magyar-filmek-ev-datum-nev.html
Kutasi József: 8.903 - Magyar filmek! Év, dátum, n...

4




/2011/09/10581-budahazy-gyorgy.html
Kutasi József Antal: 10.581 - Budaházy György

4




/2011/10/10742-meghivo-marton-nap-borgondpusztan.html
Kutasi József Antal: 10.742 - Meghívó - Márton nap ...

4




/2011/09/10599-nagy-bajba-kerulhetnek-akik-nem.html
Kutasi József Antal: 10.599 - Nagy bajba kerülhetnek,...

4




/2011/10/10827-meghivo-1956-2006-megemlekezes-bp.html
Kutasi József Antal: 10.827 -- MEGHÍVÓ ! 1956.-2006....

4




/2011/06/9784-dr-varga-tibor-eloadasok-es.html
Kutasi József Antal: 9.784 - Dr. VARGA TIBOR előadás...

4




/2008/03/513-civil-jogsz-bizottsg-feljelentse.html
Kutasi JóÉzsef - Politikai Hírfutár: 513 - A Civil Jo...