Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. január 9., hétfő

21.771 - Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az igazságért és az igazságtételért folytatott küzdelmet nem adom fel > Budapest, 2017. január 9.


Feladó: péter Reiner
Dátum: 2017. január 9. 17:30
Tárgy: Gaudi utolsó szó jogán elmondott beszéde a 2006 őszi koncepciós perében
Címzett: jozsef@kutasi.eu




Gaudi utolsó szó jogán elmondott beszéde a 2006 őszi koncepciós perében
Tisztelt Honfitársaim,kedves barátaim!

Jómagam is végigültem barátom és harcostársam dr.Gaudi Nagy Tamás ellen indított ,álláspontom szerint politikai koncepció jegyében indított pereket .
De szintén végigültem  az 56-os forradalom 50.-évfordulóján és előtte ősszel a mindmáig szabadlábon lévő bűntetlen  rendőrterror elkövetői által bíróság elé került áldozatai legtöbb  perét is.
Gaudi most időlegesen elveszítette a perét és tort ült sokadszorra az igazságtalanság,Tamást jól ismerve ő soha nem fogja feladni!
Mindenkit emlékeztetek egyik film élményemre a Tanú című film egyik nagyjelenetére,ahol koncepciós eljárás tanújának kikényszerített gátőr közvetlenül az eljárás megkezdése előtt kiképző ÁVÓS-s tisztje odaadta a tárgyalás reggelén a tanúnak betanult tanúskodását még egyszeri áttanulmányozásra aktatáskájából,de tévedésből a már előre leírt ítéletet adta tanúja kezébe.
Pont így éreztem magam,amikor a vád és a most közzétett perbeszéd elhangzása után a bírónő közel egy óra szünetet rendelt el,hogy zavartalanul meghozhassa ítéletet,melyet aztán közel 80 percig olvasott fel papírjából.
Gaudi perbeszédét álláspontom szerint a jogi egyetemeken kellene tanítani,ezért mindenkit arra kérek,kellő türelemmel és tisztelettel szánjanak időt végighallgatására,mert csakís így érthetik meg az eljárás koncepciós jellegét és a hatalom lesújtó öklét "igazságszolgáltatás " álruhájában"!

A többit a hallgatókra és a nézőkre bízom!
Reiner Péter


A video előzményei: 


Leírás:
A Pesti Központi Kerületi Bíróság 2017. január 5-én hozott nem jogerős ítéletével bűnösnek nyilvánította dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvédet, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetőjét, volt országgyűlési képviselőt  egy, a 2006 őszi megtorló eljárásokban részt vett ügyész terhére nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében és 450 ezer forint pénzbüntetést szabott ki (300 napi tétel, egynapi tétel 1500 forint). A pénzbüntetés meg nem fizetése esetén 300 nap fogház jár. Az első fokú ítélet ellen felmentés érdekében fellebbezést jelentettünk be, míg a vádat képviselő Központi Nyomozó Főügyészség súlyosbításért fellebbezett.

Az utolsó szó jogán elmondott beszédemet néhai dr. Grespik László barátomnak és nemzeti jogvédő bajtársamnak ajánlottam, aki tavaly december 19-én hunyt el ( (http://gaudinagytamas.hu/elhunyt_nemzeti_jogv%C3%A9d%C5%91_bar%C3%A1tunk_%C3%A9s_bajt%C3%A1rsunk_dr_grespik_l%C3%A1szl%C3%B3
) és maga is elszánt harcosa volt a 2006 őszi igazságtételnek

A 2006 őszi rendőrterror utáni büntető igazságtételi mérleg így tovább romlott: Gyurcsány szabadlábon, rendőrvezetők többsége felmentve (Gergényi megrovást kapott), Budaházyék 125 évre ítélve (Budaházy György rácsok mögött, előzetesben élte meg az ünnepeket és most is bent van) és jómagam a 2006 őszi igazságtételért folyatott küzdelem miatt első fokon elítélve. Minden jóérzésű ember igazságérzetét sérti, hogy sokkal súlyosabb joghátrányt róttak ki rám, ráadásul bűncselekmény hiányában, mint az akkori véres rendőri erőszakért felelős bármely rendőri vagy politikai vezetőre. Mindenki levonhatja a következtetést, hogy milyen üzenetet hordoz ez a döntés.

Az ügy részletei és a korábbi tárgyalásokon történtek itt olvashatóak:
http://gaudinagytamas.hu/janu%C3%A1r_...

Az ítéletről szóló képes és szöveges tudósítás itt látható: 

Az igazságért és az igazságtételért folytatott küzdelmet nem adom fel: nemzeti jogvédőként már sokszor értem el felmentést jogorvoslat útján. Most is ezen vagyok. A másik ellenem indult koncepciós eljárásban tavaly már jogerősen felmentettek (http://gaudinagytamas.hu/joger%C5%91s...).

Budapest, 2017. január 9.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője
--
Almási L.