Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. április 10., hétfő

22.008 - ​Kormánybuktatás? Orbán hátradőlhet és kérhet egy kávét… > ​ Terminátor > 2017.04.09.

​​
Kormánybuktatás? Orbán hátradőlhet és kérhet egy kávét…
​​

2017.04.09.

Saját (valószínűleg túlzó) bevallásuk szerint 50 ezer bohócot tudtak összecsődíteni, összevásárolni az összes ellenzéki pártok és Soros ügynökei. Nagy jóindulattal ötvenezren követelték Orbán fölakasztását. Hát fiúk lányok, ez nem egy kormánybuktatásra, de még egy „választási ötszázalékra" sem elég.

Az index képén a szivárványos tüntetők a CEU mellett. Ezek buktatják meg a kormányt?
Az index képén a szivárványos tüntetők a CEU mellett. Ezek buktatják meg a kormányt?

Ennél még külföldről is sokkal nagyobb nyomást gyakorolnak Orbánra CEU-ügyben, mint ez a pár tízezer vonulgató és fenyegetőző bohóc. 

Csak zárójelben jegyzem meg: egy felhőszakadásos nyári vasárnap éjjelre sokszor nagyobb létszámú kormány melletti tüntetést tudna összehozni bármikor, például a CÖF. Anélkül, hogy Soros-pénzen kellene repülőkkel, buszokkal utaztatni a tüntetőket…

De nem a röhejesen kevés számú tüntető az, ami miatt ez az egész ceus hisztéria egy bukott ügy. Hanem, hogy tényleg mindössze ennyi ember áll mögötte. Egy darabbal sem több.

Érdekli a vidéki magyart egy külföldi egyetem, amelyen szinte csak külföldiek tanulnak? És egyébként életében nem hallott róla? Egy cseppet sem.

Telepi Bélát, aki a lakótelep 7. emeletén sörét iszogatva nézi a híradót, ahol azt látja, hogy ájfonos hülyegyerek, meg szivárványos cuccba öltözött hermafroditák rázzák magukat, mennyire érdekli ez az egész ceus hiszti? Semennyire. Sőt! Kiszól anyjuknak a konyhába: ebben az országban tényleg jól megy mindenkinek, ha már az a legnagyobb gond, hogy becsuknak valami hülye külföldi egyetemet, amelyik ez az undorító pofájú Sorosé. ..

Na, hülyegyerekek, itt buktok ti meg. Ugyanis ez a Soros ügye, meg néhány tízezer idiótáé. Nem többé. Ez nem a magyarok ügye.

A magyarok döntő többsége elképesztően magasról tesz rá, hogy működhet-e itt egy soros-által pénzelt egyetem. Sőt. Ha szavazni kellene róla, négyötöddel rúgná ki a nép…

Szóval, olyan kevesek vagytok ti ezzel az üggyel a kormánybuktatáshoz, mint amennyi tisztesség van Soros Györgyben. Magyarán: együtt vagytok nagy nullák.