Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. április 14., péntek

22.046 - ​Bene Gábor: ​A kormányt nem ezek fogják megdönteni, ne aggódj!



Feladó:
​​
Bene Gabor

Dátum: 2017. április 14. 2:30
Tárgy:
 ​A kormányt nem ezek fogják megdönteni, ne aggódj!
Másolatot kap: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

A kormányt nem ezek fogják megdönteni, ne aggódj!

Naponta tucatjával kapom a leveleket, sms-eket, telefonhívásokat, hogy tegyünk már végre valamit a hiszteroliberális erők budapesti randalírozása ellen. 

Szerintem viszont most kell hátradőlni, mert ez is csak a hamis pártpoltikai színház része, amit a bankárkaszt/ USA rendez számunkra úgy, hogy a végén mi fizessük a számlát! 

Valójában akkor söpörné el a hatalom ezt a buta cirkuszt, amikor akarná. Ám szerintem élvezik, hogy addig sem azzal foglakozik az ország népe amivel kellene. 

Szóval a hatalomnak is kapóra jött ez a kis belső hiszti. 

Mert mi kell a népnek? Kenyér és cirkusz! Ám ha kicsi a kenyér, akkor nagy cirkusz kell és fordítva. 

Talán nem érdemes a húsvéti ünnepeket is azzal tölteni, hogy feleslegesen aggódjunk a hazánk miatt, mert azt már eladták a pártpolitikus brigantik.

Vissza pedig csak akkor tudjuk majd venni, ha végre egységet fogunk felmutatni. 

Ehhez azonban tudati emelkedésre van szükség, amit csak önmagunkban tudunk elkezdeni.  S ha leépítettük magunkban az önzést és az irigységét, akkor majd kezdődhet az ún. nemzetté szerveződés.

Ezért ne aggódjunk, hanem nézzünk egy aggódó levelet és az arra adott válaszomat, hátha megnyugtat minket. Legalább húsvétra!


Kedves Gábor,

Sajnálom, hogy nem jelentkezel, ma az országnak szüksége van minden ép gondolkodású emberre, akik a lebutított nép vélemé

nyilvánítását elősegítene

Az országban áll a bál. A globalisták felforgató tevékenysége begyorsult,  nem szabad, hogy megengedjük, hogy országunkat bedarálják.

                               Baráti és Hazafias Üdvözlettel:  Lajos


Kedves Barátom!

Természetesen már több alkalommal kiálltam és elmondtam a véleményemet erről a cirkuszról is, legutóbb a Kossuth téren. A népünk azonban nem lebutított, csak információhiányban szenved.

Ám  OV ott követte el a hibát, hogy nem kellett volna ennyit várni ezzel a lépéssel és már régen ki kellett volna tenni szűrét ennek a libsi bandának.

A globalisták felforgató tevékenysége pedig a végén, még a TEK fellépését is ki fogja kényszeríteni, mert egy tüntetés addig nem oszlatható, amíg megőrzi a békés jellegét. Ám ezek már régen túllépték ezt a "békés" határt, de szerintem 2006 gyászos emléke miatt még nem vezényelte ki ellenük a hatalom a vízágyúkat. 

Valószínűleg húsvétra tervezik a rendőrök a locsolást!

A kormányt nem ezek fogják megdönteni, ne aggódj!

       ÁLDOTT HÚSVÉTOT KÍVÁNOK MINDEN TISZTESSÉGES ÉS JÓ MAGYARNAK!

S ha unatkozol, vagy ha félelmeid vannak, akkor kattints erre a linkre, s gondolkodj el azon, hogy miképpen kell önszerveződnie a nemzetünknek ismét úgy, hogy tudatos nemzetté legyünk!

A pártokráciával ugyanis semmire nem megyünk!

Honféltő szeretettel: Bene Gábor