Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. május 12., péntek

22.159 - ​Tejfalussy András: ​ ÁTADOM A STAFÉTABOTOT ​> 2017. május 12. 10:44



Feladó: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy <magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com>
Dátum:
​​
2017. május 12. 10:44
Tárgy: Re: /.................Fontos Levél !!
Címzett: 
Másolatot kap: Pintér Sándor <ugyfelszolgalat@bm.gov.hu>, "orban.viktor" <orban.viktor@parlament.hu>

Kód: stafetabot70512

Kedves Barátaim!

ÁTADOM A STAFÉTABOTOT 

Átadom a stafétabotot, mert az Orbán-kormány rám uszította a népirtó bűnözőket fedező ügyész pribékeit, hogy próbáljanak bolonddá nyilváníttatni. Eddig már háromszor nem sikerült nekik, hátha most sikerül? Legutóbb a rendőrök hajnalban betörtek az irodámba, ott és a rendőrségen összevertek, összerugdostak, mielőtt bilincsben elhurcoltak a megszerzett titkos belügyi levelezéssel bizonyíthatóan a belügyminiszter, a mezőgazdasági miniszter kérésére az ügyészek által egy jegyzővel a váci városi bíróságon megszerveztetett „gondnokság alá helyezési (polgári peri!) tárgyalásra" (1997. szept. 10.). Ilyen a „talmudista demokráciájuk"

Orbán Viktor, ha akarná akkor sem tudná megvédeni az innen kiűzéstől, kipusztítástól a magyarokat, ha a mellékletben és a honlapomon dokumentált bűnözés folytatóit hazai és európai uniós akadémikusok, egyetemi professzorok, ügyészek, bírák, ügyvédek, rendőrök védhetik!

Ha nem kezdtek el érdemben harcolni ezek ellen, már csak a Magyarországon létrejövő "Új Izraelt" védhetitek a "muszlim migránsokkal" szemben. Részemről átadom a stafétabotot, miután -feltehetően az izraeli titkosszolgák - negyedszer is bolonddá nyilvánítási kísérlettel próbálkoznak ellenem, miután az előző háromba belebuktattuk őket  (lásd Melléklet-4), Valószínűleg a Petőfi csontjait hazahozató Morvai ellen is hasonló titkosszolgálati akciókat tervező, szervező hazai Belügyminisztérium is közreműködik a Semmelweiss Ignácz ellen is alkalmazott likvidálási módszer bevetésében.

Ha nem vállaljátok a fajirtás leállítását, jobb ha minél hamarabb áttértek a muszlim hitre,Ugyanis a muszlim országokban b nem műtrágyázzák a termőföldeket az élelmiszer növények káliumtartalmát mérgezőre növelő kálisóval, ahogy Kína sem, 

"Szét kell verni", le kel cserélni az olyan minisztériumokat és önkormányzatokat, amelyek megengedik a Menzáknak a kálisóval sózást, ha azt akarjátok, hogy ne csupa nyomorék magyar gyerek legyen! Jogos önvédelem! Egyik jelenlegi parlamenti pártra sem számíthattok. Mindegyik tudja, hogy a Reformkonyha, Stop só, Menzareform, Chips-adó csalások életrövidítő és ivartalanító hatásúak. Az ezt patkány és ember kísérletekkel bebizonyító kutatók 1950-ben Nobel-díjat is kaptak és a kutatási eredményeiket 1976-ban az orvosi könyvkiadó Medicina is publikálta, a Technika a biológiában 8., A biológia aktuális problémái című könyve  "A mellékvesekéreg biológiája" című fejezetében, 62 egyéb tudományos publikációra hivatkozás kíséretében vagyis minden orvos kell tudja, valamint az infúziós oldatok összetételét is, azt, hogy desztillált vízből állnak, és 3 liter ilyen SALSOL, SALSOLA vagy Ringer infúzióval 27 gramm konyhasót is bejuttatnak a vérbe, vagyis nem lehet mérgező egyik sem. A melléklet-4-ben is megtalálhatók a vonatkozó megállapítások, szakvélemények.

Ezt a "stafétabot átadási nyilatkozatot" azzal küldöm meg a jelenlegi belügyminiszter Pintér Sándornak, ha megint tőlük szervezik a pszichiátriai visszaélést, jobb lenne ha azelőtt hagyatná abba, mielőtt még belebukna az egész Orbán-kormány!

Verőce, 2017. május 12.

​​
Tejfalussy András
oknyomozó mérnök feltaláló
volt országgyűlési és önkormányzati szakértő

tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com

www.tejfalussy.com

+36 20 218 1408