Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. május 28., vasárnap

22.241 - ​Mészáros hidat épít, Orbán hárít NT, > 2017. május 27. > HírTV


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum: 2017. május 28. 5:43
Tárgy: [Lapszemle] Horthy-szobor avatás Budapesten június 17-én - Washington és Izrael fenyegeti a békét - Magyarország szembeszáll az ENSZ-ben és az EU-ban tapasztalt, Izraelt sújtó előítéletekkel - Mészáros hidat épít, Orbán hárít
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>



NEMZETI HÍRHÁLÓ
hírlevél 2003 telétől
2017 május 28.
99Húszmillió!   Locations of visitors to this page   PayPal
Kedves Olvasó!

A Fülöp-szigetekről folytatom és újítom meg a Hírháló munkáját a hiteles és függetelen tájékoztatással. Kérem támogatását az újrakezdéshez amit "nulláról" most indítok.

Számlaszám:
OTPbank: Kovács János
11773425-04051613
(Bank pénztári befizetés is lehetséges!)
IBAN: HU671177342504051613009554
SWIFT KÓD (BIC): OTPVHUHB

Köszönettel:
Kovács János
Hírháló mindenes
nemzetihirhalo@gmail.com

***



III. Vitézi Találkozó



Horthy-szobor avatás Budapesten június 17-én
2017. máj. 23. mvsz.hu

2017. június 17-én, szombaton 14 órakor Horthy Miklós kormányzó mellszobrát avatják Budapesten, az Attila Nagykirály szálloda udvarán. Beszédet mond: Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke, Zetényi Csukás Ferenc, a Horthy Miklós Társaság elnöke, v. Hunyadi László, a Történelmi Vitézi Rend főkapitánya, Dr. Raffy Ernő történész és Dr. gróf Bethlen István. Közreműködnek: Vesztergám Miklós tárogatóművész, Bokor János és Publik Antal előadóművészek.

MVSZ Sajtószolgálat

Horthy-szobor avatás Budapesten június 17-én

Kapcsolódó:
v. Gorka Pál és fia Sebestyén, Horthy Miklós, az Igazság és a Magyarság védelmébenv. Gorka Pál és fia Sebestyén, Horthy Miklós, az Igazság és a Magyarság védelmében (mvsz.hu)
v. Gorka Pál a Magyarok Világszövetsége Elnökségének tagja volt az 1992-es újjászerveződést követő években. v. Gorka Pál és fia, v. Dr. Gorka Sebestyén, valamint Horthy Miklós kormányzó, az Igazság és a Magyarság védelmében továbbítjuk v. Julius Gy. Bogár írását.
A Magyarok Világszövetsége Össznemzeti Megmozdulást szervez a trianoni békediktátum 97. évfordulóján Versailles-baA Magyarok Világszövetsége Össznemzeti Megmozdulást szervez a trianoni békediktátum 97 . évford ulóján Versailles-ba (mvsz.hu)
Trianon-97 úti program: Indulás: 2017. június 1-jén (csütörtök), 19 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Június 4: Vesszen Trianon! - Össznemzeti Megmozdulás: 13 órakor gyülekezés a Szent Lajos Székesegyház előtti téren, programbeszédek és művészi műsor, felvonulás Versailles-on keresztül (kb. 2 km) a Trianon szállodáig. 16.30-kor Mementó. Harangozás, ima a magyarokért, Magyarországért, a Nagy-Trianon palota meglátogatása (egyéni, fakultatív program)


Zetényi Csukás Ferenc
"Sokan azt gondolják: Magyarország - volt; én azt szeretném hinni - lesz!" (Gróf Széchenyi István)

IMA A HAZÁNKÉRT
-Igazságot Magyarországnak!-

IMA A HAZÁNKÉRTMindenség Szent Királynője, Magyarok Nagyboldogasszonya, Égi Édesanyánk!

Mutass nekünk utat, hogy legyőzhessük a bennünket körbe vevő veszélyt, s bajt, mert megérdemli ez a nemzet annyi szenvedés után, hogy feltámadhasson; mint Jézus fiad a kereszthalál után....

Nekünk csak te lehetsz az édesanyánk, nekünk csak Magyarország lehet a hazánk!

Szűnjön meg minden szenvedésünk, jöjjön el a te országod, és legyen meg a magyar feltámadás...

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!
Ámen."
-zcsf-


Washington és Izrael fenyegeti a békét
Lovas István 2017. május 25. PAUL CRAIG ROBERTS - lovasistvan.hu

/A cikk egy tízes skálán tízet érdemel/

Paul Craig Roberts professzor, Ronald Reagan volt pénzügyi államtitkára, a Wall Street Journal egykori szerkesztője cikke elején leszögezi: "Washington és Izrael fenyegetést jelentenek a békére. Washington világhegemóniát akar és Izrael a Közel-Keleten akar hegemóniát.
Két ország áll Washington világhegemóniájának útjában: Oroszország és Kína".
Emiatt Washingtonnak tervei vannak, hogy mindkét ország ellen megelőző atomcsapásokat hajtson végre. Nehéz elképzelni az emberiségre néző súlyosabb fenyegetést, miközben a kongresszusban, a szolgai médiában és az Egyesült Államok, illetőleg Washington európai vazallusai nyilvánosságában ennek kifejeződésének nyoma nincs.

Washington és Izrael fenyegeti a békét

Két ország és egy harmadik egy része áll Nagy Izrael útjában. Izrael meg akarja szerezni Libanon déli részének vízforrásait, de ezt nem tudja. Ugyanis ennek ellenáll a libanoni Hezbollah milícia, amelyet Szíria és Irán segít. Ez az, amiért Szíria és Irán Washington célkeresztjében van. Washington a katonai biztonsági komplexumot, a Wall Streetet, a túlméretezett amerikai bankokat és Izraelt szolgálja.

Nem világos, vajon Oroszország és Kína megérti-e, hogy Washington velük szemben mutatott ellenségessége nem afféle félreértés, amelyet a diplomácia nem tud kiegyenesíteni.

Egyértelmű, hogy Oroszország nem avatkozott be az amerikai elnökválasztásba. Nem rohanta le Ukrajnát és nem akarja lerohanni Lengyelországot vagy a balti államokat.

Mintha Lavrov orosz külügyminiszter se értené teljesen Washington szándékát, hiszen folyamatosan dűlőre akar jutni Washingtonnal, amikor Washington uralkodni akar Oroszország fölött és azt el akarja szigetelni.

Mind Lavrov, mind az orosz média nem mindig mutatja azt, hogy megérti, Washington szándéka nem más nemzetek érdekeinek utat engedni.

A szerző később rátér a neokonokra. Így ír róluk: "A neokonzervatívok, akik mind az amerikai külpolitikát, mind pedig annak a nyugati médiában való tükröztetését a kezükben tartják, főként cionista meggyőződésű zsidók. Egyesek közülük kettős izraeli-amerikai állampolgárok". Meg vannak győződve róla, hogy a történelem Amerikát választotta arra, hogy uralja a világot.

Mivel Izrael irányítja az USA közel-keleti politikáját, Izrael irányítását arra használja, hogy Washington eltávolítsa azon akadályokat, amelyek Izrael terjeszkedése előtt állnak.

Eddig Izraelnek sikerült Szaddam Husszein kormányának megdöntése, az iraki káosz létrehozása, Washington háborúja Szíriában és Irán amerikai démonizálása abban a reményben, hogy az elegendő démonizálás végül igazolja a háborút.

Abszurd az orosz külügyminisztériumnak az a hite, hogy Washingtonnal meg lehet egyezni, ha az nem az orosz megadás.

A kínai kormány a jelek szerint azt hiszi, hogy a Wall Street és az amerikai nagyvállalatok túlzottan függenek az olcsó kínai munkaerőtől, ami az amerikai rendszernek profitot biztosít és ezért ezt a profitot nem fogják háborúval veszélybe sodorni.

Azzal, hogy Oroszország és Kína alábecsüli a háború kockázatát, nem tudják mozgósítani a világ ellenállását Washington vakmerő játéka ellen és ennek következtében lehetővé teszik azt, hogy az USA a háború felé mozduljon.

Az amerikai fősodratú szolgai sajtó ezt a mozgást olajozza és tüzeli. Méghozzá hihetetlen nonszenszek feltálalásával. Mint a Newsweek, amely legfrissebb számának /2017. május 26/ címlapján Putyin arcképe látható ezzel a szöveggel: "Az amerikai demokrácia szétverését célzó Putyin kampányából" és, csupa nagybetűkkel: "Az összeesküvés Amerika ellen".

Ami mutatja, Amerikában a demokráciát az érdekcsoportok valóban elpusztították. És nem Putyin.

De az amerikai olvasók ezt elhiszik. Nem látják, hogy az amerikai katonai/biztonsági komplexumnak nagy ellenségre van szüksége, és ezt az igényt most Oroszország szolgálja. Miközben Putyin demokrata.

Ha Washington békét kötne Oroszországgal és Kínával, aláaknázná annak igazolását, hogy évente 1000 milliárd dolláros katonai/biztonsági költségvetésre van szükség.

De az igazság kimondása Amerika-ellenes lett, és hiánycikk a nyugati világban. Egyre ritkább. De fürödjünk benne, míg legalább egy pici van belőle.

Ajánlja Paul Craig Roberts.

Kapcsolódó:
Gideon Levy üdvözli a szörnyeteg (Izrael) további segítését"Köszönjük, Amerika" - Gideon Levy "üdvözli" a szörnyeteg (Izrael) további segítését (lovasistvan.hu)
Annak alkalmával, hogy holnap Trump amerikai elnök Izraelbe érkezik, a lap nemzetközileg legjobban ismert publicistája, Gideon Levy így kezdi cikkét: "Köszönjük Amerika mindazt a jótéteményt, amivel elhalmozol bennünket. Köszönjük a pénzt, a fegyvereket és a támogatást. Köszönjük a kárt, a rothadást és a tagadást. Egy újabb amerikai elnök érkezik Izraelbe hétfőn. Olyan, aki más és különös elődjeihez képest.
Az orosz légierő csapást mért a dzsihadisták Rakkából távozó konvojáraAz orosz légierő csapást mért a dzsihadisták Rakkából távozó konvojára (oroszhirek.hu)
Az orosz légierő csapást mért az Iszlám Állam (IÁ) konvojára, amely a terrorszervezet szíriai fellegvárából, Rakkából tartott Palmüra irányába. A légicsapás végzett több mint 120 szélsőségessel és megsemmisítette 32, nehéz géppuskákkal felszerelt kisteherautójukat - közölte szombaton a Ria Novosztyi hírügynökség az orosz védelmi minisztérium egyik illetékesére hivatkozva. A névtelenül nyilatkozó tisztségviselő azt mondta, hogy a támadás két napja, csütörtökön történt.
Komoly gond lehet a CEU amerikai akkreditációjávalKomoly gond lehet a CEU amerikai akkreditációjával (pestisracok.hu)
Minimum súlyos tévedésnek tűnik, hogy az elvileg New York-i székhelyű CEU (Central European University) oktatási intézményként való működését az amerikai akkreditációs bizottság nem az amerikai székhelyével engedélyezte, hanem a kiadott okiraton a budapesti Nádor utca 9. szerepel címként. A PestiSrácok.hu által megkérdezett jogi szakértő szerint egy ilyen alapvető adat téves megadása az okirat érvénytelenségét is fölveti.
A szlovákok kiléphetnek a NATO-ból, ami precedens lehet más országok számára isA szlovákok kiléphetnek a NATO-ból, ami precedens lehet más országok számára is (utcaemberek.blog)
Több mint 150 ezer szlovák állampolgár a szükséges 350 ezerből már aláírta a petíciót, amely népszavazást követel az ország NATO-ból való kilépéséről, az orosz Izvestia hírügynökség szerint. A népszavazást várhatóan a következő két évben fogják megtartani. A petíciót az euroszkeptikus jobboldali "A Mi Szlovákiánk Néppárt" kezdeményezte. A pártot Marian Kotleba, a legnagyobb szlovák régió kormányzója vezeti.
Az USA megsértődött, mert kínai vadászgépek befogták partjainál szaglászó kémgépeitAz USA megsértődött, mert kínai vadászgépek befogták partjainál szaglászó kémgépeit (lovasistvan.hu)
Az Egyesült Államok panaszkodott, amiért két kínai vadászgép "kényelmetlen közelségbe" repült egy amerikai kémgéphez, amely a Dél-kínai tenger fölött, Kína partjainál végzett megfigyelést. Ugyanazon a napon egy amerikai hadihajó vette arra az útját. A P-3 Orion kémgépet két J-10 kínai vadászgép 182 méter távolságra közelítette meg. Az egyik az amerikai gép elé repült és ott "nem biztonságos manővereket" hajtott végre, panaszolta Gary Ross, az amerikai haditengerészet parancsnoka a CNN-nek, aki azt is mondta, "korlátozták" gépük repülését.



Magyarország szembeszáll az ENSZ-ben és az EU-ban tapasztalt, Izraelt sújtó előítéletekkel
2017. május 21. The Jerusalem Post, MTI - 888.hu

Magyarország támogatja Izraelt és küzd az ENSZ, és az Európai Unió Izraelt sújtó előítéletei ellen - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a The Jerusalem Post című angol nyelvű izraeli újságnak adott, a lap vasárnapi számában megjelent nyilatkozatában.

Magyarország szembeszáll az ENSZ-ben és az EU-ban tapasztalt, Izraelt sújtó előítéletekkel

Szijjártó Péter csütörtökön látogatott el Izraelbe, hogy előkészítse Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök július 18-án tartandó budapesti tárgyalásait.

Sokszor érzem úgy, hogy az ENSZ-ben és az EU-ban is vannak elfogult álláspontok Izraellel szemben" - mondta a külügyminiszter.

Netanjahu személyében először látogat izraeli kormányfő Magyarországra 1989 óta, amikor Magyarország a volt szocialista országok közül elsőként helyreállította diplomáciai kapcsolatait Izraellel.

A The Jerusalem Post rámutatott: Magyarország Izrael erős barátjának tekinti magát, különösen az Európai Unióban, ahol egyebek között kiállt az Izrael és az unió közötti kétoldalú kapcsolatok szorosabbra fűzéséért.

Az EU-Izrael Társulási Tanács 2012 óta nem ülésezett.
A várakozások szerint márciusban összeült volna a testület, de erre nem került sor és nincs kitűzött időpont sem. A miniszter emlékeztetett arra, hogy Magyarország azon kevés uniós tagállamok egyike, akik a testület összeülését sürgetik.

Magyarország szembeszáll az ENSZ-ben és az EU-ban tapasztalt, Izraelt sújtó előítéletekkel
Az EU hűvösen viszonyul Izraelhez

Szijjártó Péter kiemelte: az Európai Uniónak is érdeke lenne az együttműködés Izraellel, egy ilyen lépés ugyanis a gazdasági együttműködés növekedését eredményezné.

Tiszta szívvel és teljes erőnkkel támogatjuk a közel-keleti békefolyamatot. Szeretnénk, ha az izraeliek és a palesztinok békében élnének és fejlődnének" - hangsúlyozta Szijjártó Péter.

A külügyminiszter emellett emlékeztetett arra, hogy Magyarországon számos zsidó kulturális fesztivált rendeznek, a kormány erőfeszítéseket tett zsinagógák és zsidó temetők újjáépítéséért és megőrzéséért, az antiszemitizmussal szemben pedig zéró toleranciát tanúsítanak.

Kapcsolódó:
Izrael rosszabbul bánik a rabokkal, mint az apartheid Dél-Afrika tetteIzrael rosszabbul bánik a rabokkal, mint az apartheid Dél-Afrika tette (lovasistvan.hu)
Május 15-én Dél-Afrikában több híresség és egykori apartheid-elleni élharcos egy napon át éhségsztrájkolt, hogy együttérzésüket fejezzék ki az izraeli börtönökben alapvető jogaik biztosítása érdekében éhségsztrájkoló rabokkal. Az apartheid idején a dél-afrikai politikai rabok szintén több éhségsztrájkot folytattak.
Heisler: Magyarországon erősen fertőz a kisebbségek elleni gyűlöletHeisler: Magyarországon erősen fertőz a kisebbségek elleni gyűlölet (atv.hu)
A Mazsihisz elnöke az ATV-ben kijelentette: nem az a feladatuk, hogy bíróként szelektálják, hogy ki antiszemita és ki nem, de vannak olyan határok, amiknek az átlépésekor jelezniük kell. Ilyen volt Soros György le gonoszcionistázása a köztévében. Az iráni Ali Hámenei ajatollahra hivatkozva gonosz, cionista-amerikai multimilliárdosnak nevezték Soros Györgyöt. A Mazsihisz ezt követően kiadott egy nyilatkozatot, amiben azt írták: közösségükben kellemetlen emlékeket idéz fel a "háttérben megbújó, onnan világ-összeesküvést szervező, saját anyját bármikor megölni kész gonosz spekulánssal" való riogatás.
Budapestre jön jövőre az izraeli miniszterelnökBudapestre jön jövőre az izraeli miniszterelnök (hirado.hu)
Kétoldalú tárgyalást folytat egymással a magyar és az izraeli miniszterelnök, de mivel Magyarország a visegrádi együttműködés soros elnöke lesz júliustól, Orbán Viktor a magyar fővárosba hívja a lengyel, a cseh és a szlovák miniszterelnököt. Így Netanjahu látogatása idején Budapesten V4-Izrael csúcstalálkozóra is sor kerülhet.
Nem minden vallás képvisel ugyanolyan értéketNem minden vallás képvisel ugyanolyan értéket (mno.hu)
"Ha itt szabadon építhetnek mecseteket, akkor ott miért nem szabad keresztény templomot építeni? Ha nálunk szabadon téríthetnek szaúdi származású hitszónokok, ugyanezt miért nem szabad Szaúd-Arábiában?" A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága címmel jelent meg a könyvfesztiválra Paweł Lisicki igencsak provokatív és tabudöntögető könyve magyarul. A lengyel teológussal, újságíróval ennek kapcsán beszélgettünk az iszlám és a kereszténység kapcsolatáról, egyházról, államról, bevándorlásról, integrációról.
Inkább az uniós szankciókat választja Lengyelország, mint a migránsok betelepítésétInkább az uniós szankciókat választja Lengyelország, mint a migránsok betelepítését (avilagma.com)
Ezt Mariusz Blaszczak belügyminiszter jelentette ki egy rádióinterjúban. Dimisztrisz Avramopulosz uniós biztos tegnap fenyegette meg retorziókkal azokat az uniós tagállamokat, amelyek nem vesznek részt a menedékkérők kötelező kvóták alapján történő elosztásában, külön említve Magyarországot és Lengyelországot.
Az államoknak joguk van a határaik védelméreA határvédelem jogát hangsúlyozza a G7-csúcs zárónyilatkozata (lovasistvan.hu)
Róma, 2017. május 27., szombat (MTI) - A migránsok jogainak elismerésével együtt az államok saját határaik ellenőrzéséhez való szuverén jogát is hangsúlyozza a G7-csoport taorminai csúcstalálkozójának szombati zárónyilatkozata, amelyből kiderül, hogy a párizsi klímaegyezmény kérdésében megállapodás nélkül zárult a csúcs.
Az Unió vezetői ugyanolyan terroristák, mint pl. a manchesteri merénylőLengyel miniszterelnök: "Az Unió vezetői ugyanolyan terroristák, mint pl. a manchesteri merénylő!" (a-znewsonline.com)
Lengyelország miniszterelnök asszonya élesen kritizálja az európai elitet és a politikai korrektséget a manchesteri vérengzés után: "Nem fogunk részt venni a brüsszeli elit őrültségében. Az embereknek akarunk segíteni, nem pedig a politikai elitnek. Bátran kérdem az európai politikai elitektől a következő kérdést: Merre tartanak? Hová vezetik Európát? Álljanak talpra a letargiából vagy minden nap siránkozhatnak majd a gyerekeik miatt.
Ebben a 48 országban van a legnagyobb esély egy újabb terrortámadásraEbben a 48 országban van a legnagyobb esély egy újabb terrortámadásra (888.hu)
A manchesteri terrortámadást követően az MI5 "kritikus" szintre emelte az Egyesült Királyság terrorfenyegetettségi szintjét. Jelenleg több mint 45 olyan ország van a világon, ahol a brit külügyminisztérium szerint "nagyon valószínű" egy esetleges terrortámadás. Ezen országok közé tartozik többek között Németország, - ahol legutoljára egy karácsonyi vásáron követtek el terrorcselekményt - valamint Franciaország, Törökország és Belgium is, melyek polgárai több terrortámadást is elszenvedtek az elmúlt években.
Nyomtalanul eltünt 19 lány a manchesteri robbantás helyszínéről, senki nem találja őket. A kormány hallgatNyomtalanul eltünt 19 lány a manchesteri robbantás helyszíné ről, sen ki nem találja őket. A kormány hallgat (magyarkozosseg.net)
22 halott maradt a manchesteri robbantás után a koncerthelyszín padlóján, ám a rendőrség hivatalos bejelentése szerint 19 fiatal lány el is tűnt. Kérdés, hogy hová? Ha meghaltak volna, megtalálták volna a holttestüket. Borzalmas robbanás volt ugyan, de azért teljesen nem szoktak eltűnni az áldozatok egy ilyen eset után. Ha egy vagy két túlélő sokkos állapotban eltévedt, az még érthető lenne, de őket is megtalálták volna egy idő után egy nagyvárosban.
Láncra verve tartották az elrabolt nőt a migránsok, csoportosan erőszakolták! Láncra verve tartották az elrabolt nőt a migránsok, csoportosan erőszakolták! (magyarkozosseg.net)
Fegyverrel kényszerítve elraboltak egy svéd nőt Malmöben és csoportosan szexuálisan kínozták egy vízipipa bár pincéjében, ahol láncra verve tartották fogva. Az eset megrázta a svéd társadalmat. Korábban liberális önkéntesek segítettek beindítani a 'menekülteknek' a kávézót. Az iszlámban jelenleg is elfogadott a szexrabszolgaság. A Korán megengedi szexrabszolgák birtoklását.
G7: miért nincs Japánnak terrorproblémája? Se Magyarországnak, se Szlovéniának?G7: miért nincs Japánnak terrorproblémája? Se Magyarországnak, se Szlovéniának? (lovasistvan.hu)
A szicíliai Taorminában zajló G7-es csúcs kapcsán a hírportál felteszi a kérdést, hogy mi az oka, amiért Japánnak, a G7-ek egyikének, nincsenek terrorproblémái az Iszlám Állammal, illetőleg egyéb iszlamista dzsihadistával? A válasz egyszerű: Japán nem fogad be muzulmán migránsokat és ennek következtében gyakorlatilag semmiféle terrorizmust nem tapasztalt.
A németországi betolakodóknak csak a 7 %-a dolgozik - azok is álmunkahelyekenA németországi "betolakodóknak" csak a 7 %-a dolgozik - azok is álmunkahelyeken (lovasistvan.hu)
A nagyon szókimondó jobboldali hírportál azt írja, a német Szövetségi Munkaügyi Hivatal (Bundesagentur für Arbeit) saját adatai leplezték le a balliberálisok azon állítását, hogy a "menekültáradat" hozzájárul a német gazdasági növekedéshez. A "betolakodókból" pusztán 135 000-nek van valamiféle munkája, és azok közül is a legtöbb a kormány által gyártott "képzési munkahely".
Botka ígéretet tett a határkerítés lebontásáraBotka ígéretet tett a határkerítés lebontására (888.hu)
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Botka László ígéretet tett arra, hogy lebontják a magyar-szerb határon felállított kerítést, amennyiben ők nyerik a jövő évi választást. Botka László a Reutersnak adott interjúban kijelentette, a szocialisták arra törekednek, hogy minél nagyobb támogatást szerezzenek új baloldali programjukkal, mielőtt bármilyen szövetséget is kötnének Orbán Viktor leváltása érdekében. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyúttal leszögezte, hogy nem kötnek szövetséget a Jobbikkal.
KIUTASÍTOTTÁK MAGYARORSZÁGRÓL NICK GRIFFINTKiutasították Magyarországról Nick Griffint (alfahir.hu)
Nick Griffin, a British National Party egykori vezetője márciusban még azt mondta, Magyarországra fog költözni, mert azt egy nagyon jó nacionalista központnak tartja. Úgy tűnik, a terve kútba esett, a 444.hu cikke szerint a Terrorelhárítási Központ javaslatára a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal kiutasította Magyarországról a politikust. A belügyminisztérium megerősítette a hírt: "Griffin John Nicholas brit állampolgár Magyarországon nem kívánatos személy"
Hazánkba látogathat SorosHazánkba látogathat Soros - Budapesten tartja találkozóját a CEU kuratóriuma (magyarhirlap.hu)
Hamarosan Magyarországra, Budapestre látogathat George Soros - értesült lapunk. Megkeresésünkre az általa alapított Közép- Európai Egyetem, azaz a CEU részéről ezt nem erősítették meg, csupán annyit közöltek, mivel az intézmény nem vesz részt az üzletember programjainak szervezésében, nem tudnak felvilágosítást nyújtani. További érdeklődésünkre, hogy az általa vezetett kuratórium ülésére el szokott-e jönni az alapító, és az egyetem részéről konkrétan meghívták-e, például a diplomaosztóra, Rüll Ildikó sajtóreferens csak annyit között, az "egyetem Soros úr programjai­nak kommunikációjáért sem felelős".
Minden kiderült: Lebuktak Soros szervezetei, itt a válasz mire használja a CEU-t, miért létfontosságú az a céljai eléréséértMinden kiderült: Lebuktak Soros szervezetei (magyarkozosseg.net)
Itt a válasz mire használja a CEU-t, miért létfontosságú az a céljai eléréséért - Egy hacker lopta el a belső jelentésüket. Eleve nagyon gyanús volt, hogy mekkora erővel védték be az egész világon a CEU-t, politikusok és különféle szervezetek. Beleértve az EU vezetését is. Valami hasonló dolgot sejtettem én is és most itt a visszaigazolás. Nem volt természetes, ahogy egy ilyen kis egyetem különleges státuszának megszüntetése ekkora vihart kavarjon az egész világban.
Önmagával kötött együttműködési szerződést Soros egyetemeÖnmagával kötött együttműködési szerződést Soros egyeteme (polgarportal.hu)
Önmagával kötött együttműködési szerződést magyar nyelven a budapesti Közép-európai Egyetem és a Central European University New York korábbi elnöke és rektora - derült ki a Magyar Idők birtokába került iratokból. A John Shattuck által két ponton aláírt, 2009. szeptember 9-i datálású dokumentum egyik érdekessége, hogy a rajta szereplő, a két intézmény hitelességét bizonyító pecsét nem egyezik meg a szerződésben szereplő intézményekkel.



​​
Mészáros hidat épít, Orbán hárít

NT, 2017. május 27. HírTV

Az ötödik leggazdagabb magyar, Mészáros Lőrinc és üzleti köre kötheti össze Szlovákiát és Magyarországot. A Napi.hu azt írja: a felcsúti milliárdos egyik vállalkozása nettó 28 milliárd forintért vállalta egy új Duna-híd megépítését.

Mészáros hidat épít, Orbán hárít

A lap úgy tudja, hogy a szeptemberben kiírt közbeszerzésre hat pályázat érkezett, de ebből csak kettő volt érvényes. Mészárosékon kívül még az osztrák Strabag tulajdonában lévő Magyar Bau Holding Zrt. pályázott érvényesen, de néhány milliárd forinttal drágábban vállalta volna a projektet, mint Mészárosék.

Orbán Viktor miniszterelnök Mészáros Lőrinc meggazdagodásának témája elől pénteken Hódmezővásárhelyen azzal tért ki: az üzleti élet a vállalkozókra tartozik.

"Azt majd minden vállalkozó és minden állampolgár eldönti, hogy mi idegesíti, ez ügyben a kormány ne adjon nekik tanácsokat. Idegességre van ok anélkül is, hogy a kormány tanácsokat osztogatna. Mi azonban egy nagyon fontos vonalat jelöltünk ki a magunk számára, és azt fogjuk követni. Tehát hiába kapunk ilyen kérdésből naponta akár húszat, akkor is mindig ugyanazt fogom válaszolni. A gazdasági élet a vállalkozókra tartozik, az üzlet a vállalkozókra tartozik, a közélet, a politika pedig a politikusokra tartozik. És mi politikát csinálunk" - jelentette ki a kormányfő.

Farkas Flórián örök!
A Célpont című műsor, mivel a kis nagy Farkas Flóriánt nem találta, kamerával néhány hónapja meglátogatta Farkas Flórián édesapját a Békés megyei Eleken. A bácsi nagy szegénységben él, de Farkas Flórián húga még nagyobb szegénységben, valahol a Tisza mentén.
Farkas Flórián édesapja elmondta, hogy nem tudja, hogy van a fia, egyelőre eltűnt, telefonon beszélt vele, és elmondta Flóri neki, hogy nem fogják felelősségre vonni, mert ő nagyon jóba van a miniszterrel. Tehát Flóri már hónapokkal ezelőtt tudta, hogy megint megússza!
A magyar adófizetők is szeretnék már megúszni azt, hogy ilyen alakok dézsmálják az adóját. Akinek Farkas Flórián munkásságára van szüksége, az az igazi nagy magyar abszurd.
A romák vajon meddig fogadják el ezt a felzárkóztatásukra fordítandó pénzt megcsapoló hétpróbást? A romák ugyanúgy nem tudnak alkalmas vezetőket választani, mint a magyar többség.
SVPSZ

Kapcsolódó:
Egyet találhatsz, ki építi 28.000.000.000 forintért az új komáromi Duna-hidat!Egyet találhatsz, ki építi 28.000.000.000 forintért az új komáromi Duna-hidat! (nyugatifeny.hu)
Újabb óriásberuházásban vehet részt "Mészáros Lőrinc" és üzleti köre. A Magyarország és Szlovákia között épülő új Duna-híd kivitelezésére kiírt közbeszerzést nettó 28 milliárd forintos ajánlattal nyerte meg a Mészáros és Mészáros Kft. valamint a Hídépítő Zrt. - tudta meg a napi.hu gazdasági portál.
Felmérés: Zuhan Orbán népszerűségeFelmérés: Zuhan Orbán népszerűsége (atv.hu)
Egy százalékot erősödött a Fidesz, az ellenzéki pártok népszerűsége azonban nem változott az elmúlt egy hónapban, legalábbis ez derül ki a Publicus Intézet legfrissebb felméréséből, amit a Vasárnapi Hírek megbízásából készített. A Fidesz így 25 százalékon áll, míg az MSZP támogatottsága 14 százalék, a Jobbiké pedig 10 százalék.
MÉG A KORMÁNY LAPJÁNAK IS FELTŰNT: MÁR MOST TÖBB A KAMUPÁRT, MINT 2014-BENMég a kormány lapjának is feltűnt: már most több a kamupárt, mint 2014-ben (alfahir.hu)
A választások közeledtével újra fellángolt a pártalapítási kedv: míg 2014-ben 147 volt, jelenleg 193 bejegyzett párt van, amely indulhatna a választáson, és ez a szám még emelkedhet, hiszen országszerte 351 párt bejegyzés alatt áll - írta a Magyar Idők szombaton az Országos Bírósági Hivataltól kapott adatok alapján. A legtöbb bejegyzett, illetve bejegyzés alatt álló politikai formáció a Fővárosi és a Budapest Környéki Törvényszékhez köthető, de viszonylag sok vár bejegyzésre a Nyíregyházi (32), a Miskolci (16), a Pécsi (15), a Debreceni (14), és a Székesfehérvári Törvényszéken (12) is.
hogyan hamisítanak bírók,ügyészekHogyan hamisítanak bírók, ügyészek? (facebook.com)
Ebből a videómból megtudhatod, hogy hogyan hamisítanak bírók, ügyészek, legyen az büntető, vagy polgárperes eljárás. Sem a jobb, sem a baloldali média nem akar foglalkozni vele, mert teljesen megbukik a rendszer. Nemzetbiztonsági kockázatot jelent ennek nyilvánosságra hozatala, ezért utasítva van minden média arra, hogy nem foglalkozhat vele.
Orbán Viktor nem engedi el Farkas Flórián kezétOrbán Viktor nem engedi el Farkas Flórián kezét (hirtv.hu)
A nyilvánosság kizárásával és a meghirdetett időpontnál órákkal korábban állapodott meg Kövér László és Farkas Flórián a választási együttműködésről. A Fidesz egy rövid közleményt adott ki, amelyben az olvasható, hogy a cigányok képzése és munkához juttatása a polgári értékrendből adódó feladat. Farkas Flórián több mint másfél milliárd forintot kapott az Orbán-kormánytól a romák felzárkóztatására. A pénzt ellopták a hatóságok szerint, a miniszterelnök mégsem engedi el a cigány vezető kezét. "Ez egy jól kitalált bűnszövetkezet volt, ami arra szakosodott, hogy lenyúlják a cigányok pénzét."
Százmilliós támogatást kap Csányi fiának golfklubjaSzázmilliós támogatást kap Csányi fiának golfklubja (hvg.hu)
Nem lehetett eddig kideríteni, hogy kik lesznek a haszonélvezői a fejlesztésnek. A 24.hu azt írja, hogy a Magyar Golf Szövetség 100 millió forinttal támogatja az OTP-vezér Csányi Sándor fiának, Csányi Attilának érdekeltségi körébe tartozó alcsúti golfpályát. A Pannonia Golf & Country Club szálláshelyeket létesít a Junior Golf Akadémia növendékei számára - vagyis a jelek szerint az állami pénz az utánpótlás-nevelést hivatott támogatni.