Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. július 19., szerda

22.367 - A magyar kormány ellen uszítja a vizes VB külföldi újságíróit a Momentum > ​2017. július 18. 12:03


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum:
​​
2017. július 18. 12:03
Tárgy: [Lapszemle] A magyar kormány ellen uszítja a vizes VB külföldi újságíróit a Momentum
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>



SZDSZ-es tempó: A magyar kormány ellen uszítja a vizes VB külföldi újságíróit a Momentum

2017-07-15 pestisracok.hu

Egy pillanatra sem képes megnyugodni a Momentum, a budapesti olimpia megtorpedózása után most a magyar vizes VB-t használják fel arra, hogy a világ előtt lejárassák az országot, a magyar kormányt és a magyar embereket. Hajnal Miklós, a Momentum (SZDSZ 2.0) politikusa az ATV-ben jelentette be, hogy akciózni fognak a VB alatt és külföldi újságírókat és sportolókat tájékoztatják, hogy szerintük milyen horrorisztikus állapotok uralkodnak az országban, és hogy Orbán Viktorék Soros György ellen kampányolnak.
Ismét a nemzet és a nemzeti vagyon védőszentjeként tetszeleg a Momentum, akik jó liberálisokra jellemző módon külföldi segítséget szeretnének kérni, hogy lejárassák a hazájukat. A budapesti olimpiát is megtorpedózó párt most éppen a vizes VB nyújtotta lehetőségeket használja ki, hogy az ország rossz hírét keltse. Hajnal Miklós az ATV Egyenes Beszéd című adásában fejtette ki a témával kapcsolatos durva gondolatait.
Jobbnak ítéltük volna, hogy ha most már inkább befejezzük, minthogy félbeszakítjuk. Az olimpia kapcsán is pont azt láttuk, hogy mi azt gyakorlatilag megakadályoztuk. - mondta zavarosan Hajnal Miklós az ATV-n azzal kapcsolatban, hogy miért nem próbálták megakadályozni a FINA vb-t még a rendezvény előtt. A főállású aktivista kifejtette, hogy a bajnokság körüli pénzköltések az olimpiával kapcsolatos félelmeit igazolják, ezért a vb-t követően szeretnék, ha nyilvánosságra hoznák az összes szerződést, és egy vizsgálóbizottság megnézné, hogy mire, mikor és hogyan ment el a pénz. Előtte persze még külföldi újságírókat és sportolókat szeretnének körbevinni a városon, hogy együtt megkeressék a Soros-plakátokat. Amennyiben nem találják meg őket, akkor "előveszik a telefonjukat és megmutatják, hogy ez volt kint korábban", mondta el Hajnal, és az arckifejezéséből ítélve egy kicsit sem viccelt.
E komoly gondolatok szóvivője egyébként ugyanaz a Hajnal Miklós, aki az Origo korábbi cikke szerint Oxfordban tanul évi 7,6-9,6 millió forintért, Soroshoz erősen köthető intézeteknél dolgozott, illetve egy diákok online felületen történő tanulását segítő honlapra. (LiteUp.org) 40 000 dollár - közel 12 millió forint - támogatást kapott. A honlap persze azóta eltűnt az éterben.
Ez olyan, mintha valaki 1000 Ft-ért venne egy gombóc fagylaltot. - érvelt Hajnal a kormány ellen, amiből csak az jön le, hogy a fiatalember nincs tisztában a fagylaltárakkal (sem), ahogy például Fekete-Győr sem tudja, hogy mennyibe kerül egy liter tej, emiatt pedig elég nehéz komolyan venni a csapatot, amikor vb költségekről és milliárdokról beszélnek. Valószínűleg egyébként ők voltak azok is, akik a tavalyi foci EB alatt is a magyar csapat ellen szurkoltak, csak azért, hogy elmondhassák, hogy nem érnek semmit Orbán Viktor stadionjai.
Az elszámolással és a költések ellenőrzésével egyébként alapvetően semmi gond nincs, ezt azonban nem a világ szeme előtt, hanem a bajnokság után illik csinálni, még akkor is, ha néhány fiatal nem tud örülni annak, hogy a hazájukban rendeznek meg egy ekkora jelentőségű sporteseményt, amire mindannyian csak büszkék lehetünk.
A videót ITT megnézheti.
Kapcsolódó:
Orbán felcsúti haverja építheti az új paksi stadiontOrbán felcsúti haverja építheti az új paksi stadiont (sztarklikk.hu)
Kétmilliárd forintos közbeszerzést nyert Végh Gábor cége, a Pharos 95 Kft. - derül ki a hétfőn megjelent közbeszerzési értesítőből. A Magyar Nemzet cikke szerint a stadionépítésben verhetetlennek mondható Pharos a Nemzeti Stadionépítési Program keretében lebontja Paks régi stadionját, és egy 4500 férőhelyes, UEFA III. kategóriájú fociarénát épít helyette - erre összesen 180 napjuk van, a munkaterület átadásától számítva.
Adózókra gépfegyverrel? - Hatszázezer lőszert vesz a NAVAdózókra gépfegyverrel? - Hatszázezer lőszert vesz a NAV (zarojel.hu)
Nagy-bevásárlásra készül a NAV, úgy vélik, szükségük lesz az elkövetkező évben több, mint 600.000 darab különböző típusú lőszerre. Az adózóra gépfegyverrel "lőni" készülő felügyelet remélhetőleg nem a kisvadak ellen készül a "kilövéssel". Forró őszt ígért a miniszterelnök - kell a lőszer? Pénteken tette közzé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal - NAV -azt a közbeszerzési felhívását, amiben egy évre elegendő lőszer beszerzését akarja biztosítani a pénzügyőrök és a pénzügyi nyomozók részére.A kiírás szerint a 611 200 pisztolyba és gépkarabélyba való töltény mellett 3200 sörétes lövedéket és ezer vaktöltényt is vennének, biztos, ami biztos. Ezt a mennyiséget egy évre szánják.
Mindennapi hazaárulásokMindennapi hazaárulások (888.hu)
Aki nem hisz a mindennapi hazaárulók létében, iparkodjon végiggondolni az alábbiakat. Hogy a liberálisnak se Istene, se hazája, közhely. Fontos persze, hogy ki állítja ezt: ha ő, akkor büszke rá, ha én, akkor letagadja. Imádom ezt a kettősséget bennük. Az is mókás, amikor ártatlan szemekkel elmondják, hogy Magyarország végül is csak egy hely, ahol szörnyű az élet, de ideje lelépni innen, lehetőleg végleg. Aztán amikor elhúznak, és külföldön magyarnak nézik őket, azonnal büszkén elsorolják, hogy mit köszönhet a világ a magyaroknak. Párásodik a szem, elbicsaklik a hang.
Orbán: jobb, ha a magyarok tudják, mi Soros György terveOrbán: jobb, ha a magyarok tudják, mi Soros György terve (888.hu)
Soros György bevándorlási tervét hajtják végre Brüsszelben, és helyes, ha a magyarok tudnak erről - jelentette ki Orbán Viktor. Soros György tervének egyik pontja az, hogy évente egymillió migránst hozzanak be Európába, a milliárdos tervének második pontja pedig a tervezett európai menekültügyi hatóság, amely - mint a kormányfő fogalmazott - elvenné a hatáskört a tagállami hatóságoktól. Orbán Viktor szerint az új menekültügyi ügynökség felállítása is csak egy újabb meghívólevél lehet a gazdasági bevándorlóknak. "Nem mi döntenénk el, kit fogadunk be", ahogy a migránsok szétosztásáról sem.
George Soros hálója, 4. részGeorge Soros hálója, 4. rész (demokrata.hu)
Nem teljesen tisztázott, hogy az ügyvédi kamarák pontosan milyen szakmai szempontrendszer alapján választották ki a Helsinki Bizottságot, vagy annak valamelyik társszervezetét erre a szerepre. A Helsinki Bizottság által tartott képzések rendszeresnek mondhatók. Például 2017. március 9-10-én az őrizetben lévő gyanúsítottak büntetőeljárási jogainak érvényesítéséről, az azt szolgáló ügyvédi eszközökről tarthattak a "helsinkisek" kétnapos képzést Budapesten ügyvédeknek. A gyűlölet-bűncselekmények büntetőjogi üldözéséről rendezett két budapesti képzésen 2016. január 22-én és március 4-én vehettek részt az érdeklődő ügyvédek.
Az Alkotmánybíróság lépett közbe a bírói önkény ellenAz Alkotmánybíróság lépett közbe a bírói önkény ellen (index.hu)
Az Alkotmánybíróság (AB) csütörtökön kimondta: a bírói függetlenségnek nem korlátja, hanem biztosítéka a törvényeknek való alávetettség, a bírónak a határozatait a jogszabályok alapján kell meghoznia. Ugye milyen fura? Mintha azt mondanák az alkotmánybírák, hogy a bíróságok olykor a törvényben leírtakkal ellentétben hozhatnának ítéletet. És ez egyszer bizonyíthatóan valóban meg is történt, ezért fordult egy károsul az AB-hoz. A jogszabályokat figyelmen kívül hagyó bíróság visszaél saját függetlenségével, amely a tisztességes bírósági eljáráshoz való jog sérelmét okozhatja.
Róna: Orbánt és sleppjét elsöprikRóna: Orbánt és sleppjét elsöprik (24.hu)
A közgazdász szerint az országnak már nincs szüksége Orbán Viktorra. Róna Péter a Hír Tv-nek azt mondta, a jelenlegi kormánynak már egyáltalán nincs olyan mondanivalója, ami értelmezhető, használható lenne. A kormány nem érti a világot. Azt, hogy 2017-ben Oxford már egyáltalán nincs messze, nincsenek távolról jövő emberek, együtt élünk egy világhálózat tagjaiként. Szerinte olyan összefüggések vannak, amelyek ezt a szerencsétlen társaságot, Orbánt és sleppjét - inkább előbb, mint utóbb - egyszerűen elsöprik.
Orbán figyelmeztette a Nyugatot: ne merjék őt leváltani, mert baj leszOrbán figyelmeztette a Nyugatot: ne merjék őt leváltani, mert baj lesz (b1.blog)
Az obligát migráncsozás, bevándorlózás, Sorosozás mellett két fontos dolgot is kimondott ma az állami rádióban. Orbán figyelmeztette a Nyugatot: ne merjék őt leváltani, mert baj lesz 2017. július 07. - nickgrabowszki Az obligát migráncsozás, bevándorlózás, sorosozás mellett két fontos dolgot is kimondott ma az állami rádióban. Egyfelől most már nemcsak a szervilis kliensei azonosítják Orbánt Magyarországgal (lásd még: a külföld vagy az ellenzék nem az Orbán-kormányt, hanem magát Magyarországot és a magyar országlakosokat támadja), hanem ő is saját magát az állammal és Magyarországgal.
Orbán levelet írt a kettős állampolgároknak, hogy 2018-ban mindenképp menjenek el szavazniOrbán levelet írt a kettős állampolgároknak, hogy 2018-ban mindenképp menjenek el szavazni (nyugatifeny.hu)
Nincs határa a Fidesz gátlástalanságának és cinizmusának. Ebben a miniszterelnök emlékezteti őket arra, hogy a Fidesz-kormánynak köszönhetően "létrejött az, amire majd száz évig vártunk." Vagyis hogy Orbánék megadták a kettős állampolgárságot a határon túliak számára. Ezután Orbán emlékezteti a címzetteket, hogy 2018-ban országgyűlési választások lesznek, amire a részvétel a kettős állampolgárok számára regisztrációhoz kötött.
A SPEKULÁNS IZRAELBENA spekuláns Izraelben (magyaridok.hu)
Alig vagyunk túl a szörnyű érzésen, hogy zavar keletkezett az erőben, és Izrael budapesti nagykövete kénytelen volt felköpni a levegőbe és ügyesen aláállni, máris itt az új hír: Izrael minden eddiginél szigorúbb törvényt készül elfogadni, méghozzá Soros ellen. Az izraeli állam szerint Soros aláássa Izrael tekintélyét, veszélyezteti Izrael érdekeit, veszélyezteti Izrael nemzetbiztonságát, folyamatosan harcol az izraeli kormány ellen, sőt még Izrael önvédelemhez való jogát is megkérdőjelezi.
Egy CEU-s hallgató szerint Netanjahu elárulta a magyar zsidókatEgy CEU-s hallgató szerint Netanjahu elárulta a magyar zsidókat (hu.budapestbeacon.com)
Nyílt levelet írt Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnöknek Fabriczki Eszter, a CEU hallgatója, aki szerint Izrael Állam felelőssége, hogy védelmet nyújtson minden zsidó számára, ám a magyar zsidóságot szerinte Netanjahu nemcsak hogy nem védte meg, de még ütőkártyát is adott az Orbán-kormány kezébe, ellenük. "Hogy hagyhatta, hogy Magyarország zsidó polgárai áldozatul essenek a saját politikai taktikájának?" - írja egyebek mellett Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnöknek címzett a Facebookon.

Putyin szerint az amerikai elnökök csupán bábok, és "sötét öltönyös emberek" irányítják Washingtont
7/17/2017 ujvilagtudat.blog
Egy interjúban, amely soha nem fog megjelenni az amerikai főáramú hírekben, Vlagyimir Putyin nevén nevezte a háttérhatalmat és megjegyezte, hogy minden amerikai elnök egy báb.

A Le Figaro francia újságnak adott interjúban Vlagyimir Putyin orosz elnök felhívta a figyelmet az Egyesült Államok külpolitikáját ellenőrző mély állami bürokráciára rámutatva, hogy az amerikai elnökök csak az uralkodó oligarchiát szolgáló bábok.
"A közvélemény egy bizonyos személyt megválaszthat az érdemei és eszméi alapján - de ez a személy ritkán képes formálni a politikát," - magyarázta Putyin.
Majd megjegyezte, hogy az Egyesült Államokban a "bürkorácia" biztonsági szervezete, amely jellemzően a Mély Állam néven ismert nagyon erős, és mint ilyen, nem teszi lehetővé a politikai irányítás bármilyen értelmes változását.
"Az elnökök jönnek és mennek, de a politika ugyanaz marad," - mondta Putyin.
Valójában az egyéneket, akiknek valódi ötleteik lehetnek az Egyesült Államok politikájának reformjáról, csak azért választják meg a Fehér Házba, hogy kielégítsék a szabad és tisztességes demokratikus folyamat illúzióját, ami valójában a valóság elkendőzése.
Putyin megjegyezte, hogy a "sötét öltönyös emberek" azok, akik névtelenek maradnak az amerikai szavazóközönség számára, továbbra is az Egyesült Államok uralkodó elitjének jól bevált érdekeit tartják szem előtt minden újonnan megválasztott adminisztrációval.
"Tudja, kommunikáltam egy amerikai elnökkel, és egy másodikkal majd egy harmadik elnökkel, akik jöttek és mentek, de a politika ugyanaz maradt," - mondta az orosz elnök.
"Tudja, miért van ez?" - kérdezte Putyin, mielőtt kifejtette volna az amerikai kormányzati rendszer tényleges működését.
"Tehát megválasztanak egy személyt - aki jön az ötletekkel," - magyarázta Putyin. "Aztán aktatáskás emberek látogatják meg, jól öltözöttek, sötét ruhákban - olyan, mint az enyém. Kivéve, hogy a piros nyakkendő helyett feketét vagy sötétkéket viselnek."
Putyin világosan érti, hogyan működik a Mély Állam színjátéka, és az, hogy nyilvánosan beszél ezekről a műveletekről, valamint az a tény, hogy ismeri azokat az embereket, akik a kormányt valójában irányítják, közvetlen támadást jelent a titkos műveleteik számára.
Az orosz vezető elmondta, hogy amikor ezek a "fekete ruhás emberek" megjelennek, valójában utasítják az elnököt, hogy mit tegyen, ezért lehet gyakran látni a hirtelen eltérő politikát ahhoz képest, mint amellyel jelöltként megválasztották.
"Ez történik egyik adminisztrációról a másikra," - mondta.
Hogy megértsük ennek a befolyásnak a számtalan bizonyítékát, nem kell messzebbre mennnünk Donald Trump-nál. Trump Szaúd-Arábiát tette felelőssé az egyre szaporodó terrorért és 9/11-ben játszott szerepéért. Azonban, amikor irányítói elmondták neki, hogy mit kell tennie, 180 fokos fordulatot tett és milliárdokat adott nekik, meghajolva előttük.
De ez csak a kezdet volt. Trump nemrég terrorista államként hivatkozott Katarra és megjegyezte, hogy a terrorizmus finanszírozói az egész világon. Pár nappal később engedélyezte, hogy egy 12 milliárd dolláros fegyverkereskedelmi megállapodást kössenek a katari terrorista állammal.
Az egész interjú elég figyelemre méltó. Valóban elkeserítő, hogy Oroszországhoz kell fordulnunk azért, hogy pontosabb képet kapjunk arról, mi folyik az Egyesült Államokban, mivel az amerikai vállalati média egy propaganda szervezetként működik a Mély Állam programjában, információs kapuőrként funkcionálva.


Kapcsolódó:
Putyin szerint is a CIA ölhette meg Kennedy elnököt?Putyin szerint is a CIA ölhette meg Kennedy elnököt? (avilagtitkai.com)
John F. Kennedy halálával kapcsolatban rengeteg különféle elmélet létezik ma is, mivel biztosra nem lehet tudni, ki ölhette meg az amerikai elnököt. Létezik ugyan egy hivatalos, sokak szerint ezer sebből és logikai bakitól vérző verzió, de a teljes igazságot senki sem tudja. Sőt, azok szerint, akik szerint ténylegesen Lee Harvey Oswald ölte meg, a férfi szintén csak egy báb volt melyet dróton mozgattak a háttérhatalmak emberei, és egyéb ismeretlen szereplők.
Ismét vallott egy CIA-s: 9/11 és mesterséges robbantás!Ismét vallott egy CIA-s: 9/11 és mesterséges robbantás! (hirarena.com)
Aki Malcom Howard CIA-s és robbanóanyag-szakértő beszámolójának csak pár szavas összefoglalójával találkozik, és dolgozott titkosszolgálatnak, rögtön levágja, hogy Malcom nem a filmekből tanulta sem a titkosszolgálatok működését, sem az ügynökök gondolkodásmódját. A hír a napokban jelent meg, és a közvélemény azon része, akik hangot adtak véleményüknek, szinte kizárólag mindannyian Malcomnak adtak hitelt.
Sarkozy és Obama mikrofonja bekapcsolva maradtSarkozy és Obama mikrofonja bekapcsolva maradt (sokkaljobb.hu)
Az alábbi történet 2011. november 8-án játszódott le a G20-ak találkozóján. A Reuters egyik újságírója a hét elején megerősítette, a francia miniszterelnök, Nicolas Sarkozy valóban hazugnak nevezte izraeli kollégáját a G20-ak múlt csütörtöki találkozóján. A Sarkozy és Obama elnök közötti személyes egyeztetésen néhány újságíró is részt vett, akiknek a vezetők közötti bizalmas szóváltást nem kellett volna hallaniuk, ám egy hangosítási hiba miatt mégis fültanúi voltak a francia elnök kifakadásának.


Ferenc pápa megdöbbentő kijelentése: "A Jézussal való kapcsolat veszélyes és ártalmas"
2017. július 18. avilagtitkai.com

Ferenc pápa a kamerák előtt mondta el a bizarr mondatokat. Sokak szerint az illuminátusok embere, és a legfőbb titkos feladata a keresztény "nyáj" elterelése Jézus felől...
Lehet, hogy Ferenc pápa nem az, akinek hisszük? Mi van, ha maga az Antikrisztus?
Egyre többen gondolják úgy, hogy lehet ebben az egészben valami. Hosszú idők óta mindig is Európai kötődésű pápája volt az egyháznak, a Vatikánnak. Aztán Benedek pápa lemondása után, nem sokkal a migráns válság közepette érdekes módon megválasztanak egy nem európai kötődésű pápát.
Egy pápát, aki azt mondja, hogy a bevándorlók a testvéreink és nővéreink, és szolidaritást kell vállalnia Európának.
Nem csoda, hogy sokak szerint a pápa nem más, mint az illuminátusok embere. Az illuminátusok pedig azt szeretnék, ha Európa végleg meggyengülne, és szép lassan maga alá gyűrné az iszlám ideológia. Mivel az egyháznak komoly befolyása és hatama van, talán az sem véletlen, hogy szócsövévé válik az európai uniós vezetőknek.
A végső előkészítés megkezdődött. A nyáj elterelése Krisztus felől elindult. A pápa egyre meglepőbb kijelentéseket tesz, miközben a Vatikán szellemileg megsemmisül a különféle megalapozott pedofilvádak, sikkasztási ügyek között.
Ferenc pápa nemrégiben újabb kijelentéssel sokkolta a közönségét. kamerák előtt, legalább 33.000 keresztény hívő előtt mondta el, hogy a Jézussal való közeli, "személyes" kapcsolatot kerülni kell, mert az nem csak veszélyes, de ártalmas is.
Persze sokan úgy vannak vele, hogy ez csak egy a szövegkörnyezetből kiragadott mondat, és valójában a pápa ezzel egészen mást akart mondani.
Tény, hogy elég félreérthető, azonban az már kevésbé, hogy a Vatikán egyik szóvivője is mondott korábban érdekes dolgokat.
Többek között azt, hogy jó lenne, ha a világ létrehozna egy egységes jogi tanácsot, egy olyan intézményt, mely a világon mindenhol felsőbbrendű jogkörrel rendelkezne. Ez pedig sokak szerint az Új világrend előkészítését vetíti előre.

Ferenc pápa is megkezdte a nyájának elhajtását Jézus felől.
A próféciák, a Bibliában leírtak egyértelműen elmesélik, hogy a jövőben az Antikrisztus egy próféta képében fog megjelenni, akinek minden szavát szinte isszák az emberek.
Talán maga Ferenc pápára tettek utalást több ezer évvel ezelőtt?
Egy sötét agenda veheti ezzel kezdetét, melynek törekvései végül egy Új, kontrollált világrendben fognak kicsúcsosodni. Ferenc pápának megvan a hatalmas és ereje hozzá, hogy terelje a népet.
Amikor a hívek észreveszik a valóságot, akkor pedig már késő lesz, és az Új világrend már nem csak születőben lesz, hanem azon kapjuk magunkat, hogy már rég benne élünk modern rabszolgákként.
Kapcsolódó:
Az Evangélikus Missziói Központ állásfoglalása a homoszexuális életformával kapcsolatbanAz Evangélikus Missziói Központ állásfoglalása a homoszexuális életformával kapcsolatban (evangelikus.hu)
Elismerjük, hogy keresztyénként és egyházakként sok esetben mi sem megfelelően viszonyulunk a homoszexuálisok felé. Életvitelük miatt sokszor a homoszexuális embereket is elutasítjuk, segítség és a szeretetteljes melléjük állás helyett tabuként kezeljük, megjegyzéseinkkel akár akaratunkon kívül is megbélyegezzük, kirekesztjük őket. Sokan - tudatlanságból - figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy a homoszexuálisok többsége részben körülményeinek áldozataként (szocializáció) vált ilyen hajlamúvá.
Jezsuita uralom a VatikánbanJezsuita uralom a Vatikánban (vilaglato.info)
A Vatikán a hétvégén szűkszavú közleményben jelentette be: nem hosszabbítják meg a hit kongregációjának élén Gerhard Ludwig Müller német bíborost, akit még a korábbi német pápa nevezett ki ebbe a tisztségbe. XVI. Benedek jóval konzervatívabb volt, mint utóda, az első jezsuita pápa, az argentin Ferenc. 13 konzervatív bíboros levelet intézett a pápához, melyben kifejtették: nem helyeslik azokat a reformokat, melyeket Ferenc tervez a katolikus családpolitikában. Konkrétan arról van szó, hogy a pápa szeretné, ha az elvált katolikusok is részesülhetnének a szentségekben és a válás miatt nem számítanának kiközösítettnek az 1,2 milliárd főnyi katolikus egyházban. A levelet kiszivárogtatták és ország-világ előtt kiderült: ebben a fontos kérdésben vita van a pápa és 13 bíboros között.
Spanyol jezsuitát nevezett ki a leváltott bíboros helyére Ferenc pápaSpanyol jezsuitát nevezett ki a leváltott bíboros helyére Ferenc pápa (kereszteny.mandiner.hu)
Egy teológiailag konzervatívnak tartott spanyol jezsuita érseket, Luis Ladariát nevezte ki július elsejével a Hittani Kongregáció élére Ferenc pápa, aki nem hosszabbította meg a kongregáció eddigi vezetőjének, Gerhard Müller bíborosnak a lejárt, öt éves mandátumát. Luis Ladara eddig a kongregáció titkára volt, még XVI. Benedek nevezte ki. Luis Francisco Ladaria Ferrer spanyol érseket, jezsuita szerzetest, a Hittani Kongregáció eddigi titkárát nevezte ki július elsején, szombaton a kongregáció élére Ferenc pápa, aki nem hosszabbította meg Gerhard Ludwig Müller bíboros lejárt öt éves mandátumát - írja a CNA. Ezzel Luis Ladaria lett az egyház második embere.
Jezsuita Ferenc Pápa a Nagy Robbanás, Földönkívüliek?és?GyermekáldozatJezsuita Ferenc Pápa a Nagy Robbanás, Földönkívüliek - és - Gyermekáldozat (nagybarnabas.com)
Ferenc pápát sátáni gyermekáldozatok elkövetőjeként ítélték el argentínai papsága és püspöksége alatt is amiről Vatikáni titkos dokumentumok is bizonykodnak. A második okirat szerint (1967-12-25) amit Hivatali Előjognak neveznek arról árulkodik hogy minden új pápa köteles a Kilencedik Kör Sátáni Gyermek Áldozat Szekta tevékenységeiben részt venni, ami újszülött csecsemők áldozatát és a vérüknek megivását is tartalmazza. Ezek a dokumentumok a Nemzetközi Bíróságra lettek terjesztve egy előkelő Vatikáni hivatalnok által aki egyben volt Vatikáni egyházkerületi alkalmazott is.
Ferenc Pápa a hamis prófétaFerenc Pápa a hamis próféta (ujvilagtudat.blog)
"Ki fogja megmenteni az Egyházat? Nem a püspökeink, a papjaink és szerzeteseink. Ez rajtatok múlik, embereken. Megvan hozzá az elmétek, a szemetek, a fületek, hogy megmentsétek az Egyházat. A küldetésetek, hogy lássátok, a papjaitok úgy viselkednek mint a papok, a püspökök úgy tesznek mint a püspökök, és a vallásotok úgy működik, mint egy vallás." - Fulton Sheen érsek. A Ferenc Pápához való hozzáállás széles körben változó. Előbb vizsgáljuk meg a tényeket, hogy miért hirdeti olyan sok megfigyelő, hogy ez a pápa a Jelenések hamis prófétája?