Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. október 30., hétfő

22.522 - ​A HÁBORÚ TÉTJE AZ, HOGY AZ EURÓPAI ORSZÁGOK LAKOSSÁGA MARAD-E ÉLETBEN, VAGY AZ ISZLÁMOKÉ !



Feladó: Tibor Kalman
Dátum: 2017. október 30. 0:32
Tárgy:  ami a migráció hátterében áll
Címzett: 

MERT MIRŐL IS SZÓLNAK A DOLGOK?

 A valóság az, hogy a kb. egymilliárd lakosú Iszlám Unió - melynek vezető állama Szaúd - Arábia - nem rendelkezik annyi TERMŐFÖLDDEL ( növénytermesztésre csak a jelentős humusztartalmú lösz és vulkáni hamu talaj az alkalmas. A Szahara, az Arab sivatag, stb. meg sós - szikes - fizikailag málasztott - kősivatag, mely növénytermesztésre alkalmatlan ) ÉS A HASZONNÖVÉNYEK VÍZIGÉNYÉT KIELÉGÍTŐ ÉDESVÍZZEL, hogy saját termelésű stratégiai élelmiszerekkel ( búza, kukorica, rizs,szója, hús ) el tudja látni az iszlám országokban lévő lakosságot.( Csak Magyarország éves friss édesvíz hozama - eső + folyók - nagyobb, mint Egyiptom, Szíria, Irak, Észak - Afrika és az Arab félsziget összes friss édesvíz hozama. )

Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a Nílus, a Tigris és az Eufrátesz folyókon létesített duzzasztóművek miatt a hegyekből lejövő sok szerves trágya már 50 éve a Nasszer, az Asszad és a Mosul tóba kerül és ott rohad el. Ezért e folyóvölgyek mezőgazdasági talajai rohamosan elsivatagosodnak és élelmiszer termelésre alkalmatlanná válnak. Így Egyiptom, Szíria és Irak élelmiszer termelése meg fog szűnni!

Az iszlám országok lakosságának kb. a fele - évtizedek óta - olyan stratégiai élelmiszert ( búza, kukorica, rizs, árpa, szója, hús , az egyedüli fehérjeforrások ) fogyaszt, amit Magyarországon, Romániában, Ukrajnában, az USA - ban, Ausztráliában és Kanadában termeltek meg ( mert csak ezeknek az országoknak van annyi termőföldje és édesvíz- készlete, hogy több stratégiai élelmet tudnak megtermelni, mint a lakosságuk fogyasztása).Ezeknek az élelmiszereknek köszönhetően az elmúlt 60 évben az iszlám országok lakossága a HATSZOROSÁRA NŐTT ! ( 170 millióról 1000 millióra).

Ezzel párhuzamosan - az elmúlt 70 évben - Európában abortusszal meggyilkoltak kb. 350 millió európai gyereket ( Magyarországon 5 milliót) és fogamzásgátló mérgekkel ennél többet, az USA - ban kb. 200 millió gyereket

Tehát az iszlám országok lakossága a meggyilkolt európai és USA. gyerekek rovására szaporodott !

De ma már ott tartunk, hogy már nincs több stratégiai élelem, amivel a Föld évi 70 milliós szaporulatát( ennek jelentős része az iszlám országok szaporulata) etetni lehetne !

Tehát az iszlám országok kényszerhelyzetben vannak ! Ami most történik, az lényegileg arról szól, hogy az iszlám országok meg akarják szerezni a jelzett országok termőföldjeit és édesvízkészleteit ( ez Ukrajna esetében már sikerült nekik ), amely biztosítaná nekik a fennmaradást . Természetesen ez az elfoglalt országok lakosságának a kiirtását jelenti !

Tehát az iszlám országok HÁBORÚT viselnek Európa országaival szemben, amit a fenti országokba beépített ügynökeik - hívjuk őket terrorista soros csicska csürhének ( az Európa Bizottság. tagjai, az Európa Parlament tagjainak egy része, az Emberi Jogok Európai Bírósága tagjai, a Helsinki Bizottság tagjai, merkelina de frász, libero micron, álcivíl szervezetek, soros, stb. ) - hathatós támogatásával folytatnak.

​​
A HÁBORÚ TÉTJE AZ, HOGY AZ EURÓPAI ORSZÁGOK LAKOSSÁGA MARAD-E ÉLETBEN, VAGY AZ ISZLÁMOKÉ !

A beépített ügynökök feladata az, hogy erről az egyszerű igazságról minden módon eltereljék az európai emberek figyelmét és védekezésre képtelenné tegyék őket!

Hogy háború van, az a Röszkei csata pillanatától - amikor felfegyverzett illegális iszlám migránsok áttörték a határkerítést és megtámadták a határt őrző fegyvereseket - egyértelmű !

És azóta is folyamatosan támadják a magyar határt ! 2016 - ban kb. 50 ezer illegális iszlám migráns tőrt át rajta !

Nekünk magyaroknak hihetetlenül rossz tapasztalataink vannak az illegális iszlám migránsokkal kapcsolatban !

Sosem szabad elfelednünk, hogy az iszlám terroristák 1526 és 1718 ( Mohács és Temesvár felszabadítása ) között a Kárpát medence magyar lakosságának a 75% - át kiirtották.

És sose feledjük, hogy Mohácsnál az Európa országai által cserbenhagyott magyar hadsereg szenvedett vereséget - a Pápával ( a római katolikus egyházfő), a francia királlyal, Velencével és Genovával titkos szövetségben lévő és azok hathatós támogatását élvező - egyesített iszlám hadseregtől, melynek soraiban jelentős számú görög, szerb, albán,bolgár, román, bosnyák, macedon, stb. ( a ruméliai hadtest) ember harcolt.

És azt se feledjük, hogy az egyesített iszlám hadsereg győzelmében döntő szerepe volt a francia, a velencei, a genovai és az Egyházi Állam arzenáljaiban legyártott és az iszlám hadseregnek eladott modern tűzfegyvereknek ( muskéták , gyalogsági ágyuk), amikkel addig az iszlám hadsereg nem rendelkezett !

(Lényegileg ez volt Európában az első döntő csata, amit a tűzfegyverek döntöttek el, a páncélozott lovassággal szemben )

A történelem - most 500 évvel később ismétli önmagát. Magyarország ma ismét egyedül vívja élethalál harcát az iszlám hódítókkal. És ezt a Magyarországot - az Iszlám Unió által pénzelt - titkos szövetségesei (az EP-képviselők,az EB-biztosai, Emberi Jogok Európai Bírósága bírái, merkelina, libero micron, soros, Helsinki Bizottság, álcivil szervezetek, a Pápa, stb. ) belülről folyamatosan gyengíteni akarják !