Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. március 12., hétfő

22.869 - ​Vezér-Szörényi László: Orbán Viktor történelmet ír vagy a csőd szélén táncol > ​2018 március 12. ​​


Feladó: Nemzeti Hírhaló
Dátum: 2018. március 12. 6:22
Tárgy:
​ ​
Wikileaks: Orbán szervezte a zavargásokat 
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>



​​
2018 március 12.

​​
Vezér-Szörényi László
Orbán Viktor történelmet ír vagy a csőd szélén táncol


Van remény! Vezér Szörényi László évtizedes tapasztalatokkal rendelkező pénzügyi tanácsadó, egy átgondolt koncepciózus tervet sejt a jelenlegi kormányzat döntései mögött. Spekuláció lenne csak az államcsőd elmélete, vagy egy jól kitervelt mesterterv része? Egy biztos, az ellenség az, aki minket fosztogat. Társadalmi összefogást szuggerálva és felelősséget szétosztva nyerhetünk csak az elnyomással szemben.

Eljött az idő, hogy minden ember a saját kezébe vegye a sorsát és ne mástól --adott esetben a kormánytól- várja, hogy az élete szebb és jobb legyen... mindenkié a felelősség nem csak a kormányé! Szüntessétek meg magatokban a politikai nézetekből fakadó különbözőséget és egymás iránti dühöt és fogjunk össze, mint ahogyan az Izlandiak is tették. Aki nem látja a fontos alkotóelemeket a témában és csak a jól betanult uszító és lázító szövegeket skandálja, valamint csak az összeomlást és katasztrófát vetíti ki az még alvó üzemmódban van. Aki a kormányt szidja, az államot is szidja, és egyúttal részt vesz az országunk leminősítésben, de nem vesz részt az összefogásban és az együttműködésben. Együtt kell most már végig menni az úton, nincs választásunk, ellenben van remény. Legyetek tudatosak! Legyen Izland a követendő példa!

Vezér Szörényi László évtizedes tapasztalatokkal rendelkező pénzügyi tanácsadó, egy átgondolt koncepciózus tervet sejt a jelenlegi kormányzat döntései mögött. Spekuláció lenne csak az államcsőd elmélete, vagy egy jól kitervelt mesterterv része?