Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 6., hétfő

2.880 - Varga Béla, Healdsburg, California: Kedves Orbán Viktor! Engedje meg kérem a következő írást egy amerikai magyartól.

Von: Vattay Szabolcs
Gesendet: vasárnap, 2009. július 5. 23:37
An: Kutasi József
Betreff: Egy amerikai levele Orbán Viktornak

 

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Végre szembe kell néznünk az igazsággal, amit egy idegenbe kényszerült honfitársunk fejt ki alábbi levelében.

Honfi társi üdvözlettel:

V. Szabolcs

 

Egy amerikai magyar levele Orbán Viktornak

 

Kedves Orbán Viktor! Engedje meg kérem a következő írást egy amerikai magyartól.

Valaha azt hittem, hogy Ön a hazájáért, Magyarországért a tűzbe menne miniszterelnökként, hazafiként. Olyan államférfiként, aki a saját nemzete érdekeit helyezi mindenek elébe.
Ezért is élvezte miniszterelnöksége idején többek között az én bizalmamat is. Valóban tett ezért a sokat szenvedett nemzetért és ezért megérdemel minden elismerést. Higgye el, nem a levegőbe beszélek, mert az Ön adminisztrációja miatt települtem vissza a hazámba.

Amit azonban a hallgatásával és cinikus hozzájárulásával tett a július 4.-i Magyar Gárda elleni jogterror és rendőrterror vonatkozásában, az egyszerűen felháborító. Nincs Önben egy szemernyi önérzet? Ennyire korrumpált politikus lett Önből, kedves Orbán Úr? Nincs Önben egy szemernyi szégyenérzet? Egy csepp sem, amikor látja, hogy a nemzettestvéreit megalázzák, agyba-főbe verik, meghurcolják rendőrnek öltöztetett, iskolázatlan kidobó legények? Nincs annyi vér a pucájában, hogy felemelje a szavát e felháborító törvénytelenség ellen az ellenzék vezetőjeként?

Úgy látszik nincs kedves Orbán Úr. Szégyellje magát!

Kérem, ne látogasson az Egyesült Államokba vagy Kanadába, mert az itteni magyarság nem fogja Önt kebelére ölelni, abban biztos lehet, mert teszek róla, amennyiben folytatja a struccpolitikáját és ezt az aljas magyarellenes színjátékot amit Ön megenged magának.

Tisztelt Orbán Viktor!

Ne gondolja, hogy az amerikai magyarság elmegy az Ön árulása mellett akkor sem, ha miniszterelnök lesz megint. Fogunk emlékezni rá és a gyávaságára is.

Tisztelettel:

Varga Béla, Healdsburg, California

(Kuruc.info)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------