Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. szeptember 24., csütörtök

20.436 - ​Frigyesy Ágnes: Hamis szerző! > ​Lehet, hogy Paulin ír továbbította, de nem ő a szerző!


Feladó:
​​
Frigyesy Ágnes

Dátum: 2015. szeptember 24. 8:56
Tárgy: Hamis szerző!
Címzett: szabad.riport@gmail.com
Másolatot kap: József Kutasi <jozsef@kutasi.eu>

Tisztelt Szerkesztőség, az alábbi cikk nem Dr. Paulin Ferenc cikke, hanem a kérdésekig Frigyesy Ágnes újságíróé, vagyis az enyém, a kérdéseket pedig itt a FB-n egy hölgy tette fel. Kérem, hogy javítsák!
​​
Lehet, hogy Paulin ír továbbította, de nem ő a szerző! Köszönettel:

Frigyesy Ágnes,

Szalézi Szent Ferenc-díjas újságíró, fotóriporter


Menekült férfiak? – 'Ha a hazájukban háború van, miért hagyták otthon a családjukat?'

Posted on 2015/09/24 Szerző:

Horgos, 2015. szeptember 16. Migránsok a Horgos-Röszke szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. A magyar rendõrök könnygázt és vízágyút is bevetettek a határ magyar oldaláról az õket dobáló illegális bevándorlókkal szemben. MTI Fotó: Ujvári Sándor

– Ha ott háború van, akkor ezek az életerős férfiak miért nem harcolnak otthon a hazájukért, a családjaikért?? –

Dr. Paulin Ferenc (MTA doktora) levele a magyarokhoz, a migráns-válság ügyében:

"Kedves Barátaim!

Pattanásig feszült a helyzet! Amerika fegyvereket küld Romániába és Lengyelországba, Putyin már beígérte, ha ez megtörténik, erre a két országra támad." – (Ezen országok saját magukat teszik célponttá. Putyin tehát nem támad, hanem inkább megvédi országát az innen kiindulható agressziótól – a szerk. megjegyzése, SzRTI.)

"S közben tömegesen jönnek a menekültnek álcázott néger stb. katonák Európába.

Természetesen vegyítve buta áldozatokkal, akik az egészből semmit nem látnak… Európa, az európai kultúra, a kétezer éves civilizációnk, a kereszténység nagy veszélyben van!

Ébredjenek! Per pillanat nem kapukat kell nyitni, hanem védekezni kell! Háborús helyzet van! Migránsoknak álcázott katonák támadták meg Európát! Csak idő kérdése és ez kiderül! Ahogy Nógrádi György szakértő mondja, ez csak a kezdet!

EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK! KÉREM GONDOLKOZZATOK!

1. KÉRDEZNÉM, KIK EZEK A ZÖMÉBEN 16, 18-40 ÉV KÖZÖTTI, 90%-BAN FÉRFIAK, AKIK "VÉGIGGYALOGOLTÁK, ÉHEN SZOMJAN" A FÉL VILÁGOT ÉS ITT VANNAK? HOL A CSALÁDJUK? HOL VANNAK A FELESÉGEIK, HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDES-ANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL VAN A ROKONSÁGUK? HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL OTTHAGYTÁK? MIÉRT, HOGYAN?

2. MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI? MEGSPÓROLTÁK? ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT, ÁLLÍTÓLAG?

3. HA HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ "ÉLETERŐS" FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL? NEMDE? EZ A HAZA-SZERETET, EZ A FELELŐSSÉG?

4. HAZAFIAK EZEK? NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT… AZÉRT AZ NEM SZÉGYEN VAGY IGEN?

5. HOL A "HAZA BECSÜLETE…" VAGY "DRÁGÁBB A RONGY ÉLETE", HOGY A NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM!

6. NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, MACHETÉKKEL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!!

7. NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE, MAGYAR HONFITÁRSAM – NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD -, HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM ÉN, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!

8. ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ ÉN JAVAIMHOZ. MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT! EZEK NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS…

9. KEDVES EURÓPA, KEDVES EU., KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK … ÉBRESZTŐ! ITT NAGY BAJ LESZ!

Dr. Paulin Ferenc professzor

EZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI. DRASZTIKUSAN, AZTÁN LEHET GONDOLKODNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON…

Dr. Paulin Ferenc professzor emeritus
a Magyar Tudományos Akadémia doktora

Közreadta: Hírfutár – kutasi.blogspot.hu

SzRTI